Save the Date: Το κορυφαίο GAMEATHLON powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ ανοίγει τις πύλες του στις 27 Οκτωβρίου

6 μήνες πριν
gameathlon powered by germanos entrance

Η ώρα για το επόμενο GAMEATHLON powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ πλησιάζει, με το κορυφαίο gaming event στην Ελλάδα να γιορτάζει παράλληλα τα 10 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας.

Όλοι οι φίλοι του gaming είναι καλεσμένοι στις 27, 28 και 29 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακών διαστάσεων στάδιο του Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο, για ένα γεμάτο gaming τριήμερο event που δεν πρέπει να χάσεις. Και φέτος, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι ο μεγάλος υποστηρικτής του Back to School GAMEATHLON σχεδιάζοντας την πιο ultimate PS5® εμπειρία σε συνεργασία με το PlayStation® με πολλές εκπλήξεις και πολλούς τίτλους. 

Αναπόσπαστο κομμάτι του event και φέτος είναι τα πανελλήνια τουρνουά που δίνουν την ευκαιρία στους πιο σκληροπυρηνικούς gamers να διαγωνιστούν σε πάνω από 50 διαγωνισμούς για να διεκδικήσουν πέρα από τον τίτλο, μεγάλα χρηματικά έπαθλα. Τα τουρνουά θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική αρένα του γηπέδου θα κατακλυστεί με πάνω από 400 σταθμούς από PC και κονσόλες μέχρι Arcade, Retro και VR. Στην Αρένα 2 θα βρεις τα αγαπημένα σου card games, καθώς και ένα stage αφιερωμένο στα eSports και τα ομαδικά τουρνουά. Στον ίδιο χώρο μπορείς να συναντήσεις νέους Game Developers με τις δικές τους πρωτότυπες δημιουργίες παρουσιάζοντας μια διαφορετική οπτική του gaming με ρίζες στην Ελλάδα.

Επιπλέον, το LAN PARTY και φέτος είναι γεγονός, οπότε φόρτωσε την κονσόλα ή το PC σου και έλα να μείνεις κυριολεκτικά 48 ώρες μέσα στην κεντρική αρένα, με 1 Gbps Ethernet και πρώτη “σειρά” σε όλα τα happenings του stage. Παράλληλα, στην κεντρική σκηνή της εκδήλωσης, μπορείς να απολαύσεις τον No1 Cosplay διαγωνισμό στην Ελλάδα με την πιο δυναμική παρέλαση από Cosplayers.

Φυσικά δεν θα λείπει, ο καθιερωμένος πλέον θεσμός του uTour, η μεγαλύτερη βεληνεκούς συνάντηση από influencers, YouTubers, streamers, Tik-Tokers και πολλούς ακόμη γνωστούς καλλιτέχνες, τόσο στον φυσικό όσο στον κυβερνοχώρο για ένα αξέχαστο Meet n Greet μαζί σου!

Στο GAMEATHLON powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ δεν θα μπορούσε να λείπει και η SAMSUNG ELECTRONICS HELLAS ως Technology Partner με τις νέες, premium Neo QLED και OLED gaming τηλεοράσεις (με εξελιγμένους ΑΙ επεξεργαστές), την κορυφαία σειρά κινητών της εταιρείας, Galaxy S23 και τη 5η γενιά αναδιπλούμενων smartphones, Galaxy Z Fold5 και Flip5. Επιπλέον το εξωπραγματικό Odyssey Ark και Odyssey OLED G9 monitor, θα μας χαρίσουν την απόλυτη gaming εμπειρία! Παράλληλα τo φαντασμαγορικό 360o stage που φιλοξενεί τα πιο hot show και καλεσμένους του GAMEATHLON ντύνεται από τον ήχο της JBL ως Sound Partner και τα περιφερειακά της XTRFY.
Μη χάσεις την ευκαιρία να δεις από κοντά το νέο Super Mario Bros. Wonder στον εκθεσιακό χώρο της NINTENDO, ένα παιχνίδι που μόλις κυκλοφόρησε και σαρώνει στα reviews. 

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα οπότε μη χάνεις χρόνο για επισκέψου το gameathlon.eu για περισσότερες πληροφορίες!