Η νέα ζυγαριά της WITHINGS δεν σου λέει το βάρος σου

1 έτος πριν
WITHINGS Body Smart scale

Η WITHINGS που φημίζεται για τα gadget γύρω από την υγεία που κατασκευάζει, παρουσίασε τη ζυγαριά Body Smart, μια ζυγαριά αξίας 100 δολαρίων που αποτελεί μέρος της σειράς έξυπνων ζυγαριών της εταιρείας. Αυτό που ξεχωρίζει τη συγκεκριμένη ζυγαριά όχι μόνο από άλλες της εταιρείας αλλά και από τις περισσότερες στην αγορά δεν είναι η έγχρωμη οθόνη αλλά η λειτουργία "Eyes Closed". Με ενεργοποιημένη τη συγκεκριμένη λειτουργία, η ζυγαριά κρύβει το βάρος του χρήστη, η οποία ναι μεν καταγράφεται στην εφαρμογή που συνοδεύει τη λειτουργία της ζυγαριάς, αλλά δεν εμφανίζεται ποτέ στην οθόνη.

Η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για άτομα που θέλουν να παρακολουθούν το βάρος τους με την πάροδο του χρόνου ή να μοιράζονται τα δεδομένα υγείας τους με έναν γιατρό ή διατροφολόγο, αλλά δεν χρειάζεται απαραίτητα να γνωρίζουν τις δικές τους διακυμάνσεις βάρους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Η ζυγαριά Body Smart συνδυάζει πολυμεταβλητή ανάλυση βιοηλεκτρικής εμπέδησης (BIA), αισθητήρες βάρους ακριβείας και προηγμένους αλγορίθμους για την παροχή αξιόπιστων πληροφοριών και αναλύσεων σχετικά με την υγεία. Η WITHINGS αναφέρει ακόμα ότι παρέχει ακριβή ανάλυση βάρους και σύστασης σώματος, καθώς και προηγμένες μετρήσεις υγείας, όπως καρδιακός ρυθμός, σπλαχνικό λίπος, μεταβολική ηλικία και βασικός μεταβολικός ρυθμός. Όλες οι μετρήσεις εμφανίζονται στην εφαρμογή της εταιρείας, η οποία μπορεί να συγχρονιστεί με άλλες εφαρμογές δεδομένων υγείας όπως ισχύει με τις εφαρμογές γυμναστικής της Apple και της Google.

Ο Mathieu Letombe, διευθύνων σύμβουλος της WITHINGS, δήλωσε ότι «Το Body Smart είναι μια φανταστική προσθήκη στη σειρά έξυπνων ζυγαριών της WITHINGS και μία από τις πιο πλούσιες σε χαρακτηριστικά στης αγοράς στην τιμή της. Σχεδιασμένο για να βελτιώσει τη ζωή των χρηστών, το Body Smart αναβαθμίζει την αγορά παρέχοντας εξαιρετικά ακριβείς μετρήσεις μαζί με διορατικά και αξιοποιήσιμα δεδομένα και συμβουλές για την υγεία. Φέρνει ένα νέο επίπεδο ακρίβειας και σαφήνειας στην πολυπλοκότητα της υγείας σε μια όμορφα σχεδιασμένη συσκευή που ταιριάζει σε κάθε σπίτι».

Η κυκλοφορία της στις περισσότερες χώρες αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον επόμενο μήνα.