Xbox updates: Με βελτιώσεις η αναβάθμιση του Νοεμβρίου

2 έτη πριν
Χbox update

Το update του Νοεμβρίου που διατίθεται ήδη σε Xbox Series X|S και Xbox One έρχεται να κάνει σημαντικά ευκολότερη τη ζωή των κατόχων της κονσόλας -και όχι μόνο- μέσω μιας σειράς αν μη τι άλλο καλοδεχούμενων διορθώσεων.

Το βασικότερο χαρακτηριστικό της εν λόγω αναβάθμισης αφορά τα ασύρματα χειριστήρια Xbox και συγκεκριμένα αυτά του Xbox One (με υποστήριξη Bluetooth) καθώς επίσης και το Xbox Elite 2. Πλέον οι χρήστες θα μπορούν να εναλλάσσονται μεταξύ Xbox και υπολογιστή πατώντας απλά το πλήκτρο ζεύξης επάνω στο χειριστήριο, χωρίς την ανάγκη αποσύνδεσης και επανασύνδεσης μέσω πολύπλοκων μενού. Σημείωσε βέβαια ότι μιλάμε για συνδυασμό κονσόλας/PC και όχι κονσόλας/κονσόλας.

Κατά τα άλλα, η Microsoft προσφέρει πλέον δυνατότητα σίγασης των ηχείων σε περίπτωση σύνδεσης ακουστικών, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να το κάνεις ξεχωριστά χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης ή του soundbar. Ακόμα, προστίθενται DLI (Dynamic Latency Input) σε παλιότερα μοντέλα χειριστηρίων Xbox One για χαμηλότερο latency όταν αυτά είναι συνδεδεμένα σε Xbox Series X|S, νέα χρωματικά φίλτρα (για μια πιο προσβάσιμη εμπειρία για τους πάσχοντες από αχρωματοψία) καθώς και υποστήριξη Xbox Cloud Gaming (xCloud) σε 25 χώρες.