Επιστροφή στα tablets για τη XIAOMI με το πανίσχυρο Redmi Pad

1 έτος πριν
XIAOMI Redmi Pad

Εκτός από τα 12T και 12Τ Pro smartphones, η XIAOMI κυκλοφορεί και το ολοκαίνουριό της tablet, το Redmi Pad.

Όπως φανερώνει και η ονομασία του νέου tablet, η XIAOMI επιθυμεί να φέρει και στην αγορά των tablets την επιτυχημένη συνταγή των Redmi smartphones, συνδυάζοντας δηλαδή εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, με μια φοβερή τιμή. Συγκεκριμένα το Redmi Pad διαθέτει πολύ όμορφο σχεδιασμό και κατασκευή, ενώ ξεχωρίζει η μεγάλη του οθόνη με διαστάσεις 10,6 ιντσών, η οποία υποστηρίζει γρήγορο ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην κατηγορία. Είναι ικανή για εμφάνιση πάνω από 1 δις. χρωμάτων ενώ σύμφωνα με την εταιρεία έχει διαπιστευθεί με πιστοποίηση χαμηλού φωτισμού από τη TÜV Rheinland, έτσι ώστε τα μάτια σου να προστατεύονται και να νιώθεις πιο άνετα ακόμα και σε περιπτώσεις πολύωρης συνεχόμενης χρήσης.

Η συσκευή υποστηρίζει Android 12, ενώ η εταιρεία έχει προσθέσει το δικό της γραφικό περιβάλλον, το MIUI 13 με πολλές επιπλέον ρυθμίσεις και επιλογές.

Η μεγάλη οθόνη του Redmi Pad αποτελεί κεντρικό κομμάτι της εξαιρετικής εμπειρίας που παρέχει το tablet κατά την αναπαραγωγή media και ειδικότερα βίντεο, με συνοδεία τεσσάρων ηχείων τα οποία υποστηρίζουν Dolby Atmos για κορυφαία αναπαραγωγή ήχου. Η XIAOMI εξοπλίζει το Redmi Pad με υπερευρυγώνια selfie κάμερα στα 8MP και την τεχνολογία FocusFrame για απροβλημάτιστες βιντεοκλήσεις, ένας τομέας άλλωστε που η συσκευή είναι βελτιστοποιημένη. Παρόμοια ανάλυση διαθέτει και η δεύτερη κάμερα στο πίσω μέρος, για τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο με πολύ καλή ποιότητα, κάτι που δεν φημίζονται ακόμα και ποιο ακριβά tablets.

Στο εσωτερικό το tablet της ΧΙΑΟΜΙ ενσωματώνει το MediaTek Helio G99 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή για κορυφαίες επιδόσεις και multitasking δυνατότητες. Παράλληλα η μπαταρία των 8.000mAh εξασφαλίζει ατελείωτη διασκέδαση για μαραθώνιο gaming, προβολή ταινιών ή ακόμα και πολύωρες φωτογραφήσεις. Όταν φτάσει η ώρα της φόρτισης, αυτή γίνεται πολύ γρήγορα με ένα φορτιστή 22.5W ο οποίος περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Το Redmi Pad είναι διαθέσιμο στο ΓΕΡΜΑΝΟ από τις 17 Οκτωβρίου σε χρώμα Graphite Gray και με τιμή €299,90.