Εντελώς τρελό και βίαιο το trailer του Deadpool & Wolverine

1 εβδομάδα πριν
Deadpool & Wolverine heart sign

Η πολυαναμενόμενη ταινία Deadpool & Wolverine πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους αυτό το καλοκαίρι, ενώνοντας τον ασεβή αντιήρωα του Ryan Reynolds με τον εμβληματικό X-Man του Hugh Jackman. Ο σκηνοθέτης Shawn Levy υπόσχεται μια νέα προσέγγιση των χαρακτήρων, περιγράφοντας την ταινία ως μια "περιπέτεια χαρακτήρων" που ξεχωρίζει από τα προηγούμενα μέρη του Deadpool που έχουμε δει μέχρι στιγμής σε τηλεόραση και κινηματογράφο.

Το επίσημο τρέιλερ, γεμάτο με το χαρακτηριστικό πνεύμα του franchise, τις αναφορές και την εκρηκτική δράση, έχει αυξήσει τον ενθουσιασμό των θαυμαστών έχοντας ήδη 19 εκατομμύρια προβολές πριν καν συμπληρωθεί 1 ημέρα κυκλοφορίας. Η επίδοση αυτή είναι καλύτερη από αυτή του πρώτου trailer. Παρά το R rating της ταινίας, μια απόκλιση από τον κανόνα PG-13 του MCU, η Marvel έχει αγκαλιάσει πλήρως το project, το οποίο εμβαθύνει στο multiverse που παρουσιάστηκε στο Loki. Βέβαια το ότι το trailer που είναι γεμάτο βία, δεν έχει αναρτηθεί στο επίσημο κανάλι της Marvel στο YouTube αλλά στο κανάλι του πρωταγωνιστή της ταινίας, Ryan Reynolds.

Το Deadpool & Wolverine φέρνει πίσω πολλά γνωστά πρόσωπα από τις δύο πρώτες ταινίες, όπως η Morena Baccarin ως Vanessa, η Leslie Uggams ως Blind Al και ο Karan Soni ως Dopinder. Στο καστ συμμετέχουν επίσης χαρακτήρες από διάφορες ταινίες της 20th Century Fox Marvel, όπως ο Pyro του Aaron Stanford από το X-Men: The Last Stand και η Elektra της Jennifer Garner από το Daredevil και τη σόλο ταινία της. Οι νεοεισερχόμενοι στο franchise περιλαμβάνουν τον Matthew MacFadyen ως πράκτορα της οργάνωσης TVA και την Emma Corrin ως την “κακιά” της ταινίας.

Το τρέιλερ αποκαλύπτει ότι η TVA, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Loki, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ιστορία. Ο Deadpool, αφού γιορτάζει τα γενέθλιά του με τους αγαπημένους του, συλλαμβάνεται από πράκτορες της TVA και του προσφέρεται η ευκαιρία να γίνει ένας "ήρωας ανάμεσα στους ήρωες" από τον αινιγματικό Paradox.

Το νέο trailer με μουσική επένδυση το "Like a Prayer" της Madonna, παρουσιάζει έναν κυκλοθυμικό Wolverine από μια εναλλακτική χρονική γραμμή, πίνοντας το ένα ποτό μετά το άλλο σε ένα μπαρ. Οι επίμονες προσπάθειες του Deadpool να ζητήσει τη βοήθεια του Wolverine συναντούν αρχικά αντίσταση, αλλά το δίδυμο εν τέλει ενώνει τις δυνάμεις του για να καταπολεμήσει έναν ισχυρό αντίπαλο.

Αν και οι λεπτομέρειες σχετικά με τον κακό της Corrin παραμένουν ελάχιστες, ο προφανής έλεγχός της πάνω στο αδαμάντιο του Wolverine υπόσχεται να προσθέσει μια ενδιαφέρουσα ανατροπή στην γεμάτη δράση αφήγηση. Καθώς το απίθανο ζευγάρι ξεπερνά τις διαφορές του και αντιμετωπίζει τρομερούς εχθρούς, το Deadpool και Wolverine είναι έτοιμο να προσφέρει μια συναρπαστική και χιουμοριστική περιπέτεια που διευρύνει τα όρια του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.

Ραντεβού στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Ιουλίου 2024.