IFA 2023: Έτοιμοι για όλες τις εξελίξεις από την κορυφαία έκθεση τεχνολογίας!

7 μήνες πριν
IFA 2023 billboard

Το ταξίδι του ΓΕΡΜΑΝΟΥ στις κορυφαίες εκθέσεις τεχνολογίας και gaming στον κόσμο συνεχίζεται και έτσι μετά τη Gamescom 2023, ετοιμάζουμε βαλίτσες για Βερολίνο και την IFA 2023.

Η επονομαζόμενη «κορυφαία Ευρωπαϊκή έκθεση ηλεκτρονικών καταναλωτικών ειδών», ανοίγει τις πύλες της την 1 Σεπτεμβρίου και για 5 ημέρες θα αποτελέσει το κέντρο των ανακοινώσεων από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου. Και δεν μιλάμε μόνο για smartphones, tablets, wearables και laptops, αφού αν κάτι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο Βερολίνο είναι μια ποικιλία προϊόντων από διαφορετικές κατηγορίες οι οποίες έχουν όλες ένα κοινό, την εισαγωγή της τεχνολογίας στα πάντα προκειμένου να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. Η έμφαση στη βιωσιμότητα γίνεται ολοένα και πιο έντονη κάθε έτος, με το σχετικό μήνυμα να αναμένεται πιο δυνατό από ποτέ!

Φέτος όλα δείχνουν ότι αυτό θα αποτελέσει το κεντρικό πυρήνα της IFA 2023, με κορυφαίες εταιρείες όπως την SAMSUNG, TCL και την LG να δίνουν έμφαση στα οικοσυστήματά τους. Αυτά περιλαμβάνουν όλων των ειδών των συσκευών πέρα από τα smartphones και τα tablets, όπως ψυγεία, ηχεία, προβολείς και γενικότερα έξυπνες συσκευές που προορίζονται για το σπίτι σου, φέρνοντας όχι μόνο ευκολία στη χρήση αλλά και οικονομία.

Πέρσι για παράδειγμα, το κοινό πρότυπο Matter, έκανε τα πρώτα του βήματα στην ίδια έκθεση, με τα πρώτα demos να δείχνουν ότι το «έξυπνο σπίτι» δεν θα αποτελούσε πλέον κάτι εξειδικευμένο και ακριβό. Αυτό γίνεται πλέον εφικτό όταν εταιρείες όπως οι AMAZON, SAMSUNG, LG, TCL, APPLE, GOOGLE και πολλές άλλες, συνασπίστηκαν προκειμένου να αναπτύξουν το Matter, ένα ενιαίο πρότυπο συνδεσιμότητας για έξυπνα σπίτια που θα διευκολύνει τους καταναλωτές να δημιουργήσουν ένα πιο συνδεδεμένο και αυτοματοποιημένο σπίτι. 

Φυσικά είμαστε έτοιμοι να δούμε από κοντά εντυπωσιακά νέα μοντέλα τηλεοράσεων, laptop αλλά και smartphone, ρομποτικά συστήματα, με κάποιες πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για…εκπλήξεις. Με βάση τα στατιστικά που έδωσε στη δημοσιότητα η διοργάνωση, η IFA επιστρέφει σε πλήρεις ρυθμούς προ-Covid, αφού εκτός από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου, επιστρέφει και το κοινό. Συγκεκριμένα περισσότεροι από 180.000 επισκέπτες, από 144 χώρες αναμένεται να περπατήσουν τους διαδρόμους της έκθεσης, με τον ΓΕΡΜΑΝΟ να παρακολουθεί καθημερινά από κοντά και να σου μεταφέρει τις σημαντικότερες ειδήσεις με πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο.

Stay tuned από τις 30 Αυγούστου σε όλα τα κανάλια του ΓΕΡΜΑΝΟΥ για όλες τις εξελίξεις!