Τα trailers που ξεχωρίσαμε στα The Game Awards 2022

1 έτος πριν
The Game Awards 2022

Κατά τη διάρκεια της σπουδαίας εκδήλωσης The Game Awards 2022 που πραγματοποιήθηκε στο Microsoft Theatre στο Los Angeles με βασικό παρουσιαστή τον ιδρυτή του θεσμού Geoff Keighley, έγιναν πολλές παγκόσμιες πρεμιέρες και ανακοινώσεις νέων τίτλων παιχνιδιών. Να επαναλάβουμε ότι το βραβείο «Game Of The Year», το σπουδαιότερο βραβείο του θεσμού απονεμήθηκε φέτος στο παιχνίδι Elden Ring που αναπτύχθηκε από την FromSoftware. Το παιχνίδι Elden Ring κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία ενώ έξι βραβεία κέρδισε το God of War Ragnarök των Santa Monica Studio και Sony Interactive Entertainment

Hell Boy: Web of Wyrd

Ο Mike Mignola αναπτύσσει ένα «παιχνίδι Hell Boy» με τη συνεργασία των εταιρειών Upstream Arcade, Good Shepard Entertainment και Dark Horse Comics. Το Hell Boy: Web of Wyrd θα διατεθεί για τις πλατφόρμες Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X. Δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Among Us Hide-and-Seek

Το εξαιρετικά δημοφιλές παιχνίδι Among Us αποκτά λειτουργία κρυφτού στις 9 Δεκεμβρίου.

Street Fighter 6

Το 6ο παιχνίδι στο ιστορικό franchise Street Fighter θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου 2023 και περιλαμβάνει ένα minigame με… φαγητό!

Hades ΙΙ

Το sequel του Hades με πρωταγωνίστρια την πριγκίπισσα του κάτω κόσμου θα διατεθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

Judas

Ο Ken Levine, ο δημιουργός του BioShock επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο παιχνίδι. Επί του παρόντος δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας. 

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon

Η PlatinumGames ετοιμάζει ένα ακόμη παιχνίδι Bayonetta. Αυτή τη φορά, πρόκειται για ένα «origin story» που έρχεται στο Nintendo Switch στις 17 Μαρτίου του 2023.

Diablo 4

Το πολυαναμενόμενο Diablo 4 θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου 2023, όπως ανακοίνωσε η Blizzard Entertainment στα The Game Awards.

Tekken 8

Στην τελετή είδαμε το πρώτο gameplay trailer για το Tekken 8, όπου «οι γροθιές θα συναντήσουν τη μοίρα».

Death Stranding 2

Το επόμενο παιχνίδι του Hideo Kojima θα είναι το Death Stranding 2, στο οποίο επιστρέφουν και οι Norman Reedus και Léa Seydoux. Ο Hideo Kojima έδωσε το παρών στη τελετή των The Game Awards για να παρουσιάσει το πρώτο τρέιλερ του παιχνιδιού.  

Earthblade

Το Earthblade είναι τo νέο παιχνίδι της Extremely OK Games, που δημιούργησε το Celeste. Έρχεται το 2024.