Ανακοινώθηκε το νέο παιχνίδι Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi

1 έτος πριν
Dragon Ball Z

Μια νέα προσθήκη στη σειρά Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi ανακοινώθηκε επίσημα από την Bandai Namco, κατά τη διάρκεια του τουρνουά Dragon Ball FighterZ World Championship. Αν και οι λεπτομέρειες ήταν ελάχιστες, ένα εντυπωσιακό τρέιλερ αποκάλυψε ότι ένα νέο παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη και ότι θα περιλαμβάνει σύγχρονες μορφές Super Saiyan για τον μακροχρόνιο πρωταγωνιστή της σειράς, Goku.

'Ετοιμαστείτε για μάχη', ανακοίνωσε η Bandai Namco. 'Ένα νέο Budokai Tenkaichi ξεκινά.'

Το teaser περιείχε ένα flash reel με δράση από προηγούμενα παιχνίδια Budokai Tenkaichi, πριν αποκαλύψει έναν λαμπερό Goku "επόμενης γενιάς" που ανεβάζει τη δύναμή του στη Super Saiyan Blue μορφή του, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Dragon Ball Super.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά Budokai Tenkaichi παρέμενε αδρανής για περισσότερο από μια δεκαετία. Πολλοί υπέθεσαν ότι το δημοφιλές 2D Dragon Ball FighterZ είχε ξεπεράσει τα παιχνίδια μάχης με 3D προσανατολισμό και ότι η Bandai Namco είχε προχωρήσει προ πολλού σε άλλα σχέδια.

Το Budokai Tenkaichi 3 κυκλοφόρησε πριν από 16 ολόκληρα χρόνια και η τελευταία προσθήκη της σειράς - το Tenkaichi Tag Team - κυκλοφόρησε το 2010, για το PlayStation Portable. Παρόλα αυτά, η διαρκής δημοτικότητα της σειράς Dragon Ball φαίνεται ότι οδήγησε στην απόφαση αυτή και την αναβίωση της σειράς.

Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε πολύ λίγα πράγματα για το τι πρόκειται να δούμε στο παιχνίδι, πέρα από τη συμμετοχή των Bandai Namco, Toei Animation, Bird Studio και Shueisha - των εταιρειών που διαχειρίζονται επί του παρόντος τα δικαιώματα του Dragon Ball franchise. Είναι άγνωστο αν θα επιστρέψει ο αρχικός προγραμματιστής, η Spike (νυν Spike Chunsoft). Ανεξάρτητα από αυτό, η επιστροφή της αγαπημένης σειράς Budokai Tenkaichi αξίζει να γιορταστεί από τα εκατομμύρια των φίλων της παγκοσμίως.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι αυτά τα παιχνίδια μάχης πυροδότησαν μια επανάσταση στο πώς θα μπορούσαν να φαίνονται και να αισθάνονται τα παιχνίδια anime ενώ συνέβαλαν στην άνοδο άλλων, τίτλων μάχης anime , συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών όπως το Naruto Ninja Storm. Συμπτωματικά, το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει επίσης αυτή τη στιγμή στα σκαριά μια νέα προσθήκη από την Bandai Namco.

Είναι σίγουρο ότι θα ακούσουμε περισσότερα για το νέο παιχνίδι της σειράς Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi, τους επόμενους μήνες.