JBL Spinner BT: το πικάπ που συνδυάζει αναλογική και ψηφιακή εποχή έφτασε στον ΓΕΡΜΑΝΟ

1 μήνας πριν
JBL Spinner BT

Τα πικάπ γνωρίζουν μια νέα νιότη σε μια πλήρως ψηφιακή εποχή, με τη JBL να έχει τη δική της ιδιαίτερη πρόταση στο χώρο, το JBL Spinner BT. Αν είσαι audiophile, μην αμελήσεις να το τσεκάρεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Με το νέο πικάπ Spinner BT, η JBL θέλει να συμβιβάσει το αναλογικό βινύλιο με τη σύγχρονη ασύρματη ευκολία. Το πολύ ενδιαφέρον μοντέλο διαθέτει ενσωματωμένη συνδεσιμότητα Bluetooth που επιτρέπει τη σύζευξη χωρίς καλώδια με σύγχρονα ηχεία και ακουστικά, χωρίς να εγκαταλείπει την πιστότητα του ήχου. 

Παρά την απαλλαγή από τα καλώδια, το Spinner BT συμβαδίζει με τα σύγχρονα ηχητικά πρότυπα των απαιτητικών ακροατών. Έτσι η υποστήριξη κωδικοποίησης υψηλής ανάλυσης aptX HD εξασφαλίζει αυθεντική αναπαραγωγή που ανταγωνίζεται τις ενσύρματες προτάσεις. Η JBL δείχνει την αγάπη της και για τους παραδοσιακούς φίλους των πικάπ και του βινυλίου, με τις αναλογικές εξόδους να επιτρέπουν τη σύνδεση με παλαιά στερεοφωνικά εξαρτήματα διαθέτοντας παράλληλα ενσωματωμένο phono pre-amp για χρήση με ενεργά ηχεία.

Στόχος της JBL είναι να ικανοποιήσει τις προτιμήσεις όσων δεν μπόρεσαν ποτέ να αγαπήσουν τα CD αλλά και τις υπηρεσίες streaming μουσικής. Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας ταχύτητας με λειτουργίες 33/45 στροφών εγγυάται την άψογη τήρηση των στροφών ανεξάρτητα από τον τύπο σύνδεσης. Περιλαμβάνεται ακόμα καπάκι και μια κεφαλή AudioTechnica AT3600L.

Στο σχεδιαστικό μέτωπο, η JBL επέλεξε premium μεταλλικά στοιχεία όπως πλάκα και βραχίονα αλουμινίου που συμπληρώνονται από κομψή κατασκευή από γυαλί και πλίνθο MDF σε μια σύγχρονη μορφή. Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, μπορείς να ακούσεις την ποιότητα των δίσκων σου άφοβα, αφού το υψηλής ποιότητας tonearm από αλουμίνιο εξασφαλίζει εξαιρετικό tracking του δίσκου, χωρίς να τον φθείρει.

Στην ουσία, το JBL Spinner BT έχει ως στόχο να προσφέρει ευελιξία αναπαραγωγής βινυλίου, παντρεύοντας τις ζεστές, οργανικές ιδιότητες που αγαπούν οι λάτρεις των αναλογικών δίσκων, με την εξελιγμένη τεχνολογία, αφαιρώντας τους περιορισμούς που μπορεί να αποτρέψουν τους ενδιαφερόμενους από το να βιώσουν την ποιότητα ήχου ενός δίσκου. Ιδανικό «πάντρεμα» για το πικάπ της JBL είναι η σειρά ηχείων Authentics της εταιρείας που είδαμε πριν μερικούς μήνες στην έκθεση IFA 2023. Με το απαράμιλλο ρετρό στυλ τους, ταιριάζουν σε κάθε δωμάτιο δίνοντας μια νότα vintage αισθητικής.