Το payzy by COSMOTE έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που κάνεις τις συναλλαγές σου!

1 έτος πριν
payzy

Παίζει να χρησιμοποιείς το smartphone σου για ανέπαφες πληρωμές, να στέλνεις χρήματα στη στιγμή μέσω chat, να μοιράζεσαι τα έξοδα της παρέας αυτόματα και όσο τα κάνεις όλα αυτά, να κερδίζεις; Φυσικά και payzy!

Το payzy by COSMOTE, είναι ένας νέος κόσμος πληρωμών χωρίς πορτοφόλι. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Play Store και το App Store, είναι για όλους και φέρνει επανάσταση στο χώρο των ηλεκτρονικών πληρωμών στην Ελλάδα. Με την ασφάλεια της COSMOTE, το payzy σου επιτρέπει να δημιουργήσεις σε ελάχιστα λεπτά τον  λογαριασμό IBAN σου χωρίς να κουνηθείς από τη θέση σου. Και όχι μόνο αυτό αφού εκτός από το IBAN αποκτάς και virtual χρεωστική κάρτα την οποία μπορείς να προσθέσεις στο Google Wallet ή Apple Pay του κινητού σου και να πραγματοποιήσεις άμεσα ανέπαφες πληρωμές. Όλα αυτά, πλήρως ψηφιακά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο βήμα.

Φόρτιση & Πληρωμές

Μπορείς να φορτίσεις το payzy πορτοφόλι σου άμεσα χωρίς καμία χρέωση, και να ξεκινήσεις τις συναλλαγές σου. Με το payzy by COSMOTE  μπορείς να κάνεις τις αγορές σου online και σε φυσικά καταστήματα. Το πανέμορφο περιβάλλον του payzy σου επιτρέπει πολύ εύκολα μεταξύ άλλων να πληρώνεις λογαριασμούς, σκανάροντας απλά τον RF κωδικό.

Chat & Pay

Και η μαγεία δεν σταματά εδώ αφού η αποστολή χρημάτων με άλλον χρήστη του payzy είναι παιχνιδάκι και γίνεται κυριολεκτικά στη στιγμή μέσω chat, με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς προμήθεια! Απλά ανοίγεις το app, μπαίνεις στο chat, επιλέγεις το φίλο σου στον οποίο θες να στείλεις ή και να ζητήσεις  χρήματα, γράφεις το ποσό και ο φίλος σου θα τα λάβει στη στιγμή.

Split It

Ξέχνα επίσης κομπιουτεράκια, διαιρέσεις, προσθέσεις και πολλαπλασιασμούς και άσε την εφαρμογή να υπολογίσει τα έξοδα της παρέας και να κάνει τις μεταφορές αυτόματα και κυρίως χωρίς προμήθεια! Εσύ απλά φτιάξε ένα group με τους φίλους σου (πχ. ταξίδι στην Αράχωβα), προσθέστε τα έξοδά σας σε μία λίστα και το payzy by COSMOTE όχι μόνο θα υπολογίσει ποιος χρωστάει τι σε ποιον αλλά θα κάνει και τις μεταφορές αυτόματα.

Με το payzy κερδίζεις με πολλούς τρόπους

Επιπλέον χρησιμοποιώντας το payzy για τις συναλλαγές σου, κερδίζεις πίσω 1% σε μετρητά στο payzy πορτοφόλι σου, προκειμένου να τα κάνεις ό,τι θες χωρίς κανένα περιορισμό.

Ακόμα, για κάθε φίλο σου που εγγράφεται στο payzy κερδίζεις 5€ και 10 coins. Πες στους φίλους σου να κατεβάσουν το payzy και κέρδισε εσύ 5€ και 10 coins αφού πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους.  Αν είσαι μάλιστα συνδρομητής κινητής COSMOTE, με κάθε νέα εγγραφή στο payzy by COSMOTE, κερδίζεις απεριόριστα data για 1 μήνα ενώ «παίζουν» ανά διαστήματα και ειδικές προσφορές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Κατέβασέ το κι εσύ και δες τι payzy!