To Huawei Mate 50 Pro εντυπωσιάζει με μεταβλητό διάφραγμα 10 επιπέδων

1 έτος πριν
Huawei Mate 50 Pro camera

Για μια ακόμη φορά η HUAWEI εντυπωσιάζει, ανακοινώνοντας για την Ελληνική αγορά το Mate 50 Pro, το νέο μοντέλο της κορυφαίας σειράς smartphone.

Το Mate 50 Pro ξεχωρίζει για πολλούς λόγους, και ένας από αυτούς είναι η εμφάνισή του η οποία διακρίνεται για την ποιότητα κατασκευής, με χρήση ενός ειδικού γυαλιού στην εμπρόσθια και πίσω όψη της συσκευής. Σύμφωνα με τη HUAWEI, το γυαλί αυτό με την ονομασία Kunlun Glass είναι έως και 10 φορές πιο ανθεκτικό σε πτώσεις από τον ανταγωνισμό με την αντοχή του να πιστοποιείται με πέντε αστέρια από την ελβετική SGS. Με μικρό πάχος και βάρος, στο πίσω μέρος εντοπίζουμε τον κομψό, ανάγλυφο σχεδιασμό Clous de Paris στον δακτύλιο της κάμερας, κάνοντάς το πανέμορφο ακόμα και στην τελευταία λεπτομέρεια.

Το κεντρικό σύστημα καμερών είναι από τα καλύτερα που έχουμε δει σε smartphone. Ο κύριος αισθητήρας 50MP φέρνει κάτι εντελώς νέο, ένα μεταβλητό, ρυθμιζόμενο, διάφραγμα 10 επιπέδων, χάρη στην οποία οι λάτρεις της φωτογραφίας θα μπορούν να αποτυπώνουν εξαιρετικά πορτρέτα διατηρώντας τέλειους τους τόνους του δέρματος, πανέμορφα εφέ, μαγευτικά και ζωντανά τοπία. Παράλληλα επιτρέπει τη μακροφωτογράφηση ευκρινές προσκήνιο, αλλά και με φυσικό θολό φόντο, καθώς και εξαιρετικές φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού - ακόμη και σε σκοτεινές συνθήκες, χάρη στην προηγμένη νυχτερινή λειτουργία.

Ο δεύτερος αισθητήρας έχει ακόμα μεγαλύτερη ανάλυση στα 64MP, υποστηρίζοντας οπτική σταθεροποίηση και 3.5x οπτικό ζουμ χωρίς το τελικό αποτέλεσμα να διαθέτει θόρυβο. Τέλος ο υπερευρυγώνιος αισθητήρας των 13MP είναι κατάλληλος για λήψεις τοπίων και πανοραμάτων.

Στο εσωτερικό του, το Mate 50 Pro στηρίζεται σε SoC της Qualcomm ενώ διαθέτει μία από τις καλύτερες οθόνες, τεχνολογίας OLED και με μέγεθος 6,74 ιντσών. Τα περιθώρια είναι ελάχιστα αφού η οθόνη καλύπτει το 91,3% της εμπρόσθιας όψης.

Τέλος το Mate 50 Pro είναι το πρώτο smartphone της HUAWEI που λειτουργεί με EMUI 13, το οποίο βελτιστοποιεί τις καθημερινές αλληλεπιδράσεις με εύκολη πλοήγηση με ένα άγγιγμα. Η συσκευή αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στη χώρα μας προς τα τέλη του μήνα σε μαύρο και ασημί χρώμα.