XIAOMI Electric Scooter 4: Από σήμερα στον ΓΕΡΜΑΝΟ

10 μήνες πριν
XIAOMI Electric Scooter Series 4

Η ώρα έφτασε! Έχοντας πάρει μια πρώτη γεύση στη Βαρκελώνη και την έκθεση MWC πριν μερικούς μήνες, η XIAOMI κυκλοφορεί τα νέα της scooter και στη χώρα μας! Αποτελώντας από τρία μοντέλα και καλύπτοντας κάθε ανάγκη, τα XIAOMI Electric Scooter 4 αποτελούν μια κορυφαία αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα από όλες τις προηγούμενες προτάσεις της εταιρείας, η οποία έχει φέρει επανάσταση στην κατηγορία της μικροκινητικότητας εντός πόλεως.

XIAOMI Electric Scooter 4 Ultra

Στο XIAOMI Electric Scooter 4 Ultra ξεχωρίζουμε αρχικά το φαρδύτερο και ψηλότερο τιμόνι, το μεγαλύτερο deck, και το διπλό σύστημα ανάρτησης, ένας συνδυασμός που κάνει πολύ καλύτερη την εμπειρία οδήγησης μειώνοντας δραματικά τους κραδασμούς.

Κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου υψηλής αντοχής, το XIAOMI Electric Scouter 4 Ultra υποστηρίζει δυναμικό φορτίο έως 120 κιλά ενώ υποστηρίζοντας το πρότυπο IP55 είναι ανθεκτικό στη σκόνη και τα πιτσιλίσματα. Έχεις ένα λόγο λιγότερο να ανησυχείς για τυχόν προβλήματα με τα ελαστικά αφού και οι δύο ρόδες XIAOMI DuraGel 10” μπορούν να αυτοεπισκευαστούν. Συγκεκριμένα αν ένα αντικείμενο με διάμετρο μικρότερη από 3,5 χιλιοστά κολλήσει στο ελαστικό και αφαιρεθεί, το στρώμα που μοιάζει με ζελέ μπορεί να επιδιορθώσει γρήγορα το σκισμένο τμήμα του ελαστικού.

Οι επιδόσεις του κορυφαίου Scooter της XIAOMI εντυπωσιάζουν και αυτό διότι ο ισχυρός κινητήρας (χωρίς ψήκτρες) έχει μέγιστη ισχύ 940W και σε συνδυασμό με εξαιρετική απόδοση μετάδοσης, παρέχει ισχυρή επιτάχυνση και αναρρίχηση. Επιπλέον, η μπαταρία χωρητικότητας 561,5Wh δίνει εμβέλεια έως 70 χιλιόμετρα, με τη φόρτιση να διαρκεί μόνο 6,5 ώρες με τον μετασχηματιστή υψηλής ισχύος 124W. Η λειτουργία S+ παρέχει άμεση ισχύ αφού χρειάζονται περίπου 4 δευτερόλεπτα για να επιταχύνεις στα 25km/h.

Μέσω του XIAOMI Mi Home app μπορείς να δεις δεδομένα διαδρομής, υπολειπόμενης εμβέλειας και ειδοποιήσεων βλάβης αλλά και να ρυθμίσεις το πίσω φως να παραμένει πάντα αναμμένο για ασφαλέστερη οδήγηση τη νύχτα.

XIAOMI Electric Scooter 4

Με πλήρως αναβαθμισμένο μέγεθος και αναβαθμισμένο μέγεθος ελαστικών 10", το XIAOMI Electric Scooter 4 προσφέρει καλύτερη απόδοση απορρόφησης κραδασμών και εξασφαλίζει σταθερότητα και άνεση στην οδήγηση. Η tubeless σχεδίαση θα μειώσει τους κινδύνους τρυπήματος του ελαστικού και σε συνδυασμό με το βαθύτερο πέλμα του ελαστικού, η διάρκεια ζωής βελτιώνεται σημαντικά.

