Το "World of Warcraft" ετοιμάζει μια νοσταλγική επιστροφή στο "Mists of Pandaria"

1 εβδομάδα πριν
World of Warcraft Mists of Pandaria

Καθώς οι παίκτες του World of Warcraft περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του παιχνιδιού, η BLIZZARD παρουσίασε ένα συναρπαστικό νέο event που υπόσχεται να δώσει μια νέα πινελιά σε μια από τις πιο αγαπημένες επεκτάσεις στην ιστορία του παιχνιδιού. To WoW Remix: Mists of Pandaria είναι ένα χρονικά περιορισμένο event που θα επιτρέψει στους παίκτες να επισκεφτούν ξανά τη χώρα των kung fu pandas, αλλά με ένα εντελώς νέο σύνολο προκλήσεων και ανταμοιβών.

Η επέκταση Mists of Pandaria, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2011, ήταν μια σημαντική απόκλιση από το συνηθισμένο ύφος του παιχνιδιού, εισάγοντας μια νέα φατρία και μια περιοχή που αποτελούσε μέρος του σύμπαντος του Warcraft από το 2003. Η επέκταση ήταν γνωστή για την ανάλαφρη και χιουμοριστική προσέγγισή της, γεγονός που την έκανε αγαπημένη πολλών παικτών.

Το Remix event αποτελεί μέρος των συνεχών προσπαθειών της BLIZZARD να διατηρεί το παιχνίδι φρέσκο και ελκυστικό για τους παίκτες του. Η εταιρεία πειραματίζεται με νέους τρόπους αναβάθμισης του παιχνιδιού, όπως η πρόσφατα εισαχθείσα λειτουργία battle royale Plunderstorm, η οποία έχει τύχει καλής υποδοχής από την κοινότητα.

Το Mists of Pandaria Remix θα επιτρέψει στους παίκτες να δημιουργήσουν νέους χαρακτήρες και να βιώσουν ολόκληρη την επέκταση με επιταχυνόμενο ρυθμό. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο η αρχή αυτού που υπόσχεται να είναι μια συναρπαστική και μοναδική εμπειρία για τους gamers.

Το event θα περιλαμβάνει ταχύτερο leveling, συνοδευόμενο από νέα αντικείμενα και ένα νέο σύστημα εξέλιξης που θα προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο βάθους στο παιχνίδι. Οι παίκτες θα έχουν επίσης ευκολότερο χρόνο να αποκτήσουν σπάνια αντικείμενα transmog και αναρτήσεις, μερικά από τα οποία θα έχουν ολοκαίνουργια εμφάνιση.

Ίσως το πιο συναρπαστικό γεγονός είναι ότι όλα όσα αποκτούν οι παίκτες κατά τη διάρκεια του Remix event, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτήρων τους, θα μεταφερθούν στο τρέχον expansion, Dragonflight, και στο επερχόμενο expansion, The War Within. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες θα μπορούν να κρατήσουν τις ανταμοιβές που κέρδισαν με κόπο και να συνεχίσουν να τις χρησιμοποιούν στο μελλοντικό περιεχόμενο του παιχνιδιού.

Η εκδήλωση Remix έχει σχεδιαστεί για να είναι μια διασκεδαστική και ανταμείβοντας εμπειρία τόσο για νέους όσο και για βετεράνους παίκτες. Η BLIZZARD εισάγει μια σειρά από εσκεμμένα πολύ δυνατά εργαλεία και πολύτιμους λίθους που θα επιτρέψουν στους παίκτες να ενισχύσουν τους χαρακτήρες τους σε παράλογα επίπεδα ισχύος. Μία από τις πιο συναρπαστικές προσθήκες είναι ο μανδύας του άπειρου δυναμικού, ένα θρυλικό αντικείμενο που αναβαθμίζεται καθώς οι παίκτες προχωρούν στο event και λειτουργεί σε όλους τους χαρακτήρες, κάνοντας τα επόμενα playthroughs ακόμα πιο γρήγορα.

Τέλος, η BLIZZARD εισάγει ένα νέο νόμισμα που ονομάζεται bronze, το οποίο οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν θυσιάζοντας ανεπιθύμητα αντικείμενα. Το νόμισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά μιας σειράς σπάνιων και δυσεύρετων αντικειμένων από την επέκταση Mists of Pandaria, δίνοντας στους παίκτες ακόμα περισσότερα κίνητρα για να συμμετάσχουν στο event.