«Κινούμαι Ηλεκτρικά 2»: Αγοράζοντας ηλεκτρικό ποδήλατο με κέρδος έως 40%

1 έτος πριν
scooter

Πώς θα σου φαινόταν να εξασφαλίσεις γρήγορες και άνετες μετακινήσεις με ευελιξία, ταχύτητα και ασφάλεια, χρησιμοποιώντας το πλέον καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς, ενώ παράλληλα έχεις και κέρδος που μπορεί να φτάσει το 40%; Ο δεύτερος κύκλος της ενέργειας «Κινούμαι Ηλεκτρικά» (ή απλώς «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2») είναι εδώ και σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις το ηλεκτρικό ποδήλατο των ονείρων σου χωρίς να ξεφύγεις από το budget σου. Τα δε καταστήματα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr εγγυώνται πως θα έχεις πρόσβαση στη μεγαλύτερη γκάμα προτάσεων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Έλα όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Τι είναι το «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2»;

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα επιδότησης αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων και φορτιστών από την Ελληνική Κυβέρνηση για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης και της βιώσιμης κινητικότητας. Στο πλαίσιο αυτού, θα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το ηλεκτρικό ποδήλατο της αρεσκείας σου με επιδότηση έως 40% (με μέγιστο ποσό τα €800). Έτσι θα είσαι σε θέση να διευρύνεις τις επιλογές σου, αφού θα μπορείς να διαλέξεις ποδήλατα που υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν εκτός του budget σου -επιτυγχάνοντας έτσι μία ακόμα καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης. Το σημαντικότερο όλων, είναι πως θα έχεις εξασφαλίσει ένα οικολογικό και ασφαλές μέσο μεταφοράς, που θα αλλάξει εκ βάθρων την καθημερινότητά σου.

Γιατί ΓΕΡΜΑΝΟΣ;

Διότι για ακόμα μία φορά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ κάνει τη διαφορά με την ποιότητα των υπηρεσιών του διευκολύνοντάς σε. Πραγματικά η όλη διαδικασία δε θα μπορούσε να ήταν απλούστερη. Εσύ απλά καλείσαι να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου μέσω της σχετικής σελίδας. Οι εκπρόσωποι του ΓΕΡΜΑΝΟΥ θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σου τηλεφωνικά επιβεβαιώνοντας την παραγγελία σου, στέλνοντάς σου με email τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία θα χρειαστεί να καταθέσεις στην πλατφόρμα του Υπουργείου. Εννοείται πως θα έχεις την ευχέρεια να επιλέξεις τον τρόπο πληρωμής που προτιμάς (αντικαταβολή, πληρωμή μέσω κάρτας με POS που θα φέρει ο courier, τραπεζική κατάθεση) ώστε να παραλάβεις το καινούριο σου ηλεκτρικό ποδήλατο στην πόρτα σου σε χρόνο μηδέν!

Επιπρόσθετα, μην ξεχνάς ότι στον ΓΕΡΜΑΝΟ σε περιμένει η μεγαλύτερη γκάμα επιλογών της αγοράς. Ηλεκτρικά ποδήλατα για όλα τα γούστα, τις ανάγκες και τα πορτοφόλια, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές για να βρεις εκείνο που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και τα «θέλω» σου, χωρίς παραχωρήσεις. Επιπρόσθετα, στα καταστήματα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr θα κάνεις τις αγορές σου στις καλύτερες τιμές επωφελούμενος μάλιστα και από σούπερ προσφορές. Κι αν δεν είσαι σίγουρος μην αγχώνεσαι: οι άνθρωποι του ΓΕΡΜΑΝΟΥ θα είναι πλάι σου έτσι ώστε να λύσουν κάθε σου απορία, να απαντήσουν στις ερωτήσεις σου και να σε οπλίσουν με τη σιγουριά που χρειάζεσαι για να επιλέξεις το νέο σου ηλεκτρικό ποδήλατο. Μια επίσκεψη σε κάποιο από τα καταστήματα του δικτύου, αρκεί.

Γιατί ηλεκτρικό ποδήλατο;

Το ηλεκτρικό ποδήλατο ή e-bike όπως ίσως θα το δεις να αναγράφεται, είναι -κακά τα ψέματα- το μεταφορικό μέσο του μέλλοντος. Οι λόγοι για να επενδύσεις σε ένα τέτοιο είναι πολλοί.

Συγκριτικά με ένα απλό ποδήλατο, θα σου δώσουν τη δυνατότητα να καλύψεις μεγαλύτερες αποστάσεις πολύ πιο άνετα (τα 45 χιλιόμετρα αυτονομίας είναι μία απόλυτα εφικτή επίδοση), χάρη στην ηλεκτρική τους υποβοήθηση. Σημαντικό πλεονέκτημα θα έχεις και ως προς την ταχύτητα με την οποία θα κινείσαι, αφού τα περισσότερα μοντέλα φτάνουν τα 25 χλμ/ώρα. Τα μοτέρ με τα οποία είναι εξοπλισμένα τα ποδήλατα αυτού του τύπου είναι εξαιρετικά μικρά (τηρουμένων των αναλογιών φυσικά) και ως εκ τούτου δεν επηρεάζουν τον διαθέσιμο χώρο για τον αναβάτη ή το συνολικό βάρος του οχήματος.

