Ανακάλυψε το νέο τίτλο από το The Matrix Awakens

2 έτη πριν
Matrix Awakens

Διατίθεται δωρεάν εδώ και λίγες μέρες το The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience σε PS5 και Xbox Series X|S. Όχι, δεν πρόκειται για νέα ταινία, ούτε καν για καινούριο παιχνίδι. Το The Matrix Awakens είναι αυτό που λέει ο τίτλος του: μία εμπειρία της δύναμης της Unreal Engine 5.

Αν αναρωτιέσαι τι ακριβώς είναι η τελευταία, πρόκειται για την πιο πρόσφατη έκδοση της μηχανής γραφικών της Epic, Unreal Engine. Είναι μία από τις πλέον διαδεδομένες πλατφόρμες στη βιομηχανία του gaming αφού μεταξύ -πολλών- άλλων σε αυτή έχουν βασιστεί τα Days Gone, PUBG, It Takes Two, Tekken 7, eFootball PES, Little Nightmares I & II, Gears 5, Sackboy: A Big Adventure και The Dark Pictures Anthology. Στην Unreal Engine 5 ειδικότερα, στηρίζονται τίτλοι όπως Ark II, Fortnite, S.T.A.L.K.E.R. 2, Senua’s Saga: Hellblade II και Dragon Quest XII.

Εν πάση περιπτώσει, το The Matrix Awakens είναι στην ουσία ένα tech demo σχεδιασμένο για να δείξει στο ευρύ κοινό αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο τις δυνατότητες της τελευταίας χρονικά έκδοσης της Unreal Engine. Σε αυτό δούλεψαν πολλοί από τους συντελεστές της τριλογίας The Matrix, συμπεριλαμβανομένων φυσικά των Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss και δε σου κρύβουμε ότι αποτελεί το καλύτερο… ζέσταμα εν όψει της κυκλοφορίας του The Matrix Resurrections σε λίγες μέρες.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις -δωρεάν- το συντομότερο δυνατό το The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience στην κονσόλα σου και να αφεθείς στη μαγεία του. Δε θα σου (απο)δείξει απλά τι μπορεί να κάνει η νέα μηχανή γραφικών της Epic αλλά θα σε ταξιδέψει για ακόμα μια φορά στον επιβλητικό κόσμο του The Matrix.