To φωτογραφικό αριστούργημα της XIAOMI, το XIAOMI 14 Ultra, διαθέσιμο από σήμερα στον ΓΕΡΜΑΝΟ

2 εβδομάδες πριν
XIAOMI 14 Ultra camera leica

Η XIAOMI, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές smartphone στον κόσμο, φέρνει στην Ελλάδα και γενικότερα στην Ευρώπη το κορυφαίο της μοντέλο για το 2024, το XIAOMI 14 Ultra, το οποίο έρχεται στον ΓΕΡΜΑΝΟ με πολλά δώρα! Στόχος της νέας πρότασης της εταιρείας είναι να ανεβάσει ακόμα περισσότερo τον πήχη στην premium κατηγορία. Προσφέρει ένα πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών και τεχνολογιών αιχμής που εστιάζουν κυρίως γύρω από τις κορυφαίες φωτογραφικές του δυνατότητες, γεγονός που μας είχε εντυπωσιάσει ήδη όταν το είδαμε στο booth της XIAOMI στο φετινό MWC.

Οθόνη

Έτσι, το XIAOMI 14 Ultra έρχεται με μια εκπληκτική Amoled οθόνη 6,73 ιντσών με ανάλυση WQHD+ (3200x1440) που προσφέρει ασύγκριτη ευκρίνεια και λεπτομέρεια. Η οθόνη υποστηρίζει δυναμικό ρυθμό ανανέωσης LTPO από 1Hz έως 120Hz, προσαρμόζοντας τον ρυθμό ανανέωσης ανάλογα με το περιεχόμενο, εξοικονομώντας ενέργεια και παρέχοντας ομαλές μεταβάσεις. Με φωτεινότητα 1000nits και κορυφαίο peak στα 3000nits, η οθόνη προσφέρει εξαιρετική ορατότητα ακόμα και κάτω από άμεσο ηλιακό φως. Επιπλέον, με πυκνότητα pixel 522ppi και υποστήριξη για Pro HDR, HDR10, HDR10+ και Dolby Vision, η οθόνη του XIAOMI 14 Ultra εγγυάται μια καθηλωτική οπτική εμπειρία ειδικά για την αναπαραγωγή υψηλής ευκρίνειεας βίντεο από streaming υπηρεσίες όπως το YouTube κ.α Η σχεδίαση Liquid Display με τα λεπτά πλαίσια περιμετρικά επιτρέπει στην οθόνη να αγκαλιάζει τη συσκευή και στις 4 πλευρές, προσφέροντας μια εκλεπτυσμένη αισθητική και άνετη αίσθηση στο χέρι, κάτι ξεχωριστό στην κατηγορία.

Επεξεργαστής

Στην καρδιά του XIAOMI 14 Ultra βρίσκεται ο κορυφαίος Snapdragon 8 Gen 3, αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας της XIAOMI με την QUALCOMM. Το κορυφαίο chipset προσφέρει εντυπωσιακές βελτιώσεις στην απόδοση της CPU κατά 34% και στην GPU κατά 32%, με ταυτόχρονη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά 34% και 38% αντίστοιχα. Σε συνδυασμό με τα 16GB LPDDR5X RAM και τα 512GB UFS 4.0 ROM, το XIAOMI 14 Ultra προσφέρει αστραπιαίες επιδόσεις και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για όλες τις ανάγκες σου. Επιπλέον, με την τεχνολογία Hyper Charge της XIAOMI, η μπαταρία 5000mAh του XIAOMI 14 Ultra μπορεί να φορτίσει ενσύρματα στο 100% σε μόλις 33 λεπτά χάρη στην ταχύτητα φόρτισης των 90W, ή ασύρματα σε 46 λεπτά με την ασύρματη φόρτιση 80W.

