Το νέο τρέιλερ της ταινίας Super Mario Bros. παρουσιάζει τον Donkey Kong του Seth Rogen

1 έτος πριν
Super Mario Bros.

Το τελευταίο τρέιλερ για την ταινία “The Super Mario Bros. Movie” μας χαρίζει όμορφες στιγμές, μεταξύ των οποίων ο Mario φοράει τη στολή γάτας από το Super Mario 3D World ενώ ακούμε για πρώτη φορά τον Seth Rogen ως Donkey Kong.

Κάνοντας πρεμιέρα κατά τη διάρκεια αγώνα του πρωταθλήματος NFC μεταξύ των San Francisco 49ers και των Philadelphia Eages, το νέο σποτ μας δίνει μια εκτεταμένη ματιά σε αυτό που ίσως είναι η πρώτη φορά που ο Mario και ο Donkey Kong συγκρούονται στην επερχόμενη ταινία. Μπορείς να δεις ολόκληρη τη σκηνή στο επίσημο tweet παρακάτω.

Αν και έχουμε δει ένα μέρος αυτής της σκηνής σε προηγούμενο τρέιλερ, αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούμε τη φωνή του Seth Rogen ως Donkey Kong και χαρακτηρίζεται από το εμβληματικό του γέλιο και όλα τα σχετικά.

Επίσης, βλέπουμε τον Mario να χτυπάει ένα από τα γνωστά μπλοκ ερωτήσεων για να αποκτήσει το power-up της στολής γάτας, πριν προσγειωθεί σε πόζα υπερήρωα, δείξει τα νύχια του και αναφωνήσει "meeeeow", μόνο και μόνο για να γελοιοποιηθεί από τον Donkey Kong αμέσως μετά.

Η ταινία "The Super Mario Bros. Movie" αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 7 Απριλίου 2023. Πίσω από τη δημιουργία της βρίσκεται η Illumination Entertainment η οποία ευθύνεται για μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο χώρο του animation τα τελευταία χρόνια. Μερικές από αυτές είναι οι ταινίες Despicable Me, Minions, Sing και The Secret Life of Pets.