Με μπαταρία χωρητικότητας 275,4Wh, η αυτονομία φτάνει τα 30 χιλιόμετρα ενώ ο ισχυρός κινητήρας χωρίς ψήκτρες Hall, δίνει μέγιστη ισχύ τα 600W, με τη μέγιστη ταχύτητα να φτάνει τα 25 χλμ./ώρα και απόδοση κλίσης αναρρίχησης στο 16%

Επίσης η ρύθμιση επιπέδου 3 ταχυτήτων (λειτουργία πεζού, τυπική και σπορ) καλύπτει τις ανάγκες σου ανάλογα την κατάσταση όσο το ενσωματωμένο γυροσκόπιο 6 αξόνων ACC και ο έξυπνος αλγόριθμος, ελέγχουν την απόδοση ισχύος του scooter ανάλογα με τις κινήσεις σου και τη γωνία κλίσης. Το XIAOMI Electric Scooter 4 είναι εξοπλισμένο με έξυπνο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας BMS και η κατάστασή της παρακολουθείται μέσω πολλαπλών μηχανισμών προστασίας. Σε αυτούς περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων η προστασία από βραχυκύκλωμα, από υπερένταση, η αμφίδρομη προστασία υπερφόρτισης καθώς και η προστασία από τυχόν αύξηση της θερμοκρασίας.

Μέσα από το ανανεωμένο XIAOMI Mi Home app είναι δυνατή η παρακολούθηση διαφόρων στοιχείων που αφορούν τη διαδρομή σου, μεταξύ των οποίων η υπενθύμιση συντήρησης ελαστικών. Τέλος, το scooter διαθέτει αντιολισθητική λαβή σιλικόνης, διπλό σύστημα πέδησης και αναβαθμισμένη βάση φόρτισης.

XIAOMI Electric Scooter 4 Lite

Αν επιθυμείς να μπεις στο μαγικό χώρο της μικροκινητικότητας με μια οικονομική και αξιόπιστη πρόταση, τότε το XIAOMI Electric Scooter 4 Lite είναι για σένα.

Ο πρακτικός σχεδιασμός του τιμονιού σε σχήμα Τ συνεισφέρει στον μινιμαλισμό, με το deck του scooter να έχει διευρυνθεί κατά 15 χιλ. βελτιώνοντας τη σταθερότητα της στάσης του σώματος κατά την οδήγηση. Η XIAOMI ανανεώνει το ψηφιακό καντράν με βέλτιστη διάταξη και σχεδιασμό, δίνοντας με μια πρώτη ματιά όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Η μπαταρία χωρητικότητας 187Wh διαθέτει μέγιστη αυτονομία που φτάνει τα 20χλμ ενώ μπορείς να επιλέξεις μεταξύ των 3 διαθέσιμων λειτουργιών οδήγησης pedestrian, normal και sports mode. 

Σε επίπεδο επιδόσεων, εξοπλισμένο με ισχυρό κινητήρα χωρίς ψήκτρες Hall, το XIAOMI Electric Scooter 4 Lite διαθέτει ονομαστική ισχύ που μπορεί να φτάσει τα 300W και μέγιστη ταχύτητα να αγγίζει τα 25 χλμ./ώρα. Η μέγιστη κλίση αναρρίχησης είναι στο 14%, με τη XIAOMI να έχει εξοπλίσει το εισαγωγικό μοντέλο της σειράς με σύστημα διπλής πέδησης, με E-ABS μπροστά και πίσω φρένο ταμπούρο.

Και στη Lite έκδοση βλέπουμε τη δυνατότητα έξυπνης διαχείρισης της μπαταρίας, η κατάσταση της οποίας παρακολουθείται μέσω του XIAOMI Home App, ενσωματώνοντας πολλαπλούς μηχανισμούς προστασίας. Από την εφαρμογή της XIAOMI έχεις πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε διάφορα στοιχεία που αφορούν τη διαδρομή σου και την κατάσταση του scooter (υπενθύμιση συντήρησης ελαστικών), επιτρέποντας ακόμα και να το κλειδώσεις απομακρυσμένα.

Έλα σήμερα στο κοντινότερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να δεις από κοντά τα νέα εκπληκτικά scooter της XIAOMI και να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου!