Από σήμερα στον ΓΕΡΜΑΝΟ τα νέα ακουστικά WH-CH520 και WH-CH720N της SONY

1 έτος πριν
SONY WH-CH520 & WH-CH720N

H SONY ανακοίνωσε πρόσφατα δύο νέα ασύρματα μοντέλα ακουστικών, σε διαφορετικά επίπεδα τιμής και με καταπληκτικές τεχνολογίες που απογειώνουν την απόδοση και την ακουστική ευκρίνεια καθώς και την άνεση ή τη διάρκεια της μπαταρίας. Τα WH-CH520 και WH-CH720N μπορείς να τα βρεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ όμως ας δούμε τι μπορούν να σου προσφέρουν.

SONY WH-CH520

Το πιο προσιτό από τα δύο είναι το μοντέλο WH-CH520, το οποίο διαθέτει μπαταρία που χαρίζει αυτονομία έως και 50 ωρών συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής και επομένως τα καθιστά ιδανικά για μακρινά ταξίδια και πολύωρη καθημερινή χρήση. Και σε περίπτωση που αντιληφθείς ότι η μπαταρία τους είναι άδεια, η λειτουργία γρήγορης φόρτισης σου επιτρέπει να απολαμβάνεις 1,5 ώρα χρόνου ακρόασης με μόλις 3 λεπτά φόρτισης. Τα ακουστικά WH-CH520 διαθέτουν ασύρματη συνδεσιμότητα Bluetooth και επομένως, η σύνδεση με την αγαπημένη σου συσκευή για να ακούς μουσική ή να παρακολουθείς τηλεόραση ή ταινίες είναι απλή υπόθεση.

Το προηγμένο ενσωματωμένο μικρόφωνο σου επιτρέπει να απαντάς σε κλήσεις χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσεις τα ακουστικά σου ενώ σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς τον αγαπημένο σου φωνητικό βοηθό (Google Assistant ή Apple Siri) με φωνητικές εντολές για την εκτέλεση διάφορων εντολών και λειτουργιών. Τα ακουστικά SONY WH-CH520 διαθέτουν ελαφρύ και άνετο σχεδιασμό για χρήση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάτι που ενισχύεται από τα μαλακά μαξιλαράκια στις κάψες των ακουστικών. Οι οδηγοί 30 χιλιοστών παράγουν ισορροπημένο ήχο χωρίς παραμόρφωση, ενώ η τεχνολογία Extra Bass ενισχύει τις χαμηλές συχνότητες για πιο δυναμικό ήχο. Η εφαρμογή SONY | Headphones Connect σου επιτρέπει να προσαρμόζεις τις ρυθμίσεις ήχου και άλλες λειτουργίες ή χαρακτηριστικά. 

SONY WH-CH720N

Το μοντέλο SONY WH-CH720N είναι ένα πιο προηγμένο ζευγάρι ασύρματων ακουστικών με τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση ήχου και άνετο σχεδιασμό για πολύωρες περιόδους χρήσης. Η τεχνολογία με διπλούς αισθητήρες θορύβου και ο ενσωματωμένος επεξεργαστής V1 περνούν την εξουδετέρωση θορύβου στο επόμενο επίπεδο. Τώρα μπορείς να εξουδετερώνεις τους θορύβους του περιβάλλοντος και να βυθίζεσαι στη μουσική ή στη συνομιλία σου χωρίς τους ενοχλητικούς ήχους γύρω σου ενώ αν χρειάζεσαι να διατηρείς την επαφή σου με τον περίγυρο (επειδή για παράδειγμα βρίσκεσαι στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου ή περπατάς στον δρόμο) μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία ήχου περιβάλλοντος. Τα ακουστικά WH-CH720N προσλαμβάνουν περισσότερους από τους ήχους γύρω χάρη στα μικρόφωνα προσωτροφοδότησης και ανατροφοδότησης, για να απολαμβάνεις πιο φυσική εμπειρία ακρόασης χωρίς να χάνεται η σύνδεση με το περιβάλλον.
 

Εξοπλίζονται με τον επεξεργαστή V1 όπως και με το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου DSEE για υψηλής ποιότητας ήχο. Η μπαταρία επιτρέπει την ακρόαση μουσικής για έως και 35 ώρες με μια μόνο φόρτιση. Επιπλέον, η λειτουργία γρήγορης φόρτισης σου χαρίζει επιπλέον 1 ώρα ακρόασης με μόλις 3 λεπτά φόρτισης. Όπως και στην περίπτωση των WH-CH520, τα ακουστικά ενσωματώνουν μικρόφωνο για να λαμβάνεις ή να πραγματοποιείς κλήσεις καθώς και να χρησιμοποιείς τον αγαπημένο σου ψηφιακό βοηθό (π.χ. Google Assistant, Apple Siri, Amazon Alexa) μέσω φωνητικών εντολών. Φυσικά, έχεις στη διάθεση σου και πρακτικά τοποθετημένα κουμπιά για αναπαραγωγή, διακοπή ή παράλειψη κομματιών και για ρύθμιση της έντασης του ήχου. Μπορείς ακόμα και να απαντάς σε κλήσεις και να ενεργοποιείς τη λειτουργία του Voice Assistant με ένα άγγιγμα.

Τα ακουστικά SONY WH-CH720N είναι επίσης ελαφριά και άνετα στη χρήση, με αναδιπλούμενο σχεδιασμό που σου επιτρέπει να τα μεταφέρεις εύκολα στην τσάντα ή στο σακίδιο σου όπου και αν πας. Η σύνδεση με την αγαπημένη σου συσκευή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω Bluetooth και βεβαίως έχεις στη διάθεση σου την εφαρμογή SONY | Headphones Connect για να εξατομικεύσεις τον ήχο, να ελέγχεις το ποσοστό φόρτισης της μπαταρίας κ.ά.