Αυτοί είναι οι δωρεάν τίτλοι σε Xbox και PlayStation για τον Ιανουάριο

1 έτος πριν
Star Wars Jedi: Fallen Order

Νέο έτος, νέος μήνας και αυτό μόνο ένα μπορεί να σημαίνει: νέοι δωρεάν τίτλοι σε Xbox και PlayStation για τους συνδρομητές φυσικά των Xbox Live Gold και PS Plus αντίστοιχα. Πάμε να δούμε τι έχει το μενού.

Xbox

Οι δύο τίτλοι που δίνονται δωρεάν στο πλαίσιο του Xbox Games with Gold τον μήνα που διανύουμε είναι το Iris.Fall και το Autonauts. Συγκεκριμένα, το Iris.Fall θα είναι διαθέσιμο έως και τις 31 Ιανουαρίου, ενώ το Autonauts θα προσφέρεται δωρεάν την περίοδο 16 Ιανουαρίου – 15 Φεβρουαρίου. Η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα έχεις ακούσει κάποιο εκ των δύο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν αξίζει να τους ρίξεις μια ματιά.

Το Iris.Fall είναι ένα puzzle game που κυκλοφόρησε το 2018. Δίνει μεγάλη έμφαση στον φωτισμό και τις σκιάσεις, αφού το συγκεκριμένο κόνσεπτ (φως και οι σκιάσεις που δημιουργούνται εξ αιτίας του) έχει κυρίαρχο ρόλο στο gameplay του. Ουσιαστικά θα έχεις τη δυνατότητα να εναλλάσσεσαι μεταξύ δύο κόσμων, στις δύο και τις τρεις διαστάσεις, σε άσπρο και μαύρο χρώμα, έτσι ώστε να βρεις τις λύσεις στα διάφορα παζλ που θα συναντήσεις.

PlayStation

Περνώντας στο PS Plus και τους τίτλους που δίνει στους συνδρομητές του τον Ιανουάριο της νέας χρονιάς, τα πράγματα είναι αρκετά πιο… αναγνωρίσιμα αφού η λίστα περιλαμβάνει τα Star Wars Jedi: Fallen Order, Fallout 76 και Axiom Verge 2.

Το Star Wars Jedi: Fallen Order προσφέρεται σε PS4 και PS5 και είναι ό,τι πρέπει για… ζέσταμα εν όψει της κυκλοφορίας του Star Wars Jedi: Survivor τον Μάρτιο. Να σου θυμίσουμε ότι το παιχνίδι πραγματεύεται το στόρι του Cal Kestis. Το Fallout 76 είναι εξαιρετική περίπτωση αν είσαι λάτρης του franchise της Bethesda και ψάχνεις μια online πρόταση. Μη σε αποθαρρύνει το προβληματικό του λανσάρισμα το 2018: τα πράγματα έχουν βελτιωθεί τρομακτικά από τότε.

Όσο για το Axiom Verge 2 (σε PS4 και PS5) είναι το sequel του πρώτου τίτλου της σειράς και συνεχίζει στα ίδια ρετρό μονοπάτια. Πρόκειται για ένα δισδιάστατο Metroidvania με απολαυστικές μάχες και σπουδαία boss battles που θα σε μεταφέρει κάμποσες δεκαετίες πίσω.