Τα δωρεάν παιχνίδια Απριλίου 2024 για PlayStation Plus και Xbox Game Pass

2 εβδομάδες πριν
xbox game pass & playstation plus logo wih controller

Το PlayStation Plus αποκάλυψε τη δωρεάν σειρά παιχνιδιών για τον Απρίλιο 2024, προσφέροντας στους συνδρομητές μια ποικιλία τίτλων. Ανάμεσα στα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα από τις 2 Απριλίου είναι τα Immortals of Aveum, Minecraft Legends και Skul: The Hero Slayer.

Το Immortals of Aveum, μια κυκλοφορία του 2023 που άξιζε μεγαλύτερης προσοχής, είναι μια συναρπαστική περιπέτεια single player που βυθίζει τους παίκτες στο ρόλο επίλεκτων μάγων μάχης που προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο τους. Μέσω ενός μηχανισμού μαγικών πυροβολισμών πρώτου προσώπου, οι παίκτες μπορούν να αξιοποιήσουν μυστικές δυνάμεις, να αλληλεπιδράσουν με ένα αξιομνημόνευτο καστ χαρακτήρων και να εξερευνήσουν έναν συναρπαστικό κόσμο, ενώ αναπτύσσουν το στυλ παιχνιδιού τους σε τρεις διαφορετικές μαγικές δυνάμεις, για να γίνουν τελικά ο τρομερός Triarch Magnus.

Το Minecraft Legends προσφέρει μια νέα εκδοχή του πολυαγαπημένου franchise, ανταλλάσσοντας τη μορφή του ανοιχτού κόσμου με μια εμπειρία δράσης-στρατηγικής. Σε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες πρέπει να φτιάξουν συμμαχίες, να διοικήσουν τις δυνάμεις τους και να προστατεύσουν τον υπερκόσμο από τους εισβολείς Piglins. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης ανταγωνιστικές λειτουργίες πολλαπλών παικτών, επιτρέποντας σε φίλους να συμμετάσχουν σε μάχες ή να συνεργαστούν για να κατακτήσουν καλά αμυνόμενους εχθρικούς οικισμούς.

Το Skul: The Hero Slayer είναι ο τρίτος τίτλος στη σειρά PS Plus του Απριλίου, ο οποίος βάζει τους παίκτες στον ρόλο του Skul, ενός ταπεινού σκελετού που έχει αναλάβει να σώσει τους φυλακισμένους φίλους του και να αντιμετωπίσει μια ομάδα ηρωικών τυχοδιωκτών που έχουν επιτεθεί στον Demon King. Το ιδιόρρυθμο αυτό 2D action-platformer διαθέτει εντυπωσιακά pixel-art γραφικά, ομαλούς μηχανισμούς μάχης και έναν δυναμικό, διαρκώς μεταβαλλόμενο χάρτη. Οι παίκτες μπορούν να ξεκλειδώσουν ένα ποικίλο οπλοστάσιο όπλων και ικανοτήτων, επιτρέποντάς τους να προσαρμόσουν το στυλ παιχνιδιού τους και να εξαπολύσουν εντυπωσιακές ικανότητες κατά τη διάρκεια της αναζήτησής τους.

Ως πρόσθετο μπόνους, οι συνδρομητές του PS Plus μπορούν επίσης να αποκτήσουν ένα bundle του Overwatch 2, το οποίο περιλαμβάνει δύο θρυλικά skins (Beekeeper Sigma και Art Deco Symmetra), επτά Epic skins και πέντε battle pass tier skips, παρέχοντας ένα επιπλέον κίνητρο για τους οπαδούς του δημοφιλούς multiplayer shooter.

Στο στρατόπεδο τώρα του Xbox, το highlight της σειράς Xbox Game Pass της Microsoft για τον Απρίλιο είναι ο τίτλος της Eidos-Montréal για το 2018, Shadow of the Tomb Raider, η συνέχεια του Rise of the Tomb Raider. Παράλληλα με αυτό το blockbuster, η σειρά περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών που ανταποκρίνονται σε διάφορες προτιμήσεις gaming, όπως τα Botany Manor, Lil Gator Game, Superhot: Mind Control Delete, Lego 2K Drive και EA Sports PGA Tour.

Μετά την κυκλοφορία των remastered εκδόσεων των κλασικών Tomb Raider, Tomb Raider 2 και Tomb Raider 3 τον Φεβρουάριο υπό τον τίτλο Tomb Raider 1-3 Remastered, οι οπαδοί της σειράς περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη έκδοση, η οποία ξεκίνησε να αναπτύσσεται το 2022. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας, οι παίκτες που επιθυμούν περισσότερη δράση Tomb Raider μετά την εμπειρία των remastered πρωτότυπων παιχνιδιών μπορούν να ασχοληθούν άμεσα με το Rise of the Tomb Raider για την επόμενη συναρπαστική περιπέτεια.

Για όσους αναζητούν εναλλακτικές λύσεις στη σειρά Tomb Raider, η σειρά Xbox Game Pass του Απριλίου προσφέρει μια ποικιλία επιλογών μέσω της συνδρομητικής του υπηρεσίας. Το Lil Gator Game προσφέρει μια γοητευτική και αξιολάτρευτη εμπειρία, ενώ το Superhot: Mind Control Delete προσφέρει ένα ξεχωριστό gameplay shooter. 

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην πλήρη λίστα των παιχνιδιών που έρχονται στο Xbox Game Pass τον Απρίλιο και στις πλατφόρμες στις οποίες θα είναι διαθέσιμα:

  • Superhot: Mind Control Delete — April 2 (Cloud, console, and Windows PC)
  • Lego 2K Drive — April 3 (Cloud and console)
  • Lil Gator Game — April 4 (Cloud, console, and Windows PC)
  • EA Sports PGA Tour — April 4 (Cloud, Windows PC, and Xbox Series X)
  • Kona — April 9 (Cloud and console)
  • Botany Manor — April 9 (Cloud, Windows PC, and Xbox Series X)
  • Shadow of the Tomb Raider — April 11 (Cloud, console, and Windows PC)
  • Harold Halibut — April 16 (Cloud, Windows PC, and Xbox Series X)

Εσύ ποιο ξεχώρισες;