Το GAMEATHLON γιορτάζει 10 χρόνια και έρχεται 25-26 Φεβρουαρίου powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ

1 έτος πριν
GAMEATHLON 10th Anniversary logo

Η μεγαλύτερη και παλαιότερη έκθεση τεχνολογίας και video games στην Ελλάδα δεν είναι άλλη από το GAMEATHLON, το οποίο γιορτάζει 10 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στο χώρο και έρχεται και φέτος με μεγάλο υποστηρικτή τον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Η αντίστροφη μέτρηση πλησιάζει επιτέλους στο τέλος της! Στις 25 και 26 Φεβρουαρίου, οι φίλοι του gaming αναμένεται να κατακλύσουν και φέτος το Tae Kwon Do Olympic Arena. Επαγγελματίες gamers, cosplayers, προγραμματιστές, tattoo artists, gaming κοινότητες, μουσικοί και οι πιο διαβόητοι creators θα είναι εκεί παίρνοντας μέρος σε μια σειρά από φανταστικές εκδηλώσεις. Πάνω από 400 σταθμοί που απαρτίζονται από PC, κονσόλες, Arcade, Retro και VR θα μεταμορφώσουν την αρένα σε ένα τεχνολογικό υπερθέαμα. Μη ξεχάσεις να περάσεις από το booth του ΓΕΡΜΑΝΟΥ όπου σε περιμένουν πολλές εκπλήξεις και δράσεις όλο το διήμερο. Για να σου δώσουμε μια γεύση, σχεδιάζουμε σε συνεργασία με την PlayStation την πιο ultimate PS5 εμπειρία σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην έκθεση. Πίστεψέ μας, δεν θες να το χάσεις!

GAMEATHLON χωρίς Lan Party δεν γίνεται και έτσι η θρυλική μάχη θα είναι και φέτος ένα από τα highlights της διοργάνωσης. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φέρεις την κονσόλα σου, ακόμα και το αγαπημένο σου PC και να συμμετάσχεις σε επικές μάχες σε ένα διαμορφωμένο χώρο στην καρδιά του event, με dedicated WiFi και 1Gbps Ethernet!

Επιπλέον και φέτος, θα διοργανωθούν τα μεγαλύτερα εγχώρια gaming τουρνουά, που καλύπτουν τις ανάγκες ανταγωνιστικών αλλά και πιο casual παικτών, δίνοντας τη δυνατότητα να κερδίσουν μεγάλα χρηματικά έπαθλα. Μη χάσεις την ευκαιρία να πάρεις μέρος στο Multiversus, το νέο arena fighting Smash style-παιχνίδι που κλέβει καρδιές αλλά και στο Pokemon Unite όπου θα αναμετρηθείς με τους καλύτερους εκπαιδευτές Pokemon. Επικές κόντρες αναμένονται και στο SuperSmash Bros αλλά και τα FIFA 23, Marvel Snap, Tekken 7, PUBG, COD: Warzone 2 και…Fortnite.

Πέρα από τα games, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου επιστρέφει ο μεγαλύτερος διαγωνισμός Cosplay στην Ελλάδα. Στο 360o stage του GAMEATHLON, θα μπορέσεις να απολαύσεις και φέτος φαντασμαγορικές στολές και να ψηφίσεις αυτές που σου άρεσαν περισσότερο.

Ο θεσμός του uTour θα είναι και φέτος εδώ με την υποστήριξη του ΓΕΡΜΑΝΟΥ και έτσι θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις τους αγαπημένους σου YouTubers από κοντά και να αφήσεις το δικό σου στίγμα πάνω στον τεράστιο τοίχο που θα «ξετυλίγεται» στον πάνω όροφο του σταδίου. Γιορτάζοντας την επέτειο των 10 χρόνων της διοργάνωσης, οι πιο γνωστοί influencers, YouTubers, καλλιτέχνες και όλα τα μέλη της διοργάνωσης, θα συνεργαστούν για να φέρουν τα πιο απολαυστικά activations και ταυτόχρονα το πιο δυνατό Meet n Greet που έχεις δει ποτέ.

Στα πλαίσια του GAMEATHLON powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα διεξαχθούν και τα Hellenic Game Awards (HeGA) – ένα event για τα ελληνικά digital games, με δύο σκέλη: Game of the Year και Day-Zero. Το Game of the Year σκοπό έχει να αναδείξει και να γιορτάσει τα ελληνικά παιχνίδια που κυκλοφόρησαν την προηγούμενη χρονιά, με την τελετή απονομής να λαμβάνει χώρα στην κεντρική σκηνή του event. Στο Day-Zero, demos νέων παιχνιδιών (π.χ. από game jams) με μηδενική διαδικτυακή παρουσία μέχρι τώρα διεκδικούν μια σειρά από βραβεία!

Ραντεβού στο Tae Kwon Do Olympic Arena, 25 και 26 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 22:00 για μια ανεπανάληπτη τεχνολογική εμπειρία με μπόλικο gaming, δυνατές παρουσίες, φαντασμαγορικό θέαμα και πολλές εκπλήξεις από τον ΓΕΡΜΑΝΟ! Εσύ θα λείπεις; Κλείσε εισιτήρια εδώ.