Στις 10 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του Call of Duty: Modern Warfare 3

8 μήνες πριν
makarov call of duty modern warfare 3

Η ACTIVISION ανακοίνωσε επίσημα ότι το φετινό παιχνίδι Call of Duty θα είναι άμεση συνέχεια του περσινού παιχνιδιού και θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου. Το παιχνίδι, με τίτλο Call of Duty: Modern Warfare 3, έχει πλέον το πρώτο του επίσημο teaser trailer, προειδοποιώντας ότι "η απόλυτη απειλή περιμένει" και υπονοώντας την επιστροφή του κλασικού κακού του Call of Duty, Vladimir Makarov.

Στο πρώτο teaser των 41 δευτερολέπτων, ακούμε τον John Price, τον μουστακαλή υπερστρατιώτη του Modern Warfare, να προειδοποιεί να “μην θάβετε ζωντανούς τους εχθρούς σας”. Στη συνέχεια, το teaser δείχνει αυτό που φαίνεται να είναι μια στυλιζαρισμένη, κυματοειδής εικόνα του προσώπου του Makarov. Το περσινό Call of Duty περιλάμβανε ένα post-credits teaser cinematic που φαινόταν να δείχνει μια ρωσική τρομοκρατική δύναμη έτοιμη να καταλάβει μια εμπορική πτήση, με τον Makarov να προειδοποιεί τους πράκτορές του: "Όχι Ρώσους". Πρόκειται για μια αναφορά στο περιβόητο ομώνυμο επίπεδο από το Call of Duty: Modern Warfare 2 του 2009, στο οποίο Ρώσοι τρομοκράτες σφάζουν δεκάδες ανθρώπους σε ένα αεροδρόμιο της Μόσχας.

Με ένα δεύτερο gameplay βίντεο που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Call of Duty: Warzone στις 17 Αυγούστου, η εταιρεία δίνει περισσότερα στοιχεία γύρω από το σενάριο του παιχνιδιού, αλλά και τα φοβερά γραφικά που αυτό φαίνεται ότι θα διαθέτει.

Αν και η ACTIVISION δεν έχει ανακοινώσει τις πλατφόρμες για το Call of Duty: Modern Warfare 3, είναι πιθανό να κυκλοφορήσει στις ίδιες πλατφόρμες με το Modern Warfare 2. Αυτές είναι τα PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One και Xbox Series X.

Μένει να δούμε αν μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, η MICROSOFT θα έχει ολοκληρώσει την εξαγορά της ACTIVISION Blizzard. Σε θετική έκβαση, το νέο COD ίσως είναι το πρώτο παιχνίδι του δημοφιλούς franchise που θα κάνει την εμφάνισή του στο Χbox Game Pass από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, χωρίς επιπλέον κόστος για τους συνδρομητές.