Η SAMSUNG παρουσιάζει το Galaxy Watch FE προσφέροντας χαρακτηριστικά ναυαρχίδας σε οικονομικά προσιτή τιμή

2 μήνες πριν
SAMSUNG Galaxy Watch FE

Η SAMSUNG φέρνει ένα νέο μοντέλο στη σειρά Galaxy FE, γνωστή για την προσφορά χαρακτηριστικών που μοιάζουν με ναυαρχίδες σε πιο προσιτές τιμές, με την εισαγωγή του Galaxy Watch FE. Το νέο smartwatch της νοτιοκορεατικής εταιρείας υπόσχεται να προσφέρει την προηγμένη τεχνολογία αισθητήρων, τις επιδόσεις και τις δυνατότητες ευεξίας και γυμναστικής που υπάρχουν στην κύρια σειρά Galaxy Watch, και όλα αυτά συνοδευόμενα με έναν φρέσκο σχεδιασμό. Πάμε να δούμε λοιπόν τι προσφέρει το νέο smartwatch της SAMSUNG.

Μια αξιοσημείωτη διαφορά είναι η απουσία της φυσικής περιστρεφόμενης στεφάνης που υπάρχει στο Galaxy Watch6 Classic. Επιπλέον, το Galaxy Watch FE διατίθεται σε ένα μέγεθος 40 mm, με τρεις επιλογές χρωμάτων: Black, Pink Gold και Silver. Η SAMSUNG παρουσίασε επίσης νέα λουράκια που μπορούν να εγκατασταθούν πανεύκολα και διαθέτουν μπλε και πορτοκαλί ραφές. Η ανθεκτικότητα του ρολογιού ενισχύεται με Sapphire Crystal, το οποίο παρέχει αντοχή στις γρατζουνιές για καθημερινή χρήση.

Το Galaxy Watch FE διαθέτει επίσης μια εκτεταμένη σειρά λειτουργιών για φυσική κατάσταση και γυμναστική, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν πάνω από 100 διαφορετικές προπονήσεις. Μια προηγμένη λειτουργία ανάλυσης τρεξίματος προσφέρει πλούσιες πληροφορίες, υπάρχει η λειτουργία "Ανίχνευση πτώσης", ενώ ένα εξατομικευμένο εργαλείο ζωνών καρδιακού ρυθμού επιτρέπει στους χρήστες να θέτουν στόχους προσαρμοσμένους στις ατομικές τους φυσικές ικανότητες.

Επιπλέον, το Galaxy Watch FE περιλαμβάνει παρακολούθηση ηλεκτροκαρδιογραφήματος, λειτουργίες παρακολούθησης ύπνου και σύνθεσης σώματος, καθώς και μηνύματα παρακίνησης για την υποστήριξη των χρηστών κατά τη διάρκεια της άσκησής τους.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του Galaxy Watch FE περιλαμβάνουν τη λειτουργία Εύρεση της SAMSUNG και το εργαλείο Camera Controller, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν εξ αποστάσεως την κάμερα ενός συμβατού SAMSUNG smartphone.

Το νέο SAMSUNG Galaxy Watch FE είναι από σήμερα διαθέσιμο στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Αν θέλεις μια οικονομικά προσιτή επιλογή αλλά δεν θυσιάζεις τις απαιτήσεις που έχεις από το smartwatch σου, έλα στο πλησιέστερο κατάστημα για να το δεις από κοντά ή κάνε την παραγγελία σου online από το germanos.gr!