€πιστροφή και Black Friday στα smartphones πάνε μαζί στον ΓΕΡΜΑΝΟ

5 μήνες πριν
black friday neon sign with smartphone

Οι μέρες της Black Friday έρχονται και στον ΓΕΡΜΑΝΟ μπορείς να βγεις διπλά κερδισμένος/ή! Πώς; Μα φυσικά συνδυάζοντας τις αχτύπητες προσφορές που ετοιμάζουμε για ‘σένα με επιπλέον όφελος €πιστροφή! Πραγματοποιώντας αγορές συνολικής αξίας €349 και άνω στο διάστημα 19-26 Νοεμβρίου από τα καταστήματα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, θα έχεις 15% €πιστροφή. Μοναδική εξαίρεση στην εν λόγω ενέργεια αποτελούν τα iPhone. Εμείς συγκεντρώσαμε κάποιες σούπερ περιπτώσεις smartphone που συνδυαστικά με την €πιστροφή, είναι αχτύπητες Black Friday ευκαιρίες. Έλα να τα δούμε:

SAMSUNG Galaxy A54

Πρώτη μας επιλογή είναι το SAMSUNG Galaxy A54. Θα το βρεις σε εκδόσεις 8/128GB και 8/256GB σε πλήθος χρωμάτων, για να επιλέξεις τον συνδυασμό που προτιμάς, όμως σε κάθε περίπτωση θα επωφεληθείς από τη μεγάλη του οθόνη (6,4 ίντσες είναι αυτές) με τα ολοζώντανα χρώματα, τη σπουδαία φωτεινότητα (έτσι ώστε να χειρίζεσαι τη συσκευή ακόμα και υπό τις ακτίνες του ήλιου) και τον ρυθμό ανανέωσης 120 Hz για απίστευτα ομαλές εικόνες. Την ίδια στιγμή η τριπλή κάμερα 50+12+5 MP με λειτουργίες OIS, Nightography, Light Boost και αναβαθμισμένο VDIS θα απαθανατίσουν κάθε σου στιγμή με απόλυτη καθαρότητα, μέρα και νύχτα. Κι αν θες το κάτι παραπάνω, τα Fun Mode και Photo Remaster θα σου επιτρέψουν να βάλεις τις τελευταίες πινελιές ενώ στα plus συγκαταλέγεται και η κάμερα 32MP για δυνατές selfies!

REDMI Note 12 Pro+

Με το Redmi Note 12 Pro+ η XIAOMI πέτυχε διάνα για πολλούς λόγους. Οι επιδόσεις του σε φωτογραφία και βίντεο είναι ένας εξ αυτών, καθώς η τριπλή κάμερα με ανάλυση 200 MP, διάφραγμα f/1,65, OIS, αντιθαμβωτική επίστρωση και φακό επτά σημείων χαρίζει μοναδικές λήψεις μέρα και νύχτα. Το αποτέλεσμα ενισχύεται ακόμα περισσότερο με τους αλγορίθμους της XIAOMI και τα φίλτρα θυμίζοντας δουλειά επαγγελματία φωτογράφου! Σε αυτά πρόσθεσε την υπερευρυγώνια κάμερα 8 MP με οπτική γωνία 119 μοιρών και την κάμερα macro 2 MP και έχεις το απόλυτο camera phone! Φυσικά δε θα πρέπει να παραλείψουμε την ταχύτατη φόρτιση 120 W που γεμίζει τη μπαταρία από το μηδέν στο 100% μέσα σε μόλις 19 λεπτά για να μη χρειαστεί να περιμένεις ποτέ ξανά!

MOTOROLA razr 40 Ultra

Αν αναζητάς πάντως μία high-end συσκευή και η περίπτωση ενός foldable φαντάζει αρκετά θελκτική στα μάτια σου, τότε μην αφήσεις το MOTOROLA razr 40 Ultra να περάσει έτσι -ειδικά από τη στιγμή που μπορείς να επωφεληθείς και με 15% €πιστροφή. Μία πραγματικά πανίσχυρη συσκευή καθώς ενσωματώνει τον ανυπέρβλητο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1, πλαισιώνοντάς τον από 8 GB RAM, θα σου δώσει τη δυνατότητα να εξαντλήσεις τη δημιουργικότητά του χάρη στην κύρια κάμερα 12 MP, την υπερευρυγώνια + macro 13 MP και τη selfie-cam των 32 MP. Βρες την τέλεια γωνία για υπέροχες hands-free selfies, πανοραμικά βίντεο και δημιουργικές λήψεις που θα σαρώσουν στα socials!

