Ο Wolverine στο Deadpool 3 είναι σίγουρα διαφορετικός

9 μήνες πριν
Deadpool closeup

Ο Ryan Reynolds μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία της πολυαναμενόμενης επιστροφής του Hugh Jackman ως Wolverine στο Deadpool 3.

Όλοι νομίζαμε ότι ο Jackman είχε "τελειώσει" με το συγκεκριμένο ρόλο μετά το Logan μέχρι που ο Reynolds ανακοίνωσε πέρυσι ότι ο γνωστός μεταλλαγμένος των X-Men θα συμμετέχει στο Deadpool 3. Τώρα o Reynolds δημοσίευσε μια πρώτη εικόνα στο Instagram που δείχνει τον Deadpool και τον Wolverine δίπλα-δίπλα, με τη λεζάντα: "Μην ανοιγοκλείνεις τα μάτια σου".

Αλλά τι βλέπουμε ακριβώς; Ο Wolverine με την κλασική κίτρινη στολή του από τα κόμικς;

Πράγματι, μετά από χρόνια με μαύρο δέρμα και μπηχτές για τα πολύχρωμα κοστούμια σε όλες τις ταινίες των X-Men ("Τι θα προτιμούσες, κίτρινο spandex;"), επιτέλους θα δούμε τον Wolverine του Jackman σε όλο του το κίτρινο μεγαλείο. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι εδώ τα χέρια είναι κίτρινα, ενώ στα κόμικς είναι συνήθως εκτεθειμένα. Υπάρχουν επίσης οι τυπικές πρόσθετες λεπτομέρειες και οι γραμμές που έχουν τα κοστούμια των σούπερ ηρώων στις μέρες μας, αλλά συνολικά η στολή είναι αρκετά ακριβής με τα κόμικ.

Ο Reynolds εμφανίζεται δίπλα στον Wolverine του Jackman ως Wade Wilson, εξοπλισμένος με την περίφημη κοκκινόμαυρη στολή του υπερήρωα. Έτσι η φωτογραφία επιβεβαιώνει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο κοστούμι του πρωταγωνιστή στην τρίτη της συνέχεια.

Ο πρωταγωνιστής του “Welcome to Wrexham Reynolds” είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως πάντα ήθελε να κάνει μια ταινία στην οποία θα συμμετείχαν ο Deadpool με τον Wolverine μαζί. «Ήταν απλά μια περίπτωση σωστής χρονικής στιγμής» ανέφερε ο ίδιος σε πρόσφατες συνεντεύξεις του.

«Πάντα ήθελα να επιστρέψει ο Hugh», δήλωσε ο Reynolds στο Collider. «Η πρώτη μου συνάντηση με τον Kevin Feige όταν η Disney αγόρασε τη Fox πριν από χρόνια ήταν για να κάνουμε μια ταινία με τους δυο μας, μια ταινία Deadpool/Wolverine». Όταν ο Jackman "εξέφρασε ενδιαφέρον να επιστρέψει", ο Reynolds ήταν αυτός που πήγε ξανά στον Feige για να το προτείνει για τελευταία φορά. Και όπως όλα δείχνουν, δεν χρειάστηκε πολύς κόπος για να τον πείσει.

Οι δύο αστέρες του Χόλιγουντ έχουν κρατήσει τις λεπτομέρειες της πλοκής και του τρόπου με τον οποίο οι ήρωές τους θα διασταυρωθούν πολύ καλά κρυμμένες. Αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι οι πρώτες εντυπώσεις μεταξύ των δύο δεν είναι ακριβώς καλές.

 «Μισούν ο ένας τον άλλον», δήλωσε ο Jackman στο The Empire Film Podcast. «Μιλάω απλά από τη δική μου οπτική γωνία, [ο Logan] είναι απογοητευμένος από αυτόν και θέλει είτε να είναι εκατομμύρια χιλιόμετρα μακρυά του ή απλά να τον χτυπήσει στο κεφάλι. Δυστυχώς, δεν μπορεί να είναι εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά του σε αυτή την ταινία, οπότε πιθανότατα θα του ρίξω πολλές μπουνιές στο κεφάλι», πρόσθεσε.

Το Deadpool 3 θα διαδραματίζεται στο σήμερα, τερματίζοντας την προηγούμενη σύγχυση σχετικά με το πώς ήταν δυνατή η επιστροφή του Wolverine, αφού ο ήρωας του Jackman πέθανε στο Logan. Η ταινία του 2017 διαδραματίστηκε το 2029, πράγμα που σημαίνει ότι ο Wolverine είναι ζωντανός στην τρίτη περιπέτεια του Deadpool.

Η ταινία θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που ο Deadpool θα ενταχθεί στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel (MCU), μετά την εξαγορά της Fox από τη Disney το 2019. Η ταινία θα διατηρήσει επίσης τον R-rated τόνο της, παρά το γεγονός ότι αποτελεί μέρος του φιλικού προς την οικογένεια franchise της Disney. 

Στην ταινία αναμένεται να εμφανιστούν και άλλα γνωστά πρόσωπα από τις προηγούμενες ταινίες Deadpool, όπως η Morena Baccarin ως Vanessa, ο TJ Miller ως Weasel, η Brianna Hildebrand ως Negasonic Teenage Warhead, ο Stefan Kapičić ως Colossus, ο Karan Soni ως Dopinder, η Zazie Beetz ως Domino και ο Josh Brolin ως Cable.

Δεν είναι ακόμη σαφές πώς το Deadpool 3 θα ενταχθεί στο χρονοδιάγραμμα και τη συνέχεια του MCU ή πώς θα αλληλεπιδράσει με άλλους χαρακτήρες της Marvel. Ωστόσο, ο Reynolds έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα υπάρξουν κάποιες εκπλήξεις και ανατροπές στην πορεία.

Το Deadpool 3, με πρωταγωνιστές τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman, θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως στις 3 Μαΐου του 2024.