Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι εκεί για εκείνη

1 έτος πριν
woman with laptop

Επαγγελματίας, σύζυγος, καριερίστα, μητέρα, εργαζόμενη. Ο ρόλος της γυναίκας μέσα σε μία διαρκώς μεταβαλλόμενη και άκρως απαιτητική κοινωνία είναι εξαιρετικά πολυδιάστατος. Η Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου αποτελεί την ελάχιστη τιμή στις γυναίκες ανά τον κόσμο που παρά τις ανισότητες που εξακολουθούν και υφίστανται σε κάθε πτυχή της ζωής και της καθημερινότητάς τους, εξακολουθούν και ανταποκρίνονται με απόλυτη επιτυχία στον πολύπλοκο ρόλο τους. Η σύγχρονη γυναίκα είναι δυναμική, ενθουσιώδης, ακούραστη και ευέλικτη και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι εκεί για εκείνη, με δώρα από τον κόσμο της τεχνολογίας που θα της επιτρέψουν να εκφράσει το στυλ της και να παραμείνει μέσα σε όλα.

Για εκείνη λοιπόν που…

Ζει για να επικοινωνεί

Είναι κοινωνική και εξωστρεφής. Όσο γεμάτο κι αν είναι το πρόγραμμά της, πάντα θα βρει χρόνο να μιλήσει με τους γύρω της, τους φίλους, τους συγγενείς, τους συνεργάτες. Δεν χάνει ευκαιρία να υποστηρίζει με θάρρος τις απόψεις της, να αστειεύεται, να δίνει συμβουλές, να ακούει, να μαθαίνει. Το smartphone, ως εκ τούτου, αποτελεί κατά κάποιον τρόπο προέκταση του ίδιου της του εαυτού και δε θα μπορούσε παρά να διαδραματίζει κομβικό ρόλο στην καθημερινότητά της. Πολυδιάστατο όσο κι η ίδια, είναι ό,τι πρέπει για να την κρατήσει στην καρδιά των εξελίξεων.

Κρατάει τον κόσμο στα χέρια της

Η γυναίκα του σήμερα διαπρέπει -μεταξύ όλων των άλλων- και επαγγελματικά και με δεδομένη την πολυπλοκότητα του ρόλου της, σε πολλές περιπτώσεις χρειάζεται να γίνει ακόμα πιο ευέλικτη. Ακριβώς αυτή την ευελιξία λοιπόν έρχονται να της προσφέρουν τα tablets και τα laptops, επιτρέποντάς της να συνεχίσει να είναι παραγωγική, να επικοινωνεί, να ενημερώνεται και να ψυχαγωγείται όπου κι αν βρίσκεται -στο σπίτι, το γραφείο, τον δρόμο. Συσκευές που χωρούν στην τσάντα της, με συμπαγές μέγεθος, χαμηλό βάρος, μοντέρνο design και μεγάλη αυτονομία, της προσφέρουν την ισχύ που απαιτεί η κάθε της ημέρα.

Ζει στον δικό της ρυθμό

Το στυλ ήταν ανέκαθεν μία από τις λέξεις-συνώνυμα της γυναίκας. Κακά τα ψέματα, θέλει να έχει πάντοτε την τελευταία λέξη σε ό,τι αφορά την εμφάνιση και το look της. Δεν ικανοποιείται με τίποτα λιγότερο από το τέλειο, αφού θέλει και η παραμικρή λεπτομέρεια να αναδεικνύει τον χαρακτήρα και το ταπεραμέντο της. Τα accessories είναι must σε ό,τι κι αν χρησιμοποιεί λοιπόν, αφού πέραν της χρηστικότητάς τους, θα της δώσουν τη δυνατότητα να εκφραστεί και να προσαρμόσει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς της στα μέτρα της.

(Κατα)γράφει χιλιόμετρα

Σπίτι, γραφείο, συναντήσεις, δουλειές, ταξίδια, ραντεβού. Κάθε μέρα είναι κι ένας μαραθώνιος και εκείνη έχει τον τρόπο να ανταποκριθεί στα χιλιόμετρα που πρέπει να καλύψει -άλλοτε για τις υποχρεώσεις της και άλλοτε στο πλαίσιο της καθημερινής της άσκησης. Wearables και gadgets είναι εκεί για να καταγράψουν κάθε της βήμα, να της επιτρέψουν να υιοθετήσει ένα πιο υγιεινό lifestyle και να την μεταφέρουν με ταχύτητα και ασφάλεια σε κάθε της προορισμό, εξοικονομώντας της χρόνο.

