Νέο LEGO Minifigure: Δημιουργία προσωποιημένου LEGO

1 έτος πριν
lego minifigure

Η LEGO δοκιμάζει μια νέα online υπηρεσία με την ονομασία Minifigure maker η οποία σου επιτρέπει να δημιουργήσεις μια προσωποποιημένη μικρή φιγούρα LEGO.

Στο online εργαλείο, μπορείς να επιλέξεις διαφορετικά κεφάλια, καλύμματα κεφαλής, σώμα, πόδια και αξεσουάρ για το προσαρμοσμένο Minifig σας όπως είναι η επίσημη ονομασία του. Για το σώμα, μπορείς να προχωρήσεις αρκετά με πολλές διαθέσιμες επιλογές, εφαρμόζοντας αυτοκόλλητα και προσαρμοσμένο κείμενο. Όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες υπηρεσίες έτσι και τώρα η LEGO θα έχει τον τελευταίο λόγο στο τελικό σχέδιο προκειμένου να αποτρέψει τους χρήστες από το να φτιάξουν ακατάλληλα Minifigs. Υπάρχουν επίσης μερικά διασκεδαστικά αξεσουάρ τα οποία μπορείς να επιλέξεις να συνοδεύουν το Minifig σου, όπως ένας φορητός υπολογιστής, ένα κουλούρι και μια πίτσα. Τα ολοκληρωμένα Minifigs θα κοστίζουν 11,99 δολάρια, αν και μπορείς να αγοράσεις μόνο ένα ανά νοικοκυριό.

Αν έχεις χρησιμοποιήσεις το online εργαλείο “Build A Minifigure” της LEGO που είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες χώρες, το Minifigure Factory φαίνεται να έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Το Build A Minifigure, ωστόσο, δεν προσφέρει το ίδιο επίπεδο προσαρμογής του σώματος που μπορείς να έχεις με το Minifigure Factory.

Πάντως θα πρέπει να γνωρίζεις ότι μπορεί να μην είσαι σε θέση να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία του Minifigure maker ακόμα αφού η LEGO αναφέρει ότι ο ιστότοπος έχει "περιορισμένη διαθεσιμότητα". Η εταιρεία αποκαλεί επίσης το Minifigure Factory μια υπηρεσία σε δοκιμαστικό στάδιο ενώ σε ανακοίνωση αναφέρει ότι «ορισμένα μέρη και χαρακτηριστικά μπορεί να μην είναι διαθέσιμα» και ότι «μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη ανά διαστήματα».

Η υπηρεσία αναμένεται να διατεθεί σταδιακά σε περισσότερες χώρες όμως το σίγουρο είναι ότι θα συναντήσει μεγάλο ενδιαφέρον από τη στιγμή που τα παιχνίδια της LEGO είναι από τα δημοφιλέστερα παγκοσμίως. Υπηρεσίες δημιουργίας προσωποποιημένων φιγούρων από παιχνίδια γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς ενώ μόλις πριν λίγες ημέρες, η HASBRO μας έδωσε τη δυνατότητα να γίνουμε…υπερήρωες.