Τα νέα smartwatches της Garmin έρχονται και εντυπωσιάζουν!

2 έτη πριν
garmin smartwatches

Η Garmin παρουσίασε όχι ένα, ούτε δύο αλλά τρία νέα smartwatches που επιβεβαιώνουν τη θέση της ως ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο των wearables.

Το Garmin fenix 7 είναι το απόλυτο multisport smartwatch. Με οθόνη αφής 1,3 ιντσών και κουμπιά για μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία στον χειρισμό, προσφέρει σπουδαία λειτουργικότητα. Η μπαταρία του, του χαρίζει τεράστια αυτονομία που φτάνει και τις 22 μέρες (σε λειτουργία smartwatch, 57 ώρες με ενεργοποιημένο το GPS) ενώ υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης μέσω της εφαρμογής Garmin Connect. Το fenix 7 πληροί τις απαιτήσεις των αμερικανικών στρατιωτικών προτύπων, αντέχοντας στη σκληρή, καθημερινή χρήση. Παρακολουθεί τον οργανισμό σου 24/7, ακόμα κι όταν κοιμάσαι, ενώ σε ό,τι αφορά την προπόνησή σου, η λειτουργία PacePro αναλαμβάνει να καθορίσει τον ρυθμό σου. Υποστηρίζει Wi-Fi, Bluetooth και ANT+, φέρει ενσωματωμένο GPS και προσφέρει δυνατότητα streaming μουσικής μέσω εφαρμογών ή των κομματιών που έχεις αποθηκεύσει στη μνήμη του.

Το Garmin fenix 7X Solar είναι ιδανικό για τους λάτρεις της περιπέτειας και των δραστηριοτήτων. «Όπλο» του η τεράστια αυτονομία η οποία μεγαλώνει ακόμα περισσότερο χάρη στην προαιρετική επιλογή ηλιακής φόρτισης. Η τελευταία αυξάνει τη διάρκεια της μπαταρίας του smartwatch κατά 30% (κατά μέσο όρο) σε λειτουργία GPS για να μην αγχωθείς ποτέ ξανά για τη φόρτισή του. Κατά τα άλλα, το fenix 7X Solar διαθέτει οθόνη αφής και πλήκτρα ελέγχου, στεφάνι από ανοξείδωτο ατσάλι, δυνατότητα καταγραφής δεκάδων δραστηριοτήτων με πλήρη λεπτομέρεια, αισθητήρες για πλήρη παρακολούθηση της φυσικής σου κατάστασης, έξυπνες ειδοποιήσεις και δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών μέσω Garmin Pay.

Η τρίτη νέα πρόταση της Garmin, είναι το fenix 7S, ένα smartwatch με πιο casual design αλλά εξίσου πλήρη γκάμα δυνατοτήτων και λειτουργιών. Διαθέτει διάμετρο 42 χιλιοστών και φωτεινή οθόνη 1,2 ιντσών. Πληροί τις απαιτήσεις των αμερικανικών στρατιωτικών στάνταρ όσον αφορά την ανθεκτικότητα σε ζέστη, κραδασμούς και νερό ενώ είναι κατασκευασμένο από premium υλικά με σπουδαίες αντοχές. Η μπαταρία του αντέχει έως και 11 ημέρες ενώ προσφέρει και αυτό έξυπνες ειδοποιήσεις, Garmin Pay και μουσικά apps για streaming. Διαθέτει πλήθος αισθητήρων που μετρούν από τον καρδιακό παλμό και τα επίπεδα άγχους, μέχρι την ενυδάτωση και την ενέργεια του οργανισμού σου. Παρακολουθεί τον ύπνο σου, καταγράφει κάθε σου δραστηριότητα και σου προτείνει προγράμματα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου -όποιοι κι αν είναι αυτοί.

Ανακοίνωση έκπληξη μπορεί να θεωρηθεί αυτή του epix, ενός διαφορετικού smartwatch από τη Garmin το οποίο ενσωματώνει μεταξύ άλλων οθόνη τεχνολογίας AMOLED. Προορίζεται όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο για «δύσκολες καταστάσεις», στις οποίες μπορεί να ανταπεξέλθει απροβλημάτιστα αφού είναι κατασκευασμένο με φακό από ζαφείρι ενώ η στεφάνη του είναι από τιτάνιο. 16 μέρες αυτονομία, λειτουργίες παρακολούθησης υγείας, καταγραφής δραστηριότητας καθώς και εξελιγμένες λειτουργίες προπόνησης, συνθέτουν ένα από τα καλύτερα multisport smartwatch της αγοράς

Ολόκληρη η σειρά fenix 7 της Garmin είναι διαθέσιμη στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.