Αυτές είναι οι νέες τηλεοράσεις της LG για φέτος

2 έτη πριν
LG τηλεοράσεις

Νέα χρονιά, νέες τηλεοράσεις από την LG η οποία και αποκάλυψε τις νέες σειρές τηλεοράσεών της OLED. Ο λόγος για τις LG G2 και C2 οι οποίες ενσωματώνουν τεχνολογία OLED evo με αυτοφωτιζόμενα pixels που ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται μεμονωμένα, προσφέροντας έτσι χρώματα ρεαλιστικότερα από ποτέ, σε φυσικούς τόνους και με σπουδαία αντίθεση. Την premium εμπειρία χρήσης ενισχύει ο νέος ευφυής επεξεργαστής a9 Gen 5 ο οποίος χάρη στους προηγμένους αλγορίθμους deep learning, είναι σε θέση να αναβαθμίζει την απόδοση της αναβάθμισης και να αποδίδει κάθε εικόνα με τρισδιάστατη ποιότητα.

Συστήματα όπως το LG Brightness Booster αυξάνουν ακόμα περισσότερο τη φωτεινότητα της εικόνας, ενώ τα ενσωματωμένα ηχεία των τηλεοράσεων χαρίζουν απολαυστικό, επιβλητικό εικονικό ήχο surround 7.1.2. Τα πάνελ των μοντέλων OLED της LG έχουν πιστοποιηθεί από την εταιρεία Intertek για 100% πιστότητα χρώματος και 100% όγκο χρώματος, έτσι ώστε να απολαμβάνεις ανά πάσα στιγμή τέλεια εικόνα χωρίς παραχωρήσεις. Ακόμα κι αν αποφασίσεις να κάνεις ένα διάλειμμα από το streaming για να παίξεις τα αγαπημένα σου video games, το μενού Game Optimizer θα σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις… level up στο gameplay σου.

Όσο για τη γενικότερη εμπειρία χρήσης, η πλατφόρμα Smart TV της LG κάνει τα πράγματα εξαιρετικά απλά. Η τελευταία της έκδοση (webOS 22) θα σου επιτρέψει να αποκτήσεις πρόσβαση στο αγαπημένο σου περιεχόμενο άμεσα με τα προσωπικά προφίλ να σου δίνουν τη δυνατότητα να προσαρμόσεις κάθε λεπτομέρεια και επιλογή στα «θέλω» σου. Λάβε ειδοποιήσεις περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο με βάση το ιστορικό προβολής σου και κάνε τη ζωή σου ευκολότερη μέσω του NFC Magic Tap, προβάλλοντας ακόμα και την οθόνη του κινητού σου σε αυτή της νέας σου τηλεόρασης.

Η σειρά G2 έρχεται σε μεγέθη 55, 65, 77 και 83 ιντσών ενώ η C2 διατίθεται στις 42, 48, 55, 65, 77 και 83 ίντσες.

Επιπρόσθετα, η LG παρουσίασε και τη νέα, διευρυμένη σειρά τηλεοράσεών της QNED για το 2022. Τα μοντέλα της ενσωματώνουν τεχνολογία Quantum Dot NanoCell για εκπληκτική αναπαραγωγή χρωμάτων με 100% ένταση χρώματος, πλουσιότερες αποχρώσεις και μεγαλύτερη ακρίβεια σε σκοτεινές και φωτεινές περιοχές μίας σκηνής. Τα μοντέλα που ξεκινούν από την QNED90 είναι πιστοποιημένα για χρωματική συνέπεια 100%, προσφέροντας τέλεια ποιότητα εικόνας όπου κι αν κάθεται ο θεατής.

Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία από τηλεοράσεις για κάθε βαλάντιο προκειμένου να κάνετε την επιλογή που σας συμφέρει.