Το God of War Ragnarök γράφει ιστορία ως το παιχνίδι με τις ταχύτερες πωλήσεις των PlayStation Studios

1 έτος πριν
God of War Ragnarök

Το God of War Ragnarök - ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια της χρονιάς που διαδραματίζεται στον κόσμο της σκανδιναβικής μυθολογίας - σπάει τα ρεκόρ ως το ταχύτερο σε πωλήσεις first-party παιχνίδι που κυκλοφορεί στην ιστορία του PlayStation.

Η οπτικά εντυπωσιακή σκανδιναβική περιπέτεια, που αναπτύχθηκε από τα Santa Monica Studios και διανεμήθηκε από τη SONY Interactive Entertainment, κυκλοφόρησε στις 9 Νοεμβρίου. Το παιχνίδι επικεντρώνεται στον Kratos και τον γιο του Atreus καθώς αναμετριούνται με τα Εννέα Βασίλεια.

Την περασμένη εβδομάδα, το PlayStation αποκάλυψε στο Twitter ότι το God of War Ragnarök, το τελευταίο μέρος του μακροχρόνιου God of War franchise, πούλησε 5,1 εκατομμύρια αντίτυπα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του ντεμπούτου του, το οποίο αποτέλεσε και ρεκόρ φυσικά του franchise.

"Συγχαρητήρια στην @SONYSantaMonica που έκανε το God of War Ragnarök το ταχύτερα πωλούμενο first-party launch game στην ιστορία του PlayStation!" ανέφερε η εταιρεία.

Το God of War Ragnarök σηματοδοτεί το όγδοο παιχνίδι της κύριας σειράς God of War. Νωρίτερα αυτό το μήνα, πριν από την άφιξή του, η SONY αποκάλυψε άλλο ένα ορόσημο, ανακοινώνοντας ότι το God of War του 2018 έχει πουλήσει πάνω από 23 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως. Την 1η Νοεμβρίου, η SONY προετοιμάστηκε για την τελευταία της κυκλοφορία, δημοσιεύοντας ένα γεμάτο αστέρια live-action trailer με πρωταγωνιστές τους Ben Stiller, John Travolta και το είδωλο του μπάσκετ LeBron James, για να προωθήσει το βραβευμένο από τους κριτικούς παιχνίδι.

Με τη σχέση πατέρα-γιου ως βασικό στοιχείο της ιστορίας του παιχνιδιού, το ξεκαρδιστικό trailer δείχνει τον Stiller να υποδύεται τον Kratos, καθώς ηγείται μιας ομάδας υποστήριξης πατέρα-παιδιού με τον Travolta, τον James και τα παιδιά τους. Στο video, στο οποίο εμφανίζονται ο γιος του James, Bronny, ο γιος του Stiller, Quinlin, και η κόρη του Travolta, Ella, ο Stiller χαρίζει γέλιο για να προωθήσει το κατά τα άλλα σοβαρό παιχνίδι.

Το God of War Ragnarök είναι διαθέσιμο για το PlayStation 5 και το PlayStation 4 και οι Unboxholics έχουν να σου δώσουν κάποιες οδηγίες για το πως να το απολαύσεις στο σπίτι σου με τον καλύτερο τρόπο.