Παρελθόν από τη BioWare ο creative director του Dragon Age 4

2 έτη πριν
Dragon Age 4

Το Dragon Age 4 αποτελεί ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα παιχνίδια, ανεξαρτήτως είδους. Το τέταρτο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς RPG της BioWare (μετά τα Origins, II και Inquisition) βρίσκεται υπό ανάπτυξη και πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στα επόμενα χρόνια (δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περαιτέρω πληροφορίες για το πότε περίπου), μόνο που πριν λίγες μέρες είχαμε μια αποχώρηση που ενδεχομένως να αλλάξει πολλά.

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν, ο Matt Goldman, senior creative director του Dragon Age 4 αποχώρησε από τη BioWare. Στα 23 χρόνια (!) παραμονής του εκεί, ο Goldman είχε συνεισφέρει σημαντικά σχεδόν σε κάθε franchise του στούντιο, συμπεριλαμβανομένων των Mass Effect, Knights of the Old Republic και Mass Effect. Η αποχώρησή του έγινε κατόπιν κοινής απόφασης με τους επικεφαλής του στούντιο.

Η BioWare μολονότι δεν αποκάλυψε ποιος θα αντικαταστήσει τον Goldman, θέλησε να καθησυχάσει τους φαν της σειράς, εξηγώντας πως «το Dragon Age βρίσκεται σε άριστα χέρια με μία ολόκληρη ομάδα στο στούντιο που θα υλοποιήσει το όραμά μας για το παιχνίδι». Σημειώνουμε πως πρόκειται για τη δεύτερη ηχηρή αποχώρηση από το team του Dragon Age 4 μετά από εκείνη του παραγωγού Mark Darrah πέρυσι τον Δεκέμβριο -με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.