VIVO X90 Pro

Θα μας επιτρέψεις πάντως να βγάλουμε το καπέλο στο VIVO X90 Pro το οποίο θα κάνεις δικό σου σε ακόμα πιο σούπερ τιμή με το πρόγραμμα €πιστροφή. Η τριπλή κύρια κάμερά του στα 50+50+12 MP (με την κύρια να έχει διάφραγμα f/1,75, μέγεθος pixel 3,2 μm, μέγεθος αισθητήρα 1 ίντσας και OIS) συνιστά ένα από τα καλύτερα συστήματα που υπάρχουν στην αγορά, χαρίζοντάς σου επαγγελματικά αποτελέσματα. Η σφραγίδα της ZEISS δεν περνά απαρατήρητη, με την επικάλυψη ZEISS T* να ελαχιστοποιεί αντανακλάσεις και ghosting και τις τελικές λήψεις να κόβουν την ανάσα. Το 4K HDR Night Video είναι απλά εκπληκτικό αποτυπώνοντας εντυπωσιακές λεπτομέρειες ακόμα και μέσα στο σκοτάδι. Η δε λειτουργία Handheld Astro θα σου επιτρέψει για πρώτη φορά να απαθανατίσεις τον έναστρο ουρανό όπως πραγματικά είναι!

REALME 11 Pro+

Σπουδαία περίπτωση αποτελεί και το REALME 11 Pro+. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά παραπέμπουν σε ναυαρχίδα, αν έπρεπε να σταθούμε όμως κάπου θα ήταν στην κάμερα. Η ανάλυση των 200 MP αλλάζει τα δεδομένα, με τον αισθητήρα SuperZoom (βλ. ISOCELL HP 3 της SAMSUNG με διάφραγμα f/1,69, μέγεθος 1/1,4 ιντσών και μέγεθος pixel 2,24 μm) να πλαισιώνεται από τεχνολογία Super QPD, σταθερό OIS και αλγορίθμους τελευταίας γενιάς. Τα επίπεδα του zoom άνευ απωλειών (lossless σαν να λέμε) είναι 1x, 2x και 4x για πεντακάθαρες λήψεις που θα σου επιτρέψουν να αιχμαλωτίσεις μοναδικές λεπτομέρειες, αθέατες μέχρι πρότινος. Θα απαθανατίσεις καθετί τραβά την προσοχή σου, γνωρίζοντας ότι μπορείς να κόψεις και να κρατήσεις το τμήμα της φωτογραφίας που σε ενδιαφέρει πραγματικά.

OPPO Find N2 Flip

Δυνατή επιλογή είναι, τέλος, και το OPPO Find N2 Flip το οποίο θα σε αφήσει άναυδο με την ποιότητα των οθονών του. Τόσο η εσωτερική όσο και η εξωτερική είναι τύπου AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Η πρώτη είναι 6,8 ιντσών, ανάλυσης 2560 x 1080 και με ρυθμό ανανέωσης που φτάνει τα 120 Hz βέβαια ενώ η δεύτερη είναι 3,26 ιντσών με ανάλυση 720 x 382 και ρυθμό ανανέωσης έως και 60 Hz. Σε κάθε περίπτωση, ετοιμάσου για ζωηρά χρώματα σε φυσικούς τόνους και φωτεινότητα που θα κάνει… τη νύχτα μέρα αφού τα μέγιστα επίπεδά της είναι στα 500 και 1200 nits σε εσωτερική και εξωτερική οθόνη αντίστοιχα. Και εδώ υποστηρίζεται όφελος μέσω του προγράμματος €πιστροφή.

Και με τα iPhone τι γίνεται;

Μπορεί τα iPhone να μην συμμετέχουν στο όφελος 15% €πιστροφή αλλά οι iPhone lovers δεν μένουν με παράπονο. Ο λόγος είναι ότι με οποιοδήποτε iPhone αγοράσεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ, παίρνεις δωρεάν εγγύηση 3 ετών, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Όχι κι άσχημα, ε;

πιστροφή + Black Friday = super combo!

Φέτος τη Black Friday γίνε σωστός...καραtechα και κάνε δικό σου το smartphone των ονείρων σου σε αχτύπητο deal! Χρησιμοποίησε κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα για να επωφεληθείς με το 15% €πιστροφή για αγορές 349€ και άνω. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να εξοφλήσεις με έως 48 άτοκες δόσεις, έχεις δωρεάν παράδοση για αγορές 29€ και άνω ή άμεσα στο πλησιέστερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ένω με κάθε αγορά σου κερδίζεις G App πόντους!

 

Δες εδώ τους όρους για την ενέργεια €πιστροφή.