Κάμερες Leica

Αναμενόμενα, το XIAOMI 14 Ultra ξεχωρίζει και στον τομέα της φωτογραφίας χάρη στη συνεργασία με τη θρυλική εταιρεία φωτογραφικών μηχανών Leica. Το τετραπλό φωτογραφικό σύστημα Leica 50MP περιλαμβάνει αρχικά έναν κύριο φακό με αισθητήρα LYT-900 50MP μεγέθους 1” ο οποίος παρέχει συνεχές μεταβλητό διάφραγμα από f/1.63 έως f/4.0, μαζί με υποστήριξη OIS. Η δεύτερη κάμερα διαθέτει έναν Floating τηλεφακό με 3.2x οπτικό zoom, με υποστήριξη οπτικής σταθεροποίησης και εδώ. Ένας δεύτερος τηλεφακός με περισκοπική λειτουργία και πάλι στα 50MP, αποτελεί την τρίτη κάμερα με 5x οπτικό ζουμ και OIS ενώ ένας υπερευρυγώνιος φακός (50MP, 122°) αναλαμβάνει να χωρέσει στην τελική σου λήψη όσο περισσότερη πληροφορία μπορεί. Η συνεργασία με τη Leica εξασφαλίζει κορυφαία οπτικά και ειδικές επιστρώσεις φακών για εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Το XIAOMI 14 Ultra προσφέρει επίσης καινοτόμες λειτουργίες όπως το Master Portrait για πορτραίτα, το Ultra RAW με 16-bit γραμμικό HDR για ακριβή αποκατάσταση φωτεινότητας, και το Ultra Zoom με 30x AI Zoom για λήψεις από απόσταση.

Ultra Photography Kit

Εκτός από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά υλικού, το XIAOMI 14 Ultra ενσωματώνει και πολλές καινοτομίες. Με το Ultra Photography Kit, το XIAOMI 14 Ultra μετατρέπεται σε μια πραγματικά επαγγελματική φωτογραφική μηχανή, με προσαρμοσμένα κουμπιά και ροδέλες για γρήγορες ρυθμίσεις φωτογραφίας και βίντεο, ομαλό ζουμ και κουμπί κλείστρου δύο σταδίων, φέρνοντας μνήμες από τις κλασσικές δημιουργίες της LEICA. Επιπλέον, με τον αντάπτορα φίλτρου, οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν φίλτρα κάμερας για ειδικά εφέ λήψης και βελτίωση της κινηματογραφικής ποιότητας. Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το σύστημα τεσσάρων μικροφώνων με λειτουργία Audio Zoom για καθαρό ήχο κατά τη βιντεοσκόπηση, καθώς και τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης 80W για εύκολη και γρήγορη φόρτιση χωρίς καλώδια.

Απόκτησέ το με πλούσια δώρα!

Το XIAOMI 14 Ultra σε περιμένει από σήμερα στο germanos.gr ή στο κοντινότερο σου κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ με πολλά δώρα για όσους προχωρήσουν σε αγορά. Συγκεκριμένα από τις 11 Απριλίου μέχρι και 28 Απριλίου 2024, με την αγορά κάθε συσκευής XIAOMI 14 Ultra θα πάρεις δώρο αρχικά το νέο XIAOMI Watch S3 αξίας 179€. Το νέο smartwatch της εταιρείας διαθέτει AMOLED οθόνη 1,43”,  μεγάλη αυτονομία, δυνατότητα BT calling & ανέπαφων πληρωμών μέσω του XIAOMI Pay, καθώς και το μοναδικό χαρακτηριστικό των εναλλάξιμων bezels.

Και αυτό δεν είναι το μόνο δώρο αφού δικό σου θα κάνεις και το Ultra Photography Kit που αναφέραμε, το οποίο προσφέρει επαγγελματική φωτογραφική εμπειρία και αποτελείται από:

•    Θήκη Προστασίας
•    Λαβή κάμερας
•    Προσαρμογέα φωτογραφικού φίλτρου 67mm
•    Διακοσμητικό δακτύλιο κάμερας
•    Λουράκι τηλεφώνου

Χρειάζεσαι και άλλους λόγους για να κάνεις δικό σου το νέο XIAOMI 14 Ultra;