Η SONY υπόσχεται "αυξημένo PS5 stock" πριν από την κυκλοφορία του PSVR2

1 έτος πριν
PS5

Η SONY δηλώνει τώρα ότι θα πρέπει να είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις απόθεμα σε PS5. Μετά από δύο χρόνια προκλήσεων στον εφοδιασμό, η SONY ευχαρίστησε τους οπαδούς για την υπομονή τους καθώς αντιμετώπισε την "πρωτοφανή ζήτηση" από την κυκλοφορία του PS5 τον Νοέμβριο του 2020.

«Αν θέλετε να αγοράσετε μια κονσόλα PS5, τώρα θα πρέπει να βρείτε πολύ πιο εύκολα μια κονσόλα στα καταστήματα λιανικής πώλησης παγκοσμίως», δήλωσε η Isabelle Tomatis, αντιπρόεδρος του τμήματος brand, hardware και περιφερειακών της Sony Interactive Entertainment.

Καθώς η SONY είναι βέβαιη ότι τα προβλήματα προμήθειας έχουν ξεπεραστεί, λανσάρει τώρα ένα νέο διαφημιστικό σποτ για το PS5, το οποίο είναι γυρισμένο σε στυλ ζωντανού ειδησεογραφικού καναλιού με πολλές αναφορές σε παιχνίδια. Η ιαπωνική εταιρεία συνεργάζεται επίσης με τους δημιουργούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσει περισσότερο το PS5 και κάνει μια σειρά από προωθητικές ενέργειες με τον τίτλο "ζωντανά από το PS5". Ένα γιγάντιο Leviathan Axe από το God of War έχει πέσει δίπλα στο London Eye και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν και άλλα pop-ups μάρκετινγκ σε όλη την Ευρώπη τις επόμενες ημέρες.

Οι νέες μαρκετινγκ ενέργειες έρχονται αμέσως μετά το λανσάρισμα του νέου χειριστηρίου DualSense Edge και λίγες εβδομάδες πριν από την κυκλοφορία του PlayStation VR2 της Sony, στις 22 Φεβρουαρίου. Το PSVR2 -με το οποίο παίξαμε στη CES 2023- είναι μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το αρχικό, με οθόνη OLED, οπτικό πεδίο 110 μοιρών και υποστήριξη 4K HDR. Υποστηρίζει επίσης έως και 120Hz για ομαλότερους ρυθμούς καρέ και gameplay.

Το PSVR2 θα διαθέτει περισσότερα από 30 παιχνίδια στο παράθυρο κυκλοφορίας του, όπως το Gran Turismo 7, το Resident Evil Village και το Horizon Call of the Mountain.