Αυτοί είναι οι δωρεάν τίτλοι PS Plus και Xbox Live για τον Νοέμβριο

1 έτος πριν
PS Plus & Xbox Live

Νέος μήνας, νέοι δωρεάν τίτλοι για τους συνδρομητές PS Plus και Xbox Live σε PlayStation και Xbox αντίστοιχα. Και τι τίτλοι… Καθώς πλησιάζουμε σε Black Friday και Χριστούγεννα, SONY και MICROSOFT είπαν να φανούν γενναιόδωρες προσφέροντας στους παίκτες ενδιαφέροντα video games. Έλα να τα δούμε.

PS Plus

Σε ό,τι αφορά τη συνδρομή της Sony, οι δωρεάν τίτλοι του Νοεμβρίου είναι τα Nioh 2, LEGO Harry Potter Collection και Heavenly Bodies (όλα διαθέσιμα από την 1η του μήνα).

Αναλυτικά, το Nioh 2 (που ουσιαστικά αποτελεί τη remastered εκδοχή του τίτλου) θα δώσει στους παίκτες την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά της τέχνης των σαμουράι μέσα από ένα καλοφτιαγμένο μα και απαιτητικό single player action RPG σε PS4 και PS5. Το LEGO Harry Potter Collection στο PS4 αποτελείται από τα LEGO Harry Potter: Years 1-4 και LEGO Harry Potter: Years 5-7 στις remastered εκδόσεις τους. Πανέμορφα αμφότερα, προσφέρουν άπλετο adventuring μέσα από το σπουδαίο και προσβάσιμο gameplay τους που τα καθιστά ιδανικά για μικρούς και μεγάλους. Όσο για το Heavenly Bodies (σε PS4 και PS5), είναι ένας τίτλος που βασίζεται στους κανόνες της Φυσικής, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να πειραματιστείς σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (χρησιμοποιώντας μάλιστα πραγματικά ιστορικά παραδείγματα).

Xbox Live

Περνώντας στο Xbox και τα Games with Gold για τον Νοέμβριο, οι επιλογές σου είναι δύο: το Praetorians – HD Remaster (για το διάστημα 1-30 Νοεμβρίου) και το Dead End Job (16 Νοεμβρίου – 15 Δεκεμβρίου). Το Praetorians – HD Remaster είναι ένα real-time strategy (RTS) το οποίο διαδραματίζεται στην εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Στη διάθεσή σου βρίσκονται τρεις στρατοί (Ρωμαίοι, Αιγύπτιοι, Γαλάτες) τους οποίους θα αναλάβεις να διαχειριστείς και να οδηγήσεις προς τη νίκη. Το Dead End Job από την άλλη είναι ό,τι πρέπει για να παρατείνεις την ατμόσφαιρα του Halloween. Άρπαξε το plasma blaster σου και ρίξου στη δουλειά σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που θα μπορούσε να είναι κάλλιστα σαββατιάτικο καρτούν!