Η TCL παρουσιάζει τα TCL 50 NXTPAPER 5G και 50 PRO NXTPAPER 5G με προηγμένη προστασία ματιών

1 εβδομάδα πριν
TCL 50 NXTPAPER 5G

Μετά την θριαμβευτική τους παρουσία στο IFA 2024 όπου τα είδαμε από κοντά, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ υποδέχεται τα δύο νέα smartphones της TCL που ενσωματώνουν την πρωτοποριακή τεχνολογία NXTPAPER 3.0.Τα μοντέλα TCL 50 NXTPAPER 5G και TCL 50 PRO NXTPAPER 5G έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών που αναζητούν συσκευές φιλικές προς τα μάτια, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση, την καινοτομία αλλά και στην παραγωγικότητα με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Η τεχνολογία NXTPAPER 3.0, κοινή και στα δύο μοντέλα, προσφέρει μια εμπειρία θέασης που προσομοιάζει το χαρτί. Η οθόνη 6,78 ιντσών FHD+ με ρυθμό ανανέωσης 120Hz διαθέτει αντιθαμβωτική προστασία και προσαρμοστική θερμοκρασία χρώματος και φωτεινότητας, μειώνοντας σημαντικά την καταπόνηση των ματιών. Άλλωστε ένα από τα κεντρικά χαρακτηριστικά των νέων smartphone είναι το NXTPAPER KEY το οποίο επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών MAX INK, INK Paper και Color Paper, προσφέροντας μια εξατομικευμένη εμπειρία ανάγνωσης.

Το TCL 50 NXTPAPER 5G, το βασικό μοντέλο της σειράς, διαθέτει τριπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 108MP, υπερευρυγώνιο φακό 8MP και macro φακό 2MP. Η μπροστινή κάμερα είναι 8MP, προσφέροντας ποιοτικές selfies. Η συσκευή έρχεται με 8GB RAM, επεκτάσιμη έως 16GB μέσω της τεχνολογίας RAM EXPANSION, και 256GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD έως 2TB.

Το TCL 50 PRO NXTPAPER 5G, το οποίο θα διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε γκρι χρώμα, προσφέρει επιπλέον χαρακτηριστικά. Διαθέτει την ίδια τριπλή κάμερα 108MP, αλλά αναβαθμίζει την μπροστινή κάμερα στα 32MP. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος αυξάνεται στα 512GB, διατηρώντας τη δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD.

Και τα δύο μοντέλα τροφοδοτούνται από τον επεξεργαστή MediaTek Dimensity 6300 5G, εξασφαλίζοντας ομαλή και γρήγορη απόδοση. Η μπαταρία 5010mAh με υποστήριξη ταχείας φόρτισης 33W είναι κοινή και για τις δύο συσκευές, με τη διαφορά ότι στο TCL 50 PRO NXTPAPER ο φορτιστής περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Οι λειτουργίες AI αποτελούν κύριο χαρακτηριστικό και των δύο μοντέλων. H TCL σε συνεργασία με τη MICROSOFT δημιούργησε μια ολοκαίνουργια εμπειρία AI με καινοτόμα αλληλεπίδραση σε επίπεδο συστήματος, καλύπτοντας βασικά σενάρια χρηστών. Το AI Text assistant προσφέρει μετάφραση σε κείμενο, σύνοψη κειμένου καθώς και βοήθεια επανεγγραφής του κειμένου για την βελτίωσή του, την διόρθωση ορθογραφίας και γραμματικής, την απλούστευση ή τον εμπλουτισμό του κειμένου κτλ. Το AI Writing αντίστοιχα μας βοηθάει να συντάξουμε για παράδειγμα ένα email, να προγραμματίσουμε μια συνάντηση κτλ. Το AI Voice Memo μας βοηθάει στην εγγραφή συνομιλιών σε πραγματικό χρόνο και την μετατροπή τους σε σημειώσεις ή και σε σύνοψη των συνομιλιών. Η TCL έχει σκοπό μελλοντικά να συνεχίσει να αναβαθμίζει τις AI δυνατότητες και να προσθέτει περισσότερα ΑΙ χαρακτηριστικά.

Η TCL δίνει έμφαση στην οικολογική συνείδηση, χρησιμοποιώντας το FIBER BASALT DESIGN, το οποίο όχι μόνο προσφέρει ανθεκτικότητα, αλλά και μειώνει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των συσκευών. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν διπλά ηχεία με υποστήριξη DTS Sound, NFC για ανέπαφες συναλλαγές, και υποστηρίζουν dual SIM λειτουργία με μία φυσική SIM και μία eSIM

Το TCL 50 NXTPAPER 5G στα 259,90€ και το αποκλειστικό TCL 50 PRO NXTPAPER 5G στα 329,90€ είναι από σήμερα διαθέσιμα στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Έλα να τα δεις από κοντά και να γνωρίσεις την πρωτοποριακή τεχνολογία NXTPAPER 3.0!