GAMEATHLON SUMMER 2024 powered by GERMANOS: Η μεγάλη γιορτή του gaming επιστρέφει

2 μήνες πριν
GAMEATHLON SUMMER 2024 powered by GERMANOS poster

Μια από τις πιο σημαντικές εκθέσεις τεχνολογίας και videogames στην Ελλάδα, το GAMEATHLON, επιστρέφει στις 28-30 Ιουνίου 2024 στο Tae Kwon Do Olympic Arena της Αθήνας. Το τριήμερο gaming event είναι powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ και υπόσχεται να σου προσφέρει μια πλούσια εμπειρία gaming και τεχνολογίας.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορα Esports τουρνουά, με παιχνίδια όπως το League of Legends, CS:GO, Fortnite και Valorant. Θα υπάρχουν επίσης παρουσιάσεις νέων παιχνιδιών, δίνοντας στο κοινό τη δυνατότητα να δοκιμάσει τίτλους πριν την επίσημη κυκλοφορία τους.

Όπως σε κάθε GAMEATHLON έτσι και τώρα, ένα από τα κεντρικά σημεία του event θα είναι ο διαγωνισμός Cosplay, όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επιδείξουν τις δημιουργίες τους. Παράλληλα, θα προσφέρονται εμπειρίες εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας, δίνοντας μια γεύση από το μέλλον του gaming.

Το GAMEATHLON SUMMER 2024 powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα φιλοξενήσει πάνω από 400 influencers, streamers και επαγγελματίες gamers, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να τους συναντήσουν από κοντά.

Παράλληλα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και SAMSUNG σου φέρνουν την τεχνολογία ΑΙ για να απογειώσεις τη δημιουργικότητα, την παραγωγικότητα και τις δυνατότητές σου με τον πιο απλό και διασκεδαστικό τρόπο! Έλα από το booth μας και ανακάλυψε το Galaxy AI σε κορυφαία SAMSUNG smartphones μέσα από μοναδικά fun activations που σχεδιάσαμε αποκλειστικά για εσένα. Μάθε από πρώτο χέρι, πόσο γρήγορα και εύκολα βρίσκεις ό,τι θέλεις, με τη λειτουργία Κύκλωσε για Αναζήτηση από τη Google, ξεπέρασε τα όρια και φτάσε την επεξεργασία φωτογραφίας σε άλλο επίπεδο!

Η τεχνητή νοημοσύνη δεν περιορίζεται όμως μόνο στα smartphones της SAMSUNG αλλά επεκτείνεται και σ' ολόκληρο το οικοσύστημα της εταιρείας. Συγκεκριμένα όσοι επισκεφθούν το booth του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τη νέα 65" Neo QLED 8K (QN900D) TV, η οποία μεταξύ άλλων υποστηρίζει όλα τα νέα AI καλούδια. Σ' αυτά περιλαμβάνεται το AI Upscaling που αναλαμβάνει την αυτόματη αναβάθμιση της ανάλυσης του περιεχομένου σε ανάλυση έως 8Κ ενώ με το AI Auto Game Mode, η AI TV είναι σε θέση να αναγνωρίζει αυτόματα τον τύπο παιχνιδιού και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις για μια εντυπωσιακή εμπειρία gaming.

Οι λάτρεις του gaming θα μπορούν να συμμετάσχουν στο LAN Party που διοργανώνεται με την υποστήριξη των KFC, ενώ η Red Bull θα προσφέρει ενέργεια και θα διοργανώσει διαγωνισμούς, μεταξύ των οποίων το τεραστίων διαστάσεων τουρνουά Tekken.

Παράλληλα το πρόγραμμα περιλαμβάνει workshops, διαγωνισμούς, εκθέσεις, μουσική και επιλογές φαγητού.

Ετοιμάσου για ένα ακόμα κορυφαίο GAMEATHLON SUMMER 2024 powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ είτε είσαι έμπειρος gamer όσο και απλός λατρης της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας, με μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων και εμπειριών να είναι προγραμματισμένη για όλους τους επισκέπτες.

Σε περιμένουμε!