Ο σκηνοθέτης του “The Flash” επιβεβαιώνει την εμφάνιση του Nicolas Cage σε ένα από τα πιο περίεργα cameo

10 μήνες πριν
Nicolas Cage as Superman

Οι φήμες είναι αληθινές! Ο Nicolas Cage θα κάνει τελικά το ντεμπούτο του ως Superman στο σύμπαν της DC. Ο σκηνοθέτης του Flash, Andy Muschietti, επιβεβαίωσε ότι ο Cage θα εμφανιστεί στην επερχόμενη ταινία, 25 χρόνια μετά την ακύρωση της ταινίας του "Superman Lives".

Ο Muschietti μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την απόδοση του Cage στο ρόλο. «Ο Nic ήταν απολύτως υπέροχος. Παρόλο που ο ρόλος ήταν cameo, τα έδωσε όλα», δήλωσε χαρακτηριστικά. Το "The Flash", που θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου στις κινηματογραφικές αίθουσες, ακολουθεί τον ομώνυμο χαρακτήρα καθώς ταξιδεύει στο multiverse και συναντά εναλλακτικές εκδοχές των πιο δημοφιλών χαρακτήρων της DC. Ένας από αυτούς τους χαρακτήρες είναι ο Superman του Cage.

Ο Muschietti ήταν πάντα θαυμαστής του Cage και ήταν ενθουσιασμένος που θα συνεργαζόταν μαζί του σε αυτό το project. «Όλη μου τη ζωή ονειρευόμουν να δουλέψω μαζί του. Ελπίζω να μπορέσω να ξαναδουλέψω μαζί του σύντομα», δήλωσε. Ο Cage είναι επίσης μεγάλος θαυμαστής του Superman και φανατικός των κόμικς. Ονόμασε μάλιστα τον γιο του Kal-El από το όνομα του Superman στον πλανήτη Crypton και κάποτε είχε στην κατοχή του ένα αντίτυπο του Action Comics #1, το οποίο πούλησε για 2,1 εκατομμύρια δολάρια το 2011.

Η αυτόνομη ταινία του Cage για τον Superman επρόκειτο να σκηνοθετηθεί από τον Tim Burton με σενάριο του Kevin Smith, αλλά ακυρώθηκε από το στούντιο λίγο πριν ξεκινήσει η παραγωγή το 1998. Ο Burton μίλησε για την απογοήτευσή του μετά την ακύρωση, λέγοντας: «Αυτός ήταν ο μοναδικός χαρακτήρας που ποτέ δεν απεικονίστηκε πραγματικά με βάθος».

Ο Cage μίλησε επίσης για την απογοήτευσή του που η ταινία δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα. «Ήταν περισσότερο ένας Superman της δεκαετίας του 1980 με τα μαύρα μακριά μαλλιά σαμουράι. Νόμιζα ότι θα ήταν ένας πραγματικά διαφορετικός, κάπως emo Superman, αλλά δεν φτάσαμε ποτέ εκεί», δήλωσε ο Cage. Υπαινίχθηκε ακόμη και την επερχόμενη συμμετοχή του στο The Flash λέγοντας «Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Δεν θέλω να γίνω αινιγματικός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!».

Το "The Flash" έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές από τις προβολές των θαυμαστών και πρόκειται να αποτελέσει το κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς που δεν πρέπει να χάσεις. Ο James Gunn μάλιστα το έχει δηλώσει ως μία από τις αγαπημένες του ταινίες.