Το Strava αποκτά επιτέλους δυνατότητα ενσωμάτωσης της μουσικής που έχεις στο Spotify

1 έτος πριν
Strava Spotify

Το Spotify και η Strava που βρίσκεται πίσω από την ομώνυμη εφαρμογή γυμναστικής, ανακοίνωσαν μια νέα ενσωμάτωση που επιτρέπει στους χρήστες να αναπαράγουν εύκολα μουσική, podcasts και ακουστικά βιβλία ενώ παρακολουθούν τις δραστηριότητες προπόνησής τους στο Strava. Από σήμερα, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αναπαράγει, να διακόπτει, να συνεχίζει και να περιηγείται στα αγαπημένα του τραγούδια στο Spotify, απευθείας μέσα από το Strava app. Αυτή η νέα ενσωμάτωση καταργεί την ανάγκη για τους χρήστες του Spotify να εναλλάσσονται μεταξύ των εφαρμογών δίνοντάς τους μια επιπλέον ώθηση στη γυμναστική τους.

Ο Ian Geller του Spotify, δήλωσε: «Ένας από τους μεγαλύτερους στόχους μας στο Spotify είναι να είμαστε παντού όπου βρίσκονται οι ακροατές μας - είτε πρόκειται για τρέξιμο, είτε στο γυμναστήριο, είτε για οποιοδήποτε άλλο μέρος. Η ενσωμάτωση με το Strava είναι άλλος ένας τρόπος με τον οποίο κινούμαστε μαζί με τους ακροατές μας και τους επιτρέπουμε να συνδέονται απρόσκοπτα με τη μουσική και τον ήχο που αγαπούν».

Ο Mateo Ortega, Αντιπρόεδρος Συνδεδεμένων Συνεργασιών της Strava, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με έναν παγκόσμιο ηγέτη όπως το Spotify για την απρόσκοπτη ενσωμάτωση της μουσικής στην πλατφόρμα μας. Η νέα λειτουργία εδραιώνει περαιτέρω τη θέση του Strava στο κέντρο της συνδεδεμένης γυμναστικής και συνεχίζει να αποδεικνύει τη δύναμη της παγκόσμιας κοινότητας ανθρώπων του Strava».

Ως πρόσθετο bonus, το Strava αναλαμβάνει την ευρέως δημοφιλή λίστα αναπαραγωγής Workout του Spotify από τις 20 Απριλίου κάτι που σημαίνει ότι τα τραγούδια που θα βρίσκεις μέσα στη συγκεκριμένη λίστα θα τα έχει επιμεληθεί η δημοφιλής εφαρμογή. Επίσης, η ίδια η κοινότητα του Spotify δημιουργεί χιλιάδες λίστες που έχουν σχέση με τη γυμναστική. Μερικά τα τραγούδια που μπορούμε να βρούμε μέσα σ’ αυτές τις λίστες περιλαμβάνουν τους καλλιτέχνες της ραπ Drake, 21 Savage, Nicki Minaj και Rihanna. Το "I'm Good (Blue)" της Bebe Rehxa και του David Guetta, το "INDUSTRY BABY (feat. Jack Harlow)" των Lil Nas X και Jack Harlow και το "Unholy (feat. Kim Petras)" του Sam Smith και της Kim Petras ήταν μερικά από τα τραγούδια προπόνησης με τις περισσότερες ακροάσεις τον περασμένο μήνα. Τι περιμένεις λοιπόν; Φόρεσε τα ακουστικά σου και ξεκίνα!