PANZERGLASS: Η προστασία του smartphone σου έχει όνομα

9 μήνες πριν
PANZERGLASS

Το smartphone αποτελεί πια βασικό γρανάζι στην καθημερινότητά μας -σχεδόν προέκταση του εαυτού μας. Μία συσκευή που μας ακολουθεί παντού, μέσω της οποίας κάνουμε τα πάντα: επικοινωνούμε, ενημερωνόμαστε, αγοράζουμε, εργαζόμαστε, παίζουμε, δημιουργούμε αναμνήσεις. Το τελευταίο που θέλουμε να της συμβεί, είναι να πέσει «θύμα ατυχήματος». Μία μικρή, τόση δα απροσεξία μπορεί να αποτελέσει την αιτία το ακριβό σου -στην κυριολεξία- smartphone να ζήσει… πρωτόγνωρες εμπειρίες (ελεύθερη πτώση, μετωπική σύγκρουση με άλλο αντικείμενο κλπ) με το αποτέλεσμα, δυστυχώς για εσένα, να επιφέρει σημαντικό πλήγμα στο πορτοφόλι σου.

Προκειμένου λοιπόν να αποφύγεις τα παραπάνω θα πρέπει να σκεφτείς έξυπνα και κυρίως προληπτικά, εξοπλίζοντας το smartphone σου με τον κατάλληλο εξοπλισμό όπως π.χ. μία θήκη προστασίας ή ένα γυαλί οθόνης. Οι προτάσεις που κυκλοφορούν στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι πολλές, όμως αν αναζητάς το καλύτερο δυνατό για τη συσκευή σου, σημείωσε το όνομα της PANZERGLASS. Ξεκινώντας από τη Δανία, η PANZERGLASS έχει γίνει συνώνυμο των λύσεων προστασίας κάθε mobile συσκευής, κατακτώντας τον κόσμο. Δραστηριοποιείται σε πέντε ηπείρους και μάλιστα τα τελευταία χρόνια το κάνει με ακόμα πιο υπεύθυνο προς το περιβάλλον τρόπο, έχοντας μειώσει το πλαστικό από τις συσκευασίες της σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50%.

Τι έχει να σου προσφέρει όμως η PANZERGLASS σε ό,τι αφορά το smartphone σου; Τα προϊόντα της διακρίνονται σε τέσσερις κατηγορίες:

Γυαλί προστασίας οθόνης

Η επισκευή οθόνης smartphone είναι η πιο συνηθισμένη βλάβη που συναντούμε στο G Service. Τα κινητά του σήμερα είναι σε θέση να χαρίσουν εκπληκτικές εμπειρίες θέασης. Από το iPhone 14 Plus με τη Super Retina XDR των 6,7 ιντσών μέχρι mid-range συσκευές όπως τα SAMSUNG Galaxy A14 και A34 στις 6,6 ίντσες (με το πρώτο να διαθέτει μία PLS LCD και το δεύτερο μία Super AMOLED στα 120 Hz), το μόνο σίγουρο είναι πως τυχόν ζημιά στην οθόνη τους (γρατζουνιά, ράγισμα, χτύπημα κ.α.) θα σου κοστίσει πολύ ακριβά.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να την πλαισιώσεις με ένα ειδικό γυαλί προστασίας και εδώ η PANZERGLASS διαπρέπει. Οι προτάσεις της είναι «tailor-made» για την οθόνη της κάθε συσκευής. Ξέχνα δηλαδή τις λύσεις τύπου «one-size-fits-all». Είναι case-friendly, για να τις χρησιμοποιείς μαζί με θήκη προστασίας συσκευής χωρίς πρόβλημα. Έχουν θερμανθεί και καμφθεί έτσι ώστε να εφαρμόζουν τέλεια, διαθέτοντας ασύγκριτη ανθεκτικότητα. Η συσκευή σου δεν πρόκειται να κινδυνεύσει ποτέ ξανά από θραύσεις και γρατζουνιές, την ώρα που η οθόνη της θα διατηρεί την κρυστάλλινη εικόνα της απαλλαγμένη από δαχτυλιές και δίχως να επηρεάζονται τα χρώματα, η αντίθεση και η απόκρισή της.

Θήκη προστασίας

Το γυαλί προστασίας θα διασφαλίσει πως η οθόνη της συσκευής σου θα παραμείνει άθικτη σε περίπτωση ατυχήματος. Τι γίνεται όμως με το υπόλοιπο σώμα της; Με τους κατασκευαστές να δίνουν ολοένα και περισσότερη προσοχή στο στυλ και τον σχεδιασμό των smartphones, τα τελευταία φέρνουν με το πέρασμα των χρόνων περισσότερο σε status symbols και κοσμήματα, παρά τεχνολογικά gadgets. Για να παραμείνει το κινητό σου απαστράπτον και εντυπωσιακό όπως ήταν τη μέρα που το αγόρασες από τον ΓΕΡΜΑΝΟ, φρόντισε να το εξοπλίσεις με την κατάλληλη θήκη, ακριβώς όπως κι εκείνες που διαθέτει η PANZERGLASS.

Διάφανες, έτσι ώστε να αναδεικνύουν στο έπακρο το look και την αισθητική του smartphone σου, δίχως να κρύβουν π.χ. τις υπέροχες καμπύλες του Galaxy A14 και τα μοναδικά χρώματα του Galaxy S23 Ultra ή να επηρεάζουν την ασύρματη τεχνολογία φόρτισης MagSafe των iPhone 14, θα προσφέρουν πλήρη προστασία στη συσκευή σου. Είναι κατασκευασμένες από εύκαμπτο μεν, ανθεκτικό δε 100% ανακυκλωμένο υλικό TPU προκειμένου να μπαίνουν και να βγαίνουν εύκολα αλλά παράλληλα να εξασφαλίζουν στο κινητό σου τη μέγιστη προστασία περιμετρικά και στο πίσω μέρος της. Το «κλου» δεν είναι άλλο από την αντιβακτηριακή επίστρωση που αναστέλλει μικρόβια και βακτήρια σε ποσοστό 99,9%!

Γυαλί προστασίας κάμερας

Τα smartphones του σήμερα έχουν αντικαταστήσει για τα καλά κάμερες και φωτογραφικές μηχανές. Κρίμα δεν είναι λοιπόν συσκευές όπως τα SAMSUNG Galaxy S23/S23+ και iPhone 14 Pro/Pro Max με τους εκπληκτικούς τους φακούς που θα σε φέρουν πιο κοντά στο θέμα σου, θα κάνουν τη νύχτα μέρα και θα σου χαρίσουν εκπληκτικά ομαλά βίντεο επαγγελματικής ποιότητας με αστείρευτες δυνατότητες επεξεργασίας, να κινδυνεύουν καθημερινά και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο λόγο; Μπορεί οι περισσότεροι να επενδύουν σε θήκες και γυαλιά προστασίας οθόνης σαν κι αυτά που είδαμε παραπάνω, πόσοι όμως δίνουν προσοχή στη λεπτομέρεια θωρακίζοντας και την κάμερα της συσκευής τους;

Η PANZERGLASS έχει τη λύση με γυαλιά προστασίας κάμερας. Θα βρεις ξεχωριστές προτάσεις για κάθε συσκευή, κομμένες και ραμμένες στο μέγεθος και τη διάταξη των φακών της για εύκολη και τέλεια εφαρμογή. Μικρό αλλά θαυματουργό, το συγκεκριμένο αξεσουάρ δεν θα προστατέψει απλά το σύστημα καμερών της συσκευής σου από γρατζουνιές και αντίστοιχες φθορές, αλλά θα το κρατήσει και καθαρό, χωρίς σκόνες και δαχτυλιές που ενδεχομένως να επηρεάσουν την ποιότητα των φωτογραφιών και των βίντεό σου. Είναι εξαιρετικά λεπτό και πλήρως διάφανο ενώ ακόμα κι αν ραγίσει, σε περίπτωση πρόσκρουσης ή πτώσης π.χ. μπορείς να το αλλάξεις με καινούριο με μία κίνηση, με τις κάμερες από  κάτω να παραμένουν άθικτες.

Καθαριστικό σπρέι

Fact: Η οθόνη του smartphone σου είναι 10 φορές πιο βρώμικη απ’ ό,τι ένα κάθισμα τουαλέτας. Σου φαίνεται υπερβολικό; Χώνεψέ το! Στο συμπέρασμα αυτό έφτασαν έπειτα από ενδελεχή μελέτη ερευνητές του Πανεπιστημίου της Αριζόνα. Ο μέσος Αμερικάνος, λέει, ασχολείται με το κινητό του 47 φορές ημερησίως σύμφωνα με τη Deloitte (η έρευνα διεξήχθη πριν λίγα χρόνια αλλά πιάνεις το νόημα), καθιστώντας πανεύκολη τη μεταφορά χιλιάδων βλαβερών μικροοργανισμών και βακτηρίων από τα δάχτυλά του στην οθόνη της συσκευής του.

Bottom line: το smartphone σου χρειάζεται καθαρισμό και μάλιστα συχνό, αυτό δηλαδή που εγγυάται το καθαριστικό σπρέι Twice A Day από την PANZERGLASS. Σε δοχείο των 100 ml για να το έχεις μαζί σου χωρίς να σου γίνεται βάρος, περιέχει απλά αλλά αποτελεσματικά συστατικά που εξασφαλίζουν κορυφαία υγιεινή. Έρχεται μάλιστα χωρίς τοξικά, αρώματα και αμμωνία, έτσι ώστε να μην επηρεάσει σε καμία περίπτωση ούτε τυχόν επίστρωση της οθόνης, ούτε την ποιότητα των χρωμάτων της. Απλά ψεκάζεις, όπως λέει και ο τίτλος του, δύο φορές τη μέρα, σκουπίζεις με ένα πανάκι ή μαντήλι και καθάρισες… στην κυριολεξία!

PANZERGLASS στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Είναι απόλυτα λογικό να θες τα καλύτερα για το smartphone σου και η PANZERGLASS θα στα προσφέρει! Έλα στα καταστήματα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ, δες από κοντά τις λύσεις της εταιρείας και ξέγνοιασε μια για πάντα!