Το πρώτο πλήρες trailer της ταινίας Super Mario Bros κάνει την αναμονή μεγαλύτερη

1 έτος πριν
Super Mario Bros

Έχουν περάσει μόλις λίγες εβδομάδες από τότε που το πρώτο επίσημο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων Super Mario Bros. παρουσίασε την κάπως ενοχλητική φωνή του Chris Pratt για τον Mario. Το δεύτερο trailer της ταινίας, που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της τελευταίας παρουσίασης NINTENDO Direct, εστιάζει περισσότερο στους υποστηρικτικούς χαρακτήρες και σε μια μάχη του καλού εναντίον του κακού στο ευρύ σύμπαν του Mario.

Το trailer ξεκινάει με τον Mario να μπαίνει σε ένα τεράστιο κολοσσαίο και να μουρμουρίζει ένα λαχανιασμένο "let's-a-go" που δεν έχει ακουστεί ποτέ σε παιχνίδι Mario. Στη συνέχεια ξεκινάει μετωπικά μια μάχη με τον Donkey Kong, ο οποίος αρπάζει τον υδραυλικό από το κεφάλι και τον ρίχνει στο έδαφος για μια σειρά από χαστούκια τύπου Smash Bros.

Ο δημιουργός του Donkey Kong, Shigeru Miyamoto, σημειώνει ότι ο σχεδιασμός του Donkey Kong εδώ έχει αλλάξει για πρώτη φορά από την εμφάνιση του πιθήκου στο Donkey Kong Country το 1994. Ο νέος σχεδιασμός, ο οποίος φαίνεται λίγο πιο στρογγυλεμένος και φιλικότερος από το συνηθισμένο, έχει σκοπό να "θυμίζει τον αρχικό χαρακτήρα", δήλωσε ο Miyamoto.

Ενώ ο DK του Seth Rogen είναι στην ουσία σιωπηλός στο trailer, η Princess Peach της Anya Taylor-Joy βρίσκεται στο επίκεντρο της σκηνής ως μια σίγουρη μονάρχης που οδηγεί έναν στρατό απρόθυμων Toads στη μάχη ενάντια στην επερχόμενη επίθεση του Bowser. «Μαζί, θα σταματήσουμε αυτό το τέρας», λέει η Peach με μια ατρόμητη, αποφασιστική φωνή.

Το trailer δείχνει την Peach να χειρίζεται με εξαιρετικό τρόπο ένα πολεμικό τσεκούρι και να καλεί φλόγες από ένα λουλούδι φωτιάς. Ο Mario, εν τω μεταξύ, οδηγείται σε διάφορες γκάφες, καθώς χτυπιέται από ένα Bullet Bill, πέφτει δίπλα σε ένα επικίνδυνο ντόνατ και πρέπει να αφαιρέσει τη λαβή μιας βεντούζας Cheep Cheep από το πρόσωπό του. Ο Luigi του Charlie Day είναι επίσης παρών για μια γρήγορη σκηνή όπου προσπαθεί να ξεγελάσει τις προφανείς ομοιότητες μεταξύ αυτού και του αδελφού του, όταν τον ανακρίνει ο μοχθηρός Bowser.

Μικρές πινελιές είναι διάσπαρτες σε όλο το trailer για τους οπαδούς του Mario, όπως φευγαλέες ματιές μιας στολής Tanooki, σύντομες εμφανίσεις του Cranky Kong και ενός νησιού γεμάτου Yoshis, καθώς και μια σύντομη αναφορά σε "ένα τεράστιο σύμπαν με πολλούς γαλαξίες που εξαρτώνται όλοι από το πλήρωμα του Mario.

Αλλά είναι το τέλος του trailer που απευθύνεται περισσότερο προς τους φανατικούς - μια φοβερή σκηνή όπου ο Mario οδηγεί ένα γνωστό καρτ σε έναν δρόμο στο χρώμα του ουράνιου τόξου μαζί με δεκάδες υποτιθέμενους συμμάχους. Το "Wahoo!" του Μάριο μετά από μια γρήγορη οδήγηση με καρτ στο τέλος του trailer θα μπορούσε να είναι η καλύτερη εκδοχή του χαρακτήρα που έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής από τον Pratt.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης παρουσίασης του NINTENDO Direct, ο Miyamoto ανέφερε ότι η ταινία είναι "σχεδόν έτοιμη", αλλά ότι "δεν πρέπει να πει τίποτα άλλο γι' αυτήν".