Απόκτησε δωρεάν το Galaxy A15 της SAMSUNG που μόλις κυκλοφόρησε!

2 μήνες πριν
SAMSUNG Galaxy A15

Το SAMSUNG Galaxy A15 είναι το νέο μέλος της γνωστής οικογένειας smartphone της SAMSUNG που καλύπτει τις ανάγκες κάθε χρήστη, αποτελώντας μια από τις οικονομικότερες προτάσεις στο χώρο με υποστήριξη 5G για αστραπιαίες ταχύτητες! Μπορείς μάλιστα να την αποκτήσεις εντελώς δωρεάν αν μέχρι 31/3 μετατρέψεις το καρτοκινητό σου σε καρτοσυμβόλαιο COSMOTE. 

Και αυτό είναι μόνο το κερασάκι στην τούρτα αφού το Galaxy A15 5G έρχεται με μια εντυπωσιακή οθόνη 6,5 ιντσών Super AMOLED, μια πολύ σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το περσινό μοντέλο, με επίπεδο πλαίσιο για κομψή εμφάνιση και αίσθηση. Διαθέτει ανάλυση Full HD+ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz για εξαιρετικά ομαλή εμπειρία θέασης ενώ η μέγιστη φωτεινότητα φτάνει τα 800 nits, εξασφαλίζοντας πολύ καλή ορατότητα ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους.

Στο εσωτερικό του συναντάμε τον αποδοτικό MT6835V chipset της MediaTek με 8 πυρήνες, που συνδυάζεται με 4GB RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, εξασφαλίζοντας πολύ καλές επιδόσεις σε καθημερινές εργασίες και ψυχαγωγία.

Στον τομέα της φωτογραφίας το SAMSUNG Galaxy A15 5G ενισχύεται από ένα ισχυρό σύστημα 3 καμερών στο πίσω μέρος, ικανό να αποτυπώσει φωτογραφίες και video υψηλής ποιότητας.

Κύρια κάμερα αποτελεί ο αισθητήρας 50MP με τεχνολογία Tetracell pixel binning. Αυτό του επιτρέπει να συνδυάζει τις πληροφορίες από 4 pixels σε ένα, αυξάνοντας δραματικά την ευαισθησία στο φως και βελτιώνοντας τις λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Υποστηρίζεται επιπλέον από μια υπερευρυγώνια κάμερα 5MP για να χωρέσεις περισσότερα σε κάθε λήψη και τη δυνατότητα να αποτυπώνονται περισσότερα στο κάδρο. Τέλος, η macro κάμερα των 2MP επιτρέπει πολύ κοντινές λήψεις υψηλής λεπτομέρειας. Για τις selfies θα στηριχτείς σε μια κάμερα των 13MP η οποία χαρίζει πολύ καλά αποτελέσματα.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζουμε τη μπαταρία των 5.000mAh που χαρίζει άνετη αυτονομία μιας ημέρας. Φέτος η SAMSUNG αναβαθμίζει σημαντικά τη ταχύτητα ενσύρματης φόρτισης η οποία ανεβαίνει από τα 15W στα 25W σε σχέση με τον προκάτοχό της συσκευής, με την πλήρη διαδικασία να διαρκεί μόλις 83 λεπτά.

Το Galaxy A15 5G στηρίζεται φυσικά στην πλατφόρμα του Android, με τη SAMSUNG να προσφέρει εξαιρετική εμπειρία χρήσης ενσωματώνοντας το δικό της γραφικό περιβάλλον, το One UI 6. Μάλιστα το A15 ενσωματώνει την τεχνολογία SAMSUNG Knox Vault για ενισχυμένη ασφάλεια δεδομένων, ενώ η SAMSUNG δεσμεύεται για 4 μεγάλες αναβαθμίσεις λειτουργικού και 5 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας. Η SAMSUNG κυκλοφορεί και την 4G έκδοση του μοντέλου με διαφορά στον επεξεργαστή, καθώς το SAMSUNG Galaxy A15 4G φοράει τον Mediatek Helio G99.

Το SAMSUNG Galaxy A15 5G ξεχωρίζει ως μια συσκευή που προσφέρει Awesome επιδόσεις σε καθημερινή βάση σε εξαιρετική value-for-money τιμή αλλά και εντελώς δωρεάν αν μέχρι τέλος του μήνα προχωρήσεις σε μετατροπή του καρτοκινητού σου σε καρτοσυμβόλαιο COSMOTE. Έλα μια βόλτα από τον κοντινότερό σου ΓΕΡΜΑΝΟ για να μάθεις περισσότερα!