Αυτά είναι τα δωρεάν παιχνίδια του PS Plus για τον Φεβρουάριο

2 έτη πριν
play station plus

Είσαι κάτοχος PS4 ή PS5; Η Sony «σε έφτιαξε» για άλλον έναν μήνα αφού όπως συνηθίζει, ανακοίνωσε τους τίτλους που θα διατίθενται δωρεάν στα μέλη του PS Plus στις δύο κονσόλες για τον Φεβρουάριο (έχουν ξεκινήσει από την 1η του μήνα και θα προσφέρονται ως την τελευταία του μέρα). Οι κάτοχοι PS4 λοιπόν έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν στο σύστημά τους το Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure και το EA Sports UFC 4 ενώ εκείνοι του PS5 θα έχουν επιπλέον πρόσβαση στο Planet Coaster: Console Edition.

Το Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure είναι στην ουσία η stand-alone εκδοχή του DLC με τίτλο Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep, του τέταρτου κατά σειρά πακέτου έξτρα περιεχομένου που είχε κυκλοφορήσει για το Borderlands 2. Είναι αρκετά τίμιο σε διάρκεια (υπολόγισε ότι θα χρειαστείς γύρω στις οκτώ-εννιά ώρες τουλάχιστον) ενώ θα αποτελέσει το ιδανικό «ζέσταμα» εν όψει του Tiny Tina’s Wonderlands που κυκλοφορεί τον Μάρτιο.

Το UFC 4 κυκλοφόρησε το 2020 και είναι ένας απόλυτα αξιόλογος τίτλος πολεμικών τεχνών ο οποίος απέσπασε εξαιρετικές κριτικές αλλά εμπορικά δεν τα πήγε τόσο καλά όσο ο προκάτοχός του. Μπορεί να μην έχει το όνομα και το ταπεραμέντο ενός Street Fighter ή ενός Mortal Kombat όμως παίζεται ευχάριστα και σε γενικές γραμμές προσφέρει μία ικανοποιητική εμπειρία. Είχε προκαλέσει ντόρο κυρίως λόγω των πραγματικών in-game διαφημίσεων οι οποίες εξαφανίστηκαν άμεσα.

Το τρίτο παιχνίδι του PS Plus για τον Φεβρουάριο και μοναδικό στο PS5 είναι το Planet Coaster: Console Edition. Προϊόν της βρετανικής Frontier Developments, θα σου δώσει τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου πάρκο με roller coasters -φαντάσου το σαν μία προχωρημένη έκδοση των παλιών, καλών Theme Park. Περιλαμβάνει εκατοντάδες αντικείμενα και θα σου προσφέρει πλήρη ελευθερία κινήσεων, με το σύστημα χειρισμού του να είναι κομμένο και ραμμένο μάλιστα στις δυνατότητες ενός χειριστηρίου κονσόλας.