Η MICROSOFT κάνει διαθέσιμο σε όλους το Bing AI

1 έτος πριν
Bing AI

Θέλεις να δεις επιτέλους τι είναι όλος αυτός ο θόρυβος με το chatbot του Bing; Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένεις. Η MICROSOFT έχει ανοίξει την πρόσβαση σχεδόν σε κάθε ενδιαφερόμενο ή ενδιαφερόμενη, μετά από μια μικρή περίοδο αναμονής. Αν και τεχνικά θα πρέπει ακόμα να ενταχθείς στη λίστα αναμονής για να σε δεχτούν στο "νέο Bing", ο χρόνος αναμονής έχει μειωθεί σε πρακτικά μηδενικό χρόνο αφού η έγκριση γίνεται άμεσα.

Το Bing ήταν μια από τις πρώτες, και σίγουρα πιο προβεβλημένες, εισαγωγές στη δημιουργική Α.Ι. για πολλούς χρήστες. Και ενώ η τεχνολογία ήταν προβληματική και μερικές φορές επιρρεπής σε "παραισθήσεις" (ένας όρος της Α.Ι. για όταν τα chatbots ξεφεύγουν από τους κανόνες λειτουργίας τους και εγκλωβίζονται σε ενέργειες όπως το να επιμένουν ότι ανακριβείς πληροφορίες είναι σωστές), σίγουρα τράβηξε την προσοχή του κοινού.

Η MICROSOFT επιβεβαίωσε ότι το Bing χρησιμοποιεί εδώ και πέντε εβδομάδες το GPT-4, τη νέα ανακοίνωση του γλωσσικού μοντέλου της OpenAI, που φέρνει πολύ καλύτερα αποτελέσματα σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές.

«Αν έχετε χρησιμοποιήσει την preview έκδοση του Bing οποιαδήποτε στιγμή τις τελευταίες εβδομάδες, έχετε ήδη βιώσει μια πρώιμη έκδοση αυτού του ισχυρού μοντέλου», ανέφερε η εταιρεία σε ένα blog post. «Καθώς η OpenAI πραγματοποιεί ενημερώσεις στο GPT-4 και πέρα από αυτό, το Bing επωφελείται άμεσα από αυτές τις βελτιώσεις».

Το GPT-4 έχει ήδη εντυπωσιάσει όσους καταγράφουν τις εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη, με κατορθώματα που περιλαμβάνουν την επιτυχία σε προσομοιωμένες εξετάσεις δικηγορικού συλλόγου, την επίτευξη βαθμολογίας στο LSAT στο 10% των καλύτερων συμμετεχόντων στις εξετάσεις και την κωδικοποίηση ενός ιστότοπου με βάση ένα μοντέλο που σχεδιάστηκε στο χέρι.

«Ξοδέψαμε έξι μήνες για να κάνουμε το GPT-4 ασφαλέστερο και πιο λογικό στη χρήση», δήλωσε η OpenAI όταν ανακοίνωσε την αναβάθμιση. «Το GPT-4 έχει 82% λιγότερες πιθανότητες να ανταποκριθεί σε αιτήματα για μη επιτρεπτό περιεχόμενο και 40% περισσότερες πιθανότητες να παράγει τεκμηριωμένες απαντήσεις από το GPT-3.5 στις εσωτερικές μας δοκιμές».

Το Bing θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος τρόπος για να δοκιμάσουν οι ίδιοι το GPT-4. Επί του παρόντος στην ιστοσελίδα του OpenAI, η νέα έκδοση του chatbot είναι ανοιχτή μόνο για τους προγραμματιστές και τους συνδρομητές του προγράμματος Chat GPT Plus το οποίο κοστίζει 20 δολάρια το μήνα.