Ίσα-ίσα μάλιστα που θα σε ωθήσουν σε έναν τρόπο ζωής με πιο πολλή φυσική άσκηση καθώς θα κάνεις περισσότερο ποδήλατο. Δεν το λέμε εμείς: έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό του Ινστιτούτου Οικονομικών Μεταφορών της Νορβηγίας, κατέδειξε πως οι κάτοχοι e-bikes κάλυπταν τετραπλάσια απόσταση καθημερινά (9,2 έναντι 2,1 χιλιομέτρων) σε σχέση με την περίοδο που χρησιμοποιούσαν «συμβατικά» ποδήλατα. Παράλληλα, έφτασαν να τα χρησιμοποιούν στο 49% των μετακινήσεών τους, όταν το αντίστοιχο ποσοστό για τα απλά τους ποδήλατα ήταν μόλις 17%. Από τη στιγμή που το ποδήλατο μπει στη ζωή σου, θα βλέπεις τη διαφορά στη φυσική σου κατάσταση μέρα με τη μέρα.

Από εκεί και πέρα, πρόκειται για έναν πραγματικά οικολογικό τρόπο μετακίνησης αφού δεν επιβαρύνουν καθόλου το περιβάλλον, προστατεύοντας συν τοις άλλοις και την τσέπη σου. Το έτσι κι αλλιώς μικρό τους κόστος γίνεται ακόμα μικρότερο με την ενέργεια «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» κι αν αναλογιστείς τα χρήματα που θα γλιτώσεις σε εισιτήρια μέσων μαζικής μεταφοράς, βενζίνη για το αυτοκίνητο και κόμιστρα ταξί, τότε θα κάνεις απόσβεση της αρχικής σου επένδυσης σε εξαιρετικά μικρό χρόνο. Μην ξεχνάς ότι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο δεν απαιτεί παρά ελάχιστη συντήρηση η οποία είναι κατά πολύ φθηνότερη εκείνης ενός αυτοκινήτου (ή του κόστους των εισιτηρίων που θα χρειαστείς στην ίδια χρονική περίοδο).

Δε χρειάζεται φυσικά να επεκταθούμε στον χρόνο που θα εξοικονομήσεις και μάλιστα σε καθημερινή βάση. Με τους δρόμους της πόλης να είναι πιο γεμάτοι από ποτέ και την εύρεση θέσης πάρκινγκ να έχει εξελιχθεί σε κουίζ για δυνατούς λύτες, εσύ θα έχεις την άνεση να προσπερνάς σαν σταματημένους (tip: σταματημένοι θα ‘ναι) τους άλλους οδηγούς, φτάνοντας στον προορισμό σου σε χρόνο-ρεκόρ. Αντίστοιχα δε θα χρειαστεί να χάσεις χρόνο σε στάση λεωφορείου, τρένου, μετρό και ηλεκτρικού ποτέ ξανά, αφού το ηλεκτρικό σου ποδήλατο θα είναι έτοιμο να σε μεταφέρει όπου χρειαστείς, τη στιγμή που θες -με λίγα λόγια, ό,τι καλύτερο για να μην ξαναστήσεις ποτέ άνθρωπο σε ραντεβού και να φτάνεις στο σπίτι από τη δουλειά το απόγευμα κι όχι… το βράδυ.

Το e-bike, τέλος, θα βάλει «στοπ» στον μεγαλύτερο εφιάλτη όλων των ποδηλατών του κόσμου: την ανηφόρα. Έρχεται εξοπλισμένο με ένα εύρος λειτουργιών που θα σε βοηθήσουν να κάνεις πεντάλ, ανεβαίνοντας ανηφόρες που μέχρι πρότινος θα σου φαίνονταν απροσπέλαστες, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή σου!

Μην ξεχάσεις τα αξεσουάρ

Το ηλεκτρικό ποδήλατό σου όμως θα χρειαστεί και την κατάλληλη… φροντίδα έτσι ώστε να συνεχίσει να σε πηγαίνει γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό σου. Αφού βρεις την τέλεια πρόταση για ‘σένα και τις ανάγκες σου, πλαισίωσέ τη με τα ιδανικά αξεσουάρ για μία ασφαλή και ολοκληρωμένη εμπειρία. Μία βάση π.χ. θα σου επιτρέψει να τοποθετήσεις το smartphone σου με ασφάλεια στο τιμόνι, χρησιμοποιώντας το ως GPS, ενώ η κατάλληλη κλειδαριά είναι ό,τι πρέπει για να κάνεις τις δουλειές σου και να απολαύσεις έναν καφέ με τους κολλητούς σου χωρίς άγχος. Το δε κράνος προστασίας, είναι απλά must. Ευτυχώς για ‘σένα, στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο germanos.gr θα βρεις μία υπερπλήρη γκάμα αξεσουάρ ηλεκτρικών ποδηλάτων, έτσι ώστε να κάνεις τις αγορές σου μια κι έξω!