Τρέχα: mount αξίας $3.000 δίνεται δωρεάν στο WoW!

1 έτος πριν
Feldrake

Τα MMO είθισται να διαθέτουν στους παίκτες ορισμένα σπάνια κομμάτια τα οποία όπως είναι φυσιολογικό, φτάνουν να πωλούνται σε τιμές-ρεκόρ σε χρόνο μηδέν. Σε ό,τι αφορά το World of Warcraft της BLIZZARD, έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους online τίτλους -και εκείνον που ουσιαστικά έγινε συνώνυμος του όρου MMORPG- στα αντικείμενα αυτά συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων και τα mounts, τα πλάσματα που οι παίκτες δηλαδή μπορούν να καβαλήσουν (να ιππεύσουν, σαν να λέμε) για να ταξιδέψουν ταχύτερα στον κόσμο του παιχνιδιού.

Ένα εξ αυτών των mounts ήταν και το Feldrake. Το συγκεκριμένο mount έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στο WoW το 2007, στο expansion The Burning Crusade, έχοντας πάντως ντεμπουτάρει επίσημα έναν χρόνο νωρίτερα ως κάρτα του Warcraft TCG (στο πίσω μέρος της διέθετε κωδικό που οι παίκτες μπορούσαν να εξαργυρώσουν online). H απόκτησή του ήταν τόσο δύσκολη, που έφτασε να στοιχίζει ακόμα και $3.000 στο eBay! Όσοι ‘κονόμησαν, ‘κονόμησαν όμως, αφού η BLIZZARD πήρε τη μεγάλη απόφαση εκπλήσσοντας κόσμο και κοσμάκη και διαθέτει το Feldrake δωρεάν με αφορμή το λανσάρισμα του επόμενου expansion του τίτλου, Dragonflight.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το Feldrake μέσω του Prime Gaming. Το πρόγραμμα των drops έχει ως εξής:

  • 15-18 Νοεμβρίου: Dragon Kite pet (απαιτούνται τουλάχιστον τέσσερις ώρες παρακολούθησης περιεχομένου από το WoW: Dragonflight κατά τη διάρκεια του drop)
  • 28 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου: Feldrake (απαιτούνται τουλάχιστον τέσσερις ώρες παρακολούθησης περιεχομένου από το WoW: Dragonflight κατά τη διάρκεια του drop)
  • 13-28 Δεκεμβρίου: Perpetual Purple Firework toy (απαιτούνται τουλάχιστον δύο ώρες παρακολούθησης περιεχομένου από το WoW: Dragonflight και από συγκεκριμένα κανάλια κατά τη διάρκεια του drop)

Θυμίζουμε ότι το World of Warcraft: Dragonflight είναι το 9ο expansion για το δημοφιλές MMORPG που μετρά ήδη 18 χρόνια παρουσίας. Το αμέσως προηγούμενο ήταν το Shadowlands που εμφανίστηκε το 2020.