Cyberwhisle - Εξαντλήθηκε η σφυρίχτρα του Elon Musk!

2 έτη πριν
Cyberwhisle

O Elon Musk εξελίσσεται σε έναν σύγχρονο Μίδα αφού ό,τι αγγίζει ή μάλλον ό,τι λανσάρει γίνεται ανάρπαστο -από τα ταξίδια στο διάστημα με τη SpaceΧ, μέχρι το Cybertruck της Tesla. Τελευταία του έμπνευση η Cyberwhisle, μία φουτουριστική, μεταλλική ανοξείδωτη σφυρίχτρα που εμφανίστηκε στο κατάστημα της Tesla, άντεξε για λίγες ώρες μέχρι να εξαντληθεί και πλέον απαντάται σε εξωφρενικές τιμές στο eBay!

Σύμφωνα με την Tesla, η Cyberwhistle δεν είναι απλά συλλεκτικό αλλά «premium συλλεκτικό» κομμάτι. Είναι φτιαγμένη από ανοξείδωτο ατσάλι ιατρικών προδιαγραφών και αν εξαιρέσεις το προφανές (να σφυρά, δηλαδή) δεν κάνει κάτι άλλο. Μάλιστα δεν πρόκειται για το μόνο προϊόν merchandise που διαθέτει η Tesla, αφού η γκάμα της περιλαμβάνει ομπρέλα και φορτιστή USB ο οποίος μάλιστα είναι κατασκευασμένος των ίδιων τρισδιάστατων δεδομένων CAD από τα οποία δημιουργήθηκαν οι κανονικοί Superchargers (οι περισσότεροι από 30.000 φορτιστές συνθέτουν το δίκτυο της εταιρείας και χρησιμοποιούνται για τη φόρτιση των οχημάτων της).

Η αρχική τιμή της Cyberwhistle ήταν στα $50 κι αν αυτά σου φαίνονται πολλά για μια σφυρίχτρα, τότε πού να δεις στα πόσα έφτασε στο eBay! Οι φθηνότερες αγγελίες είναι στην τετραπλάσια τιμή ($200 και βλέπουμε) από την προαναφερθείσα και ενώ αφορούν προπαραγγελίες μιας που το προϊόν δεν έχει διατεθεί ακόμα.

Θυμίζουμε πως η Tesla κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το δικό της παιδικό όχημα. Πρόκειται για το Cyberquad for Kids το οποίο διατίθεται ήδη για παραγγελία στην ευτελή (#not) τιμή των $1900 και αποτελεί μία μίνι έκδοση του ATV Cyberquad που είχε ανακοινωθεί για να συνοδεύσει το Cybertruck της (τα περιμένουμε αμφότερα ακόμα).