Είναι smart και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Η εξυπνάδα της γυναίκας είναι μοναδική -μόνο ένα τόσο έξυπνο ον άλλωστε θα μπορούσε να ανταποκριθεί διαχρονικά με τόση επιτυχία σε έναν τέτοιο, πολύπλευρο ρόλο. Δε θα πρέπει να σε εκπλήσσει λοιπόν το γεγονός ότι λατρεύει τις έξυπνες λύσεις, τις προτάσεις εκείνες που κάνουν τη ζωή της στο σπίτι απλούστερη. Η δυνατότητα να έχει ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο του νοικοκυριού μέσα από το smartphone της και τα σχετικά apps όπου κι αν βρίσκεται δεν την αφήνει αδιάφορη -κάθε άλλο. Το smart home για εκείνη δεν είναι ένα φουτουριστικό κόνσεπτ αλλά ένας τρόπος ζωής που της επιτρέπει να έχει περισσότερο χρόνο για την ίδια, τους ανθρώπους και τα πράγματα που αγαπά.

Έχει πάντα πρόταση για ταινία

Τι θα δούμε; Μία ερώτηση, εκατομμύρια απαντήσεις. Κι όμως, εκείνη μοιάζει να έχει πάντα τη σωστή. Πόσες και πόσες φορές δεν την έχεις αφήσει άλλωστε να αποφασίσει εκείνη γι’ αυτό που θα δείτε το βράδυ στην τηλεόραση, για να σε εκπλήξει με την επιλογή της -την οποία εσύ ούτε καν είχες ακούσει; Ξέρει τα γούστα σου καλύτερα κι από εσένα τον ίδιο, είναι ενήμερη σχετικά με καθετί κυκλοφορεί, όσο καινούριο κι αν είναι (από τις μεγαλύτερες χολιγουντιανές παραγωγές και τις πλέον αναμενόμενες σειρές, μέχρι ψαγμένο ευρωπαϊκό κινηματογράφο και ντοκιμαντέρ με θέμα για ό,τι μπορείς να φανταστείς) και έχει την πρόταση για κάθε Σαββατιάτικη βραδιά ή Κυριακάτικο μεσημέρι.

Είναι μέσα σε κάθε παιχνίδι

Το στερεότυπο θέλει τους gamers να είναι πρωτίστως άνδρες. Πόσο λάθος… Οι γυναίκες δεν αποτελούν πια απλά το 50% του gaming κοινού σύμφωνα με μελέτες, αλλά συνιστούν και παθιασμένες gamers που απολαμβάνουν όσο τίποτα ένα καλό παιχνίδι, σόλο ή multiplayer, στο κινητό, το PC ή την κονσόλα τους. Έχουν άποψη για όλα -από τα μεγαλύτερα blockbusters μέχρι τα πιο ψαγμένα indies- και λατρεύουν τον ανταγωνισμό, εκτιμούν τα περιφερειακά που τις βολεύουν κολακεύοντας το στυλ τους και δε χάνουν ευκαιρία να προπαραγγείλουν τους τίτλους που περιμένουν πώς και πώς.

Θέλει να διαλέγει τα δώρα μόνη της

Όσο καλά κι αν νομίζεις πως την ξέρεις, εκείνη δε χάνει ευκαιρία να σε εκπλήσσει. Σε τελική ανάλυση, κανείς δεν ξέρει τι θέλει μία γυναίκα καλύτερα από την ίδια. Αν θες να παίξεις εκ του ασφαλούς και να της δώσεις τη δυνατότητα να αποφασίσει η ίδια για το δώρο της, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ κάνει τη ζωή σου ευκολότερη με e-gift cards. Επίλεξε το ποσό που θες να της χαρίσεις και στείλε της την κάρτα εύκολα, γρήγορα και ψηφιακά στο email ή το κινητό της, μαζί με την ευχή σου. Η κάρτα έχει ισχύ ένα έτος από την ημερομηνία αγοράς της και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά προϊόντων τόσο από το germanos.gr όσο και από το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Τόσο απλά!

Για όλα αυτά λοιπόν…

Έλα στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Κάθε γυναίκα αξίζει τα καλύτερα και ο No 1 προορισμός τεχνολογίας είναι εδώ για να σου/της τα προσφέρει. Με δυνατές προσφορές και όλα τα top tech προϊόντα, εξόφληση σε άτοκες δόσεις, παράδοση στο σπίτι ή το γραφείο ακόμα και αυθημερόν και δυνατότητα να κερδίσεις πόντους G App με κάθε σου αγορά, δεν έχεις λόγο να πας αλλού!