Συλλεκτική NFT συλλογή από την Konami

2 έτη πριν
konami NFT

Σιγά-σιγά, η μία μετά την άλλη οι εταιρείες στη βιομηχανία των video games ανοίγουν τα χαρτιά τους όσον αφορά στην εκμετάλλευση του νέου trend, αυτού των NFT. Η τελευταία που μπήκε στον χορό είναι η Konami με την ιαπωνική εταιρεία να ανακοινώνει την Konami memorial NFT Collection.

Εν αντιθέσει με ό,τι έχουν προτιμήσει ως τώρα ανταγωνιστές της, η Konami προτίμησε να μαζέψει artwork και μουσική από τη σειρά Castlevania και να τα διαθέσει με τη μορφή NFT (non-fungible tokens) με αφορμή τα 35α γενέθλια του franchise. Συγκεκριμένα η συλλογή αυτή αποτελείται από 14 NFT: πέντε κομμάτια από τα παιχνίδια του NES, έξι βίντεο από αντικείμενα του πρώτου τίτλου Castlevania, δύο προωθητικές εικόνες του Circle of the Moon και μία εικόνα του κάστρου του Δράκουλα σε στυλ pixel art.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία η δημοπρασία των NFT της θα ολοκληρωθεί μέσω OpenSea στις 12 Ιανουαρίου. Αν η τιμή πώλησης του κάθε NFT είναι άνω του 1 WETH (σαν να λέμε Wrapped Ethereum ή περίπου €3000, καθώς μέσα σε μία βδομάδα, το token έχει πάει από τα €3400 στα €2700), τότε η μεταφορά στον νικητή θα γίνει άμεσα -σε διαφορετική περίπτωση, αυτός/η θα πρέπει να κάνει λίγη υπομονή.

Η Konami διευκρίνισε πως αυτή αφορά μόνο τα προσφερόμενα NFT και δεν περιλαμβάνει δικαιώματα χρήσης των δεδομένων που περιλαμβάνονται σε αυτά για εμπορικό σκοπό, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Οι νικητές της δημοπρασίας θα δουν το όνομά τους να προστίθεται στο site της συλλογής, καθ’ ότι οι πρώτοι κάτοχοι των NFT της εταιρείας.

Οι υπόλοιποι μπορείτε απλά να τα χαζέψετε δωρεάν πηγαίνοντας στη σελίδα της δημοπρασίας.