God of War Ragnarok: Το λανσάρισμα της χρονιάς στον ΓΕΡΜΑΝΟ

1 έτος πριν
God of War Ragnarok

Το God of War Ragnarök ήταν το παιχνίδι που περίμεναν για χρόνια οι κάτοχοι PlayStation®. Όχι άδικα. Από το 2018 όταν ο Kratos μας συστήθηκε εκ νέου μέσα από τη σκανδιναβική μυθολογία στο restart της σειράς, παρέα με τον γιο του, Atreus, οι παίκτες αδημονούσαν για την κορύφωση και το φινάλε του επικού αυτού στόρι και η SONY δεν τους απογοήτευσε. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από το γεγονός της χρονιάς, γιορτάζοντας την κυκλοφορία του God of War Ragnarök… όπως του άξιζε!

Η αρχή έγινε με τους Unboxholics οι οποίοι πάντα σε συνεργασία με τον ΓΕΡΜΑΝΟ αναπαρέστησαν με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο την εισαγωγή του παιχνιδιού, δίνοντάς μας παράλληλα μία εικόνα από το gameplay του. Μέσα από το UH Play είδαμε τις βγαλμένες από χορογραφία μάχες του παιχνιδιού, τα εκθαμβωτικά γραφικά και την κινηματογράφηση που παραπέμπει περισσότερο σε ταινία του Hollywood παρά σε video game.

Η συνέχεια δόθηκε από τον 2J το οποίος ανέλυσε και παρουσίασε σε βάθος το gameplay του God of War Ragnarök μέσα από ένα επικό βίντεο 42 λεπτών, η παρακολούθηση του οποίου είναι «must» για όσους σκοπεύουν να επενδύσουν στον τίτλο της SIE SANTA MONICA STUDIO. Το φοβερό και τρομερό Gameplay with 2J 2022 συνοδεύτηκε μάλιστα από έναν σούπερ διαγωνισμό με δώρα τρία God of War: Ragnarök Limited Edition χειριστήρια DualSense.

Ο δε 2J καλωσόρισε 10 υπερτυχερούς που ανέδειξε το G App, η εφαρμογή του προγράμματος επιβράβευσης ΓΕΡΜΑΝΟΣ (tip: αν δεν το έχεις, κατέβασέ το τώρα!), στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ Γλυφάδας για ένα exclusive meet & greet event. Μαζί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για το παιχνίδι καθώς επίσης και να το δοκιμάσουν υπό την καθοδήγησή του, να βγάλουν φωτογραφίες και να φύγουν με σούπερ συλλεκτικά δώρα!

 

Κερασάκι στην τούρτα, οι οδηγίες των Unboxholics για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία God of War Ragnarök στο σπίτι σου! Τι τηλεόραση θα χρειαστείς, ποιες είναι οι κατάλληλες ρυθμίσεις εικόνας και ήχου, πώς θα πρέπει να παίξεις και λοιπά tips από τον Σάκη Καρπά προκειμένου να απολαύσεις το παιχνίδι όπως θα το ήθελαν οι δημιουργοί του!

Το God of War Ragnarök ήταν το λανσάρισμα της χρονιάς και έγινε στον ΓΕΡΜΑΝΟ!