Από σήμερα στην κυκλοφορία το Redmi 12C της XIAOMI μαζί με δώρο αξίας 34,90€!

1 έτος πριν
XIAOMI Redmi 12C

Το νέο μέλος της οικογένειας των Redmi smartphones μόλις κυκλοφόρησε και φυσικά θα το βρεις στο germanos.gr αλλά και στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Όπως μας έχει συνηθίσει η XIAOMI, το νέο Redmi 12C ξεχωρίζει για τα πολύ καλά του τεχνικά χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με την εξαιρετική του τιμή. Σε αυτά ξεχωρίζει αρχικά η μεγάλη οθόνη των 6,71” που κάνει εύκολη την περιήγηση αλλά και απολαυστική τη θέαση βίντεο είτε αυτή αφορά περιεχόμενο από το YouTube είτε από social media όπως TikTok και Instagram.

Στο πίσω μέρος βρίσκουμε το κεντρικό σύστημα καμερών που αποτελείται από δύο φακούς των 50MP, οι οποίοι με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης χαρίζουν πολύ καλά αποτελέσματα. Οι φωτογραφίες που θα βγάλεις με το Redmi 12C ξεχωρίζουν για την υψηλή ανάλυσή τους αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Η αυτονομία του Redmi 12C εξασφαλίζεται από τη μπαταρία των 5.000mAh που σύμφωνα με την εταιρεία χαρίζει άνετη αυτονομία μίας ημέρας χωρίς άγχος για να βρεις φορτιστή. Οι επιδόσεις της συσκευής καλύπτουν την πλειοψηφία των χρηστών, με τη XIAOMI να έχει επιλέξει το MediaTek G85 SoC με οκταπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη 3 ή 4GB ανάλογα με την έκδοση. Αντίστοιχα, ο αποθηκευτικός χώρος αλλάζει ανάλογα με την έκδοση, ξεκινώντας από τα 32GB και φτάνοντας τα 128GB. Συγκεκριμένα, στο ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις το Redmi 12C σε δύο χρώματα (Ocean Blue, Graphite Gray) και τρεις εκδόσεις, με την πρώτη να έχει 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο ενώ η δεύτερη διαθέτει 64GB αποθηκευτικό χώρο και 3GB RAM. Τέλος το ανώτερο μοντέλο έρχεται με 4GB μνήμη και 128GB ROM ενώ η εταιρεία δίνει πάντα τη δυνατότητα επέκτασης της μνήμης μέσα από σχετική ρύθμιση στο μενού, με έως και 2GB περισσότερα.

Το τηλέφωνο τρέχει το MIUI 13, το οποίο είναι βασισμένο στο Android 12 και διαθέτει συνδεσιμότητα Wi-Fi, Bluetooth 5.1 αλλά και NFC προκειμένου να το μετατρέψεις σε ψηφιακό πορτοφόλι και να πραγματοποιείς με αυτό ανέπαφες πληρωμές. Για την είσοδο στο μενού της συσκευής αλλά και για όσες ενέργειες χρειάζονται πρόσθετη ασφάλεια, μπορείς πάντα να χρησιμοποιείς τον αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος με άμεση απόκριση.

Το Redmi 12C θα το βρεις από σήμερα στο ΓΕΡΜΑΝΟ με τιμές από €149,90 έως €199,90 ανάλογα με την έκδοση. Αν προχωρήσεις σε αγορά την περίοδο από 8 Μαρτίου στις 21:00 μέχρι και 19 Μαρτίου, μαζί με το Redmi 12C θα αποκτήσεις εντελώς δωρεάν τα ολοκαίνουργια Redmi buds 4 Lite. Τα νέα TWS ακουστικά της XIAOMI προσφέρουν δυνατό καθαρό ήχο και μεγάλη αυτονομία που φτάνει έως και τις 5 ώρες αναπαραγωγής ανά φόρτιση ενώ η ίδια η θήκη προσφέρει επιπλέον 20 ώρες με την ενσωματωμένη μπαταρία της. Με driver στα 12mm, τα bluetooth ακουστικά της XIAOMI προσφέρουν χαμηλή παραμόρφωση, πιο πλούσια μπάσα και καθαρότερους υψηλούς τόνους, υποστηρίζοντας παράλληλα το Google Fast Pair για να τα συνδέσεις με το smartphone σου ανοίγωντας απλά τη θήκη τους.