Τα 5 καλύτερα Wearable της αγοράς!

Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση)
2 έτη πριν

Η ευεξία είναι μία προτεραιότητα των ανθρώπων ειδικά τα τελευταία χρόνια. Εδώ και περίπου μία δεκαετία ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ασχολούμαστε με την υγεία, την ευεξία και την πνευματικότητα μας. Είναι σαν ένα αντίβαρο στον κόσμο των social media που κατά κάποιο τρόπο ισορροπεί τις ζωές μας. Δεν είναι όμως απλά μία αντίδραση αλλά ένας τρόπος ζωής και σε αυτόν η τεχνολογία προσφέρει πολλά. Γι αυτό τα καλύτερα heart trackers της αγοράς θα τα βρεις παρακάτω και θα σε ενθουσιάσουν.

Πριν όμως περάσεις σε μία αγορά που θα σε βοηθήσει να φτάσεις τους στόχους σου, πρέπει να δούμε τι ακριβώς κάνουν τα fitness trackers που μετρούν τους παλμούς της καρδιάς και ποια χαρακτηριστικά τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Αυτές οι συσκευές αλλάζουν το παιχνίδι στο fitness. Ενώ κάποιες συσκευές έχουν απλώς τα βασικά χαρακτηριστικά, αυτές που θα δεις πιο κάτω κάνουν καταγραφή πολλών δεδομένων που αφορούν το σώμα μας και συνδέονται με τα κινητά μας.

Με τόσες πολλές επιλογές το να βρεις μόνος ένα fitness tracker που θα καλύψει τις ανάγκες σου μπορεί να είναι πιο δύσκολο. Ένα τέλειο heart tracker πρέπει καλύπτει τις καθημερινές μας ανάγκες σε φυσική δραστηριότητα, να έχει ένα design που φοριέται άνετα, να συνδέεται με το κινητό, να έχει μπαταρία που διαρκεί, ακόμα και να αναλύει την ποιότητα του ύπνου κ.α.

Ένα από τα καλύτερα heart trackers στην αγορά ανήκει και πάλι στην Xiaomi. Είναι μικρό σε μέγεθος αλλά πολύ κομψό για να ταιριάζει με οποιοδήποτε ντύσιμο κάνεις! Οι αλγόριθμοι του είναι προηγμένοι σε σημείο που γνωρίζει πότε αρχίζεις την γυμναστική! Είναι ιδανικό ακόμα και για όσους ξεκινούν τώρα να γυμνάζονται αφού με μία απαλή δόνηση υπενθυμίζει πως έχει περάσει ώρα χωρίς καθόλου περπάτημα! Ανθεκτικό στο νερό και την σκόνη αλλά και σε κολόνιες και αρώματα μπορείς να είσαι σίγουρος πως δεν θα πάθει τίποτα το λογισμικό ή το κομψό design του.

Άλλο ένα καταπληκτικό gadget γυμναστικής έρχεται από την Huawei με μεγάλη και ευκρινή οθόνη για να βλέπεις τα πάντα: την καταγραφή των σφυγμών σου, την ένταση της άσκησης που κάνεις αλλά και τα μηνύματα και τις κλήσεις σου! Αναλύει την ποιότητα του ύπνου ενώ λειτουργεί και σαν ξυπνητήρι! Αν δεν έχεις περπατήσει για μεγάλο διάστημα αυτό το fitness tracker θα στο υπενθυμίσει. Με την λειτουργία find my phone θα βρει το κινητό σου όπου κι αν είναι! Ένα από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι ότι αντέχει τόσο στο νερό όσο και στον ιδρώτα. Συνδέεται με smartphones και iOS.

Εδώ μιλάμε για ένα activity tracker που τα έχει όλα αλλά και ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά και αυτό φαίνεται στην τιμή του. Είναι ένα ανθεκτικό και ελαφρύ tracker από την Samsung που αντέχει την έντονη άσκηση αλλά και το κολύμπι. Με 4GB αποθηκευτικό χώρο δίνει την δυνατότητα για αποθήκευση 500 τραγουδιών για να σε συντροφεύουν καθώς αθλείσαι.

άνει καταγραφή καρδιακών παλμών, θερμίδων και αποστάσεων, ενώ καταγράφει και τοποθεσίες. Οι ειδοποιήσεις από το κινητό σου εμφανίζονται στην οθόνη του και σου δίνει την δυνατότητα να απαντήσεις σε μηνύματα και κλήσεις! Ακόμα διαθέτει ασύρματη φόρτιση! 

Αν ψάχνεις για το fitness tracker που έχει περάσει σε άλλη διάσταση το Garmin vivoactive 3 θα σε καταπλήξει τόσο με τις λειτουργίες του όσο και με το design του! Το gadget αυτό μπορεί να γίνει το εργαλείο σου για ανέπαφες πληρωμές με την κίνηση του καρπού! Επίσης έχει υπέροχο σχεδιασμό που μοιάζει με κλασσικό αντρικό ρολόι! Έχει 15 εφαρμογές για να σε βοηθήσει να μείνεις δραστήριος στο άθλημα που σου ταιριάζει καλύτερα.

Μάλιστα σου δίνει την δυνατότητα να φτιάξεις δικό σου σετ ασκήσεων! Ακόμα και χωρίς σύνδεση με το κινητό έχει ενσωματωμένο gps και καταγράφει αποστάσεις, ρυθμό, ταχύτητα και επιδόσεις! Μετράει τους καρδιακούς παλμούς και μπορεί να υπολογίσει τα επίπεδα άγχους σου για να κάνεις διάλειμμα όποτε το έχεις ανάγκη! Οι ειδοποιήσεις που μπορείς να βλέπεις σε αυτό δεν είναι μόνο τα μηνύματα και οι κλήσεις στο κινητό σου, αλλά και ειδοποιήσεις από τα social media!