Baby Mood AI : Το απόλυτο smart baby monitor

2 έτη πριν
baby monitor

Η τεχνολογία έχει «αγκαλιάσει» κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας και τα νεογέννητα δε θα μπορούσαν να μείνουν εκτός νυμφώνος. Στη CES λοιπόν ανάμεσα σε όλες τις άλλες συσκευές και gadgets που παρουσιάστηκαν, είχαμε και το Baby Mood AI, την έξυπνη συσκευή παρακολούθησης βρεφών (smart baby monitor σαν να λέμε) η οποία, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι δημιουργοί της στην ChillaxBaby, είναι ό,τι πιο… smart έχει κυκλοφορήσει ως τώρα.

Το Baby Mood AI είναι σχεδιασμένο για να βοηθήσει τα μωρά να κοιμηθούν πιο εύκολα, επιτρέποντας την ίδια στιγμή στους ανήσυχους γονείς να χαλαρώσουν. Έρχεται με κάμερα και έξυπνη τεχνολογία που εντοπίζει με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης τυχόν αυξομειώσεις στην αναπνοή του βρέφους και είναι σε θέση να γνωρίζει πότε η κουβέρτα καλύπτει το πρόσωπό του, ενημερώνοντας ανά πάσα στιγμή τον γονέα. Παράλληλα διαθέτει απαλό φωτισμό που βοηθά τα μωρά να αναπτύξουν υγιεινή ρουτίνα ύπνου «εκπαιδεύοντάς» τα ως προς την ώρα που πρέπει να κοιμηθούν αλλά και να ξυπνήσουν.

Η κάμερα του Baby Mood AI διαθέτει ανάλυση Full HD για εικόνα στα 1080p, καθώς και τεχνολογία υπερύθρων για νυχτερινή όραση. Πλαισιώνεται δε από μικρόφωνο υψηλής ευαισθησίας και αισθητήρα θερμοκρασίας ενώ δέχεται κάρτες microSD όσον αφορά στον αποθηκευτικό χώρο. Περιστρέφεται κατά 360 μοίρες, έχει ευέλικτο βραχίονα καθώς επίσης ηχείο και διακόπτη που ενεργοποιείται με ένα άγγιγμα.

Το Baby Mood AI είναι συμβατό με Google Assistant και Amazon Alexa. Συνοδεύεται από οθόνη 4:3 ενώ για όσους προτιμούν κάτι πιο ευέλικτο, υπάρχει και app για iOS και Android. Ως προς την τιμή του, η ChillaxBaby δίνει αυτή τη στιγμή δύο εκδοχές στο site της στα $349 και $499 χωρίς να διευκρινίζονται τυχόν διαφορές.