Χάλασε το κινητό σου; 4+1 λόγοι για να διαλέξεις το G Service για επισκευή προϊόντων τεχνολογίας

3 μήνες πριν
g service

Οι κάθε λογής συσκευές τεχνολογίας έχουν σημειώσει σπουδαία πρόοδο σε ό,τι αφορά την αντοχή και την ανθεκτικότητά τους. Ακόμα κι έτσι όμως, μια στιγμή απροσεξίας -ή απλώς η έντονη καθημερινή χρήση- αρκεί για να χαλάσει την όλη εμπειρία σου. Όταν λοιπόν έρθει η ώρα για Service, είναι απολύτως λογικό να θες την πλέον αξιόπιστη και ευέλικτη πρόταση, τη λύση που θα σου επιστρέψει τη συσκευή σου στην κατάσταση που ήταν όταν την πρωτοπήρες σε χρόνο μηδέν, έχοντας χρησιμοποιήσει γνήσια ανταλλακτικά, με το ελάχιστο δυνατό κόστος και εγγύηση καλής λειτουργίας. Με λίγα λόγια, αυτό που αναζητάς είναι το G Service του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, η υπηρεσία επισκευής συσκευών τεχνολογίας, από smartphones και tablets, μέχρι scooters και οικιακές μικροσυσκευές, που θα σκύψει πάνω από το πρόβλημά σου δίνοντάς σου τη λύση.

Αν αναρωτιέσαι γιατί να επιλέξεις το G Service, θα σου δώσουμε όχι έναν αλλά πέντε λόγους που θα σε πείσουν.

Πάνω από 25 χρόνια εμπειρία

Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει το service απ’ έξω κι ανακατωτά, αυτός είναι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Τα 25 χρόνια εμπειρίας μας στον χώρο και οι περισσότερες από 6.000.000 επισκευές που έχουμε πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής, αποτελούν αριθμούς που μιλούν από μόνοι τους όσον αφορά στις γνώσεις μας. Οι εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί μας είναι σε θέση να επισκευάσουν συσκευές διαφόρων κατασκευαστών σε κάθε κατηγορία, φροντίζοντας να παραμένουν πλήρως ενημερωμένοι για νέες διαδικασίες μέσα από τουλάχιστον 6000 ώρες εκπαίδευσης σε ετήσια βάση. Αν μάλιστα διαθέτεις iPhone, τότε να σε ενημερώσουμε πως ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποτελεί Επίσημο Πάροχο Service iPhone, πιστοποίηση που εγγυάται διάγνωση βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών και πλήρη λειτουργικότητα μετά την επισκευή (χωρίς π.χ. αυτό να χάσει την αδιαβροχοποίησή του, να παρουσιάσει παρόμοια βλάβη στο μέλλον ή να μειωθεί η αυτονομία του).

Πάνω από 15 κατηγορίες συσκευών τεχνολογίας

Όταν λέμε πως ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποτελεί πρακτικά μονόδρομο σε ό,τι έχει να κάνει με το service συσκευών τεχνολογίας, το εννοούμε. Το G Service, βλέπεις, θα σε καλύψει απόλυτα σε πάνω από 15 κατηγορίες προϊόντων (στις οποίες περιλαμβάνονται: κινητά, αξεσουάρ κινητών, tablets, laptops, αξεσουάρ laptops και desktops, smartwatches, drones, κονσόλες gaming, ασύρματες και ενσύρματες συσκευές τηλεφωνίας, προϊόντα smart home και gadgets, συσκευές εικόνας και ήχου, δικτυακά προϊόντα, scooters, hoverboards, ηλεκτρικά ποδήλατα, εκτυπωτές και οικιακές μικροσυσκευές) και περισσότερους από 60 κατασκευαστές (SAMSUNG, HUAWEI, XIAOMI, ASUS, GARMIN, PANASONIC, PHILIPS, BELKIN, APPLE με ειδική πιστοποίηση για iPhone και πολλούς άλλους). Ό,τι πρόβλημα κι αν παρουσιάσει οποιαδήποτε συσκευή σου, απλά φέρε τη στον ΓΕΡΜΑΝΟ και άφησε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Ασύγκριτη ταχύτητα επισκευής

Μήπως στο μυαλό σου το Service είναι μία χρονοβόρα διαδικασία που διαρκεί μέρες ή ακόμα και βδομάδες; Ξέχνα ό,τι ήξερες. Στο G Service η ταχύτητα αποτελεί βασικό μας στόχο. Ξέρουμε άλλωστε πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η ζωή χωρίς το smartphone, το tablet, το smartwatch ή εν πάση περιπτώσει οποιαδήποτε άλλη συσκευή τεχνολογίας, γι’ αυτό και φροντίζουμε έτσι ώστε να σου παραδώσουμε τη δικιά σου, πλήρως επισκευασμένη, στον μικρότερο δυνατό χρόνο και μάλιστα μένουμε πιστοί στον λόγο μας. Στο G Service το 65% των επιδιορθώσεων ολοκληρώνονται εντός της ίδιας μέρας, πάντα με τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών και με την παροχή εγγύησης καλής λειτουργίας, για να μη χρειαστεί να περάσεις ούτε 24ωρο μακριά από το αγαπημένο σου gadget!

Πάντοτε δίπλα σου με 250 εξειδικευμένους συμβούλους Service

Ό,τι κι αν χρειαστείς, ό,τι πρόβλημα κι αν αντιμετωπίσεις, ό,τι βλάβη κι αν παρουσιάσει η συσκευή σου, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα είναι δίπλα σου για σε καλύψει. Και το «δίπλα σου» έχει κυριολεκτική σημασία. Περί τους 250 εξειδικευμένους συμβούλους Service σε περιμένουν σε κάθε κατάστημα του δικτύου μας για να τους εξηγήσεις τι πάει στραβά, έτσι ώστε να σε καθοδηγήσουν. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ εξ άλλου αποτελεί τον No 1 προορισμό για service κινητού (απόρροια της προτίμησης που δείχνει το ευρύ κοινό στο G Service), κάτι που μόνο τυχαίο δεν είναι. Ακόμα κι αν δεν έχεις τη δυνατότητα να επισκεφθείς ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ πάντως, δεν υπάρχει λόγος προβληματισμού καθώς μπορείς να καλέσεις ανά πάσα στιγμή στο τηλεφωνικό κέντρο μας στο 210 800 6000.

Σιγουριά και αξιοπιστία

Αν αναζητάς έναν πάροχο υπηρεσιών Service στον οποίο μπορείς να έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη, αυτός είναι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Οι 6.000.000 και πλέον επισκευές που έχουμε φέρει εις πέρας, σε συνδυασμό με την ανάδειξη του G Service ως τον No 1 προορισμό για Service κινητού άλλωστε, πιστοποιούν του λόγου το αληθές. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα σε ενημερώνει συνεχώς για την πορεία της επισκευής σου, έτσι ώστε να έχεις πάντοτε εικόνα της εξέλιξής της. Η δε ποιότητά της εξασφαλίζεται χάρη στο ιδιόκτητο επισκευαστικό κέντρο, τους εξειδικευμένους συμβούλους και τεχνικούς και τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών με πιστοποίηση καλής λειτουργίας της συσκευής σου. Στα παραπάνω πρόσθεσε τη διαδικασία αποστείρωσης, τη συσκευή αντικατάστασης και τον δωρεάν έλεγχο συσκευής σε 12 σημεία και έχεις την πλέον ολοκληρωμένη υπηρεσία service.

Για Service συσκευών τεχνολογίας, ένας είναι ο προορισμός

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ είμαστε δίπλα σου για ό,τι χρειαστείς πριν αλλά και κατόπιν αγοράς ενός προϊόντος. Για εξουσιοδοτημένο Service σε ελάχιστο χρόνο, με γνήσια ανταλλακτικά και εγγύηση καλής λειτουργίας, από εξειδικευμένους τεχνικούς και με βήμα προς βήμα ενημέρωση για την πορεία της επισκευής σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εμπιστευτείς το G Service. Επισκέψου ένα από τα καταστήματα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή κάλεσε στο 210 800 6000 και όλα τα υπόλοιπα, τα αναλαμβάνουμε